sözün tükendiği anlar vardır,
gelir dilinin ucuna,ne söyleyebilirsin ne yutabilirsin......
söylesen yar incinecek,
yutsan har düşecek yüreğe.......
alıntı deil . . .
sözün tükendiği anlar vardır...........
seramiksır 3 Ekim 2011 11:36 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
Aşk..
_VICTORY_ 1 Ekim 2011 22:09 (Özgür Ruh)
"Aşığa bir anlık ayrılık, bir yıl gibi gelir. Bir yıllık vuslat bile onca bir hayalden ibarettir. Aşk susuzdur, susuzu arar. Bunlar geceyle gündüz gibi birbirinin ardına düşmüşlerdir. Gündüz geceye aşıktır, onsuz olamaz. Fakat bakarsan görürsün ki gece, ona, ondan ziyade aşıktır.."
(Mevlâna Celaleddin Rûmî) . . .
(Mevlâna Celaleddin Rûmî) . . .
01/10/2011
_VICTORY_ 1 Ekim 2011 22:00 (Özgür Ruh)
"Bütün dostları gezdim gördüm; dili muhafaza etmekten daha iyi dost göremedim. Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim. Bütün malları gördüm; kanaatten daha iyi mal görmedim. Bütün iyilikleri gördüm; nasihatten daha iyisini görmedim. Bütün yemekleri görüp tattım; sabırdan lezzetlisini görmedim.."
(Hazreti Ömer) . . .
(Hazreti Ömer) . . .
seni yazmak istedim..
SuDoKu 1 Ekim 2011 21:10
...
Kaldırımın en sağından başımı montun içinde gizleyerek yürüyorum ya yanımda her defasında bir polis duruyor. Önce yüzüme bakıyor sonra kimliğime. Artık benzemiyorum ya o fotoğrafa şüpheli bir şekilde Bu kimlikteki sen misin? Diyor sonrada adımı anons ediyor telsizde. O an senin numaranı uzatmak geliyor aklıma. ‘’Aç ona sor, beni bir tek o tanır diyorum içimden’’.
Birkaç dakika sonra bırakıyor beni. Ama sahile ulaşasıya kadar birkaç kez daha yolum kesiliyor bu şekilde ve her seferinde . . .
Kaldırımın en sağından başımı montun içinde gizleyerek yürüyorum ya yanımda her defasında bir polis duruyor. Önce yüzüme bakıyor sonra kimliğime. Artık benzemiyorum ya o fotoğrafa şüpheli bir şekilde Bu kimlikteki sen misin? Diyor sonrada adımı anons ediyor telsizde. O an senin numaranı uzatmak geliyor aklıma. ‘’Aç ona sor, beni bir tek o tanır diyorum içimden’’.
Birkaç dakika sonra bırakıyor beni. Ama sahile ulaşasıya kadar birkaç kez daha yolum kesiliyor bu şekilde ve her seferinde . . .
GÜNÜN ŞİİRİ
_MMia_ 1 Ekim 2011 00:35
Saçlarım göğsünü siyah ipek bir şalla kapladığında;
Terim terine,tenim tenine,nefesim nefesine karıştığında;
Kalbimin atışı,yüreğinin ritmine ,ruhum ruhuna katıştığında...
Bu rüya hiç bitmesin istiyorum.
. . .
Terim terine,tenim tenine,nefesim nefesine karıştığında;
Kalbimin atışı,yüreğinin ritmine ,ruhum ruhuna katıştığında...
Bu rüya hiç bitmesin istiyorum.
. . .