Arama
Günlük Kontrol Paneli

GÜNÜN FIKRASI

_MMia_ 29 Mayıs 2011 03:38

AsansörMsn Happy
Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin... kattaki iki gümüş renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş.“Bu ne baba?” diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş.Baba “Bilemiyorum oğul..” demiş.Onlar bu ilginç şeyi nefeslerini tutup izlerken tekerlekli sandalyeli yaşlı bir kadın sağa sola kayan gümüş renkli duvarlara doğru gitmiş ve bir düğmeye basmış. Duvarlar açılmış, yaşlı kadın yoğun . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1537   Yorumlar 1  

istanbul'un fatihi.........

kosovalı hulya 29 Mayıs 2011 00:08

FETİH YOKLAMASI...!!! Yarın Sabaha Karşı Başlanacak İlk Hucumla Kostantiniyye Fetholunacaktır...Nerede Uluabatlı Hasan, Nerde Yiğitler, Eyüp Sultanlar, Şehidler Gaziler Nerede, Ya Allah Bismillah, ''Ya Ben Bizansı Alırım, Ya Bizans Beni Alır...Gazanız Mubarek ola, Hazırmısınız Osmanlılar...!!! Msn HighfiveMsn Highfive . . .

Gösterim 832   Yorumlar 2  

Gelirsem biter aşk-k.t.

SuDoKu 28 Mayıs 2011 19:18

Düş'tüm, dedim elinin tersinde.
Hayır dedi, kesince.
Düş olsan, fark etmezdim seni !

Sevgim sana güç veriyor mu, diye sordum.
Başını çevirdi, yüzünde kalmamış takatle.
Hayır dedi, inatla !
Öyle olsa, yıkılmazdım her 'Seni Seviyorum' deyişinde !

Özledin mi beni, dedim.
Sustu !
Nefesini en derinden aldı ve,
Özlenmez mi, dedi !

Git dedim !
Git !
Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum
. . .
DersFobik
SuDoKu - avatarı

Gösterim 892   Yorumlar 2  

BEN, SEVGİ'YİM..............

seramiksır 28 Mayıs 2011 15:16 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)

BEN, SEVGİ'YİM..............

GÖRmüyorlar beni,farketmiyorlar...bakıp geçiyorlar öylece...üzülüyorum çok üzülüyorum...hem kendim hemde insanlar adına....ben insansız olamam ki......................

Hesap yapıyorlar,bir takım hesaplar...çok çok, dolu dolu hesaplar....topluyorlar ,bölüyorlar, çıkartıyorlar...insanları çarpıyorlar birbirlerine ,gerçekleri çarpıtıyorlar..bedenleri,yürekleri bölüyorlar parça parça...evimi barkımı dağıtıyorlar....NERDE . . .

Gösterim 1623   Yorumlar 0  

Seni Çok Seviyorum

_MMia_ 28 Mayıs 2011 03:45

Seni seviyorum !
Ay evet Hafizecim seni de seviyorum ;ama ilk satırdaki söylemim sana değildi.
Seni seviyorum demek geldi içimden..Bir an içim doldu,taştı .Cümleler,aşk sözcükleri,sevda şiirleri yazmak istedim.Ağzımı açtım.Bu iki sözcük döküldü dilimden.Seni seviyorumm.
Adana ay yani Hafize çık aradan !! Bu ne kıskançlık şekerim yaa.Ne bu beni mi beni mi ??demeler.Seni de seviyorum,üstelik yeni de değil bu sevgi,adın Hafize olmadan önce yani sadece "sevgili günlük"kenden . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 770   Yorumlar 0