yOkLuqunun ayrı bi aCısı oLsada varLıqının tek hayaLi yetiyor acı doLu ısLak gözLerimin güLmesine..
Sen hayaLi yetiyor kırık doLu, yaraLarını saramadıqım şu gönLümün hayata tebessüm etmesine.. Seninde uzakLarda bir yerLerde nefesLerini benimLe aLdıqını hissediyorum... " UzakLarda beLki ama o da her nefes hayaLimLedir" diyorum kendi kendime ve bi kez daha tebessüm ediyorum acı hayata...
GüzeL gözLerinin hayaLiyLe karşıLaşıyorum hayatım gibi darmadagın oLan şu odamda.. . . .
Hayatımızda 4 işlem olmalı
_MMia_ 18 Mayıs 2011 01:47
Hayatımızda 4 işlem olmalı..
(+) Gereksiz insanları başına toplama.
(-) Kim olursa olsun sana kattığı birşey... yoksa,hemen onu hayatından çıkart.
(/) Kimse için hayatını bölme,yaşamaya devam et.
(x) Gerçekleri kendi yüzünede olsa çarpmayı bil.
(=) MUTLUSUN
(ç)alıntıdır . . .
(+) Gereksiz insanları başına toplama.
(-) Kim olursa olsun sana kattığı birşey... yoksa,hemen onu hayatından çıkart.
(/) Kimse için hayatını bölme,yaşamaya devam et.
(x) Gerçekleri kendi yüzünede olsa çarpmayı bil.
(=) MUTLUSUN

(ç)alıntıdır . . .
OLMADI SÜLÜMAN -Hakan Urgancı
_MMia_ 17 Mayıs 2011 00:15
OLMADI SÜLÜMAN !
Geçenlerde meşhur oyuncu Halit Ergenç, bana kalırsa talihsiz sayılabilecek bir beyanat verdi. 'Bergüzar benim hem eşim, hem annem..' demiş kudretli hükümdar... Gelin bu sözü biraz kurcalayalım!
En iyi aşık dalında bir ödül verilecek olsa bir Türk erkeğinin değil de İtalyan ya da Fransız'ın bunu alması son derece normaldir. Her iki toplumun da sanatsal anlamda dünyaya yön vermiş toplumlar olduğunu görerek o toplumdan daha kadını anlayan erkekler . . .
Geçenlerde meşhur oyuncu Halit Ergenç, bana kalırsa talihsiz sayılabilecek bir beyanat verdi. 'Bergüzar benim hem eşim, hem annem..' demiş kudretli hükümdar... Gelin bu sözü biraz kurcalayalım!
En iyi aşık dalında bir ödül verilecek olsa bir Türk erkeğinin değil de İtalyan ya da Fransız'ın bunu alması son derece normaldir. Her iki toplumun da sanatsal anlamda dünyaya yön vermiş toplumlar olduğunu görerek o toplumdan daha kadını anlayan erkekler . . .
Seviyor.... Sevmiyor...
kosovalı hulya 17 Mayıs 2011 00:14
Sadece üç günlük ömrü olan kelebek papatyaya aşık olur.Ancak öleceğine saatler kala"seni seviyorum"der.Papatya sadece"bende"diyebilir ve kelebek ölür.
Ona sevdiğimi neden zamanında söyleyemedim diye papatya üzüntüsünden hasta olur.Yapraklarını dökmeye başlar,döktügü her yaprakta "seni seviyorum"der sonunda ölür.İşte bugünden beri sevdi...ğini söyleyemeyen herkes ,papatyaya sorar"seviyor mu sevmiyor mu "diye.. . . .
Ona sevdiğimi neden zamanında söyleyemedim diye papatya üzüntüsünden hasta olur.Yapraklarını dökmeye başlar,döktügü her yaprakta "seni seviyorum"der sonunda ölür.İşte bugünden beri sevdi...ğini söyleyemeyen herkes ,papatyaya sorar"seviyor mu sevmiyor mu "diye.. . . .