Arama
Günlük Kontrol Paneli

Kozmik Bilinch - Dünya Kölesi mp3

KoZMiK BiLincH 15 Mart 2014 14:56

Kozmik Bilinch - Dünya Kölesi
Msn Sun[divshare]25297397-6a1[/divshare]Msn Sun

Umuttu harcadıklarım, çocukluk hep zelil
Kopuktu hatıralarım, hayaller hep sefil
Kaç yalanda bunaldım / Kaç mezarda dolandım
Gözyaşımla yıkandım ve en sonunda anladım....

Yılmadım ve dişlerimle kemiriverdim gerçeği / Hayat tiyatro sahnesi, kulaklarımda suflesi
Hüzün kokardı sözleri ve yılların tesellisi / Kainatın varisiydim, şimdi dünya kölesi

. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1557   Yorumlar 0  

Mehlika Sultan'a Aşık Yedi Genç

h_emir 13 Mart 2014 23:28

Birer çocuktu genç Osmanlılar... Yaramaz, serkeş. Mefhumlar ve müesselerle oynuyorlardı. Mehlika Sultan'a aşık yedi gençtiler. Meçhulü arıyorlardı, meçhul ve mutlakı. Sonunda hepsi uslandı. Kanatları yorgun, kalpleri yaralı yurda döndüler. Gurbet kocatmıştı genç şahinleri... Gurbet ve tecrübeler.

Bir zelzelenin içindeydik. Ne kanun-u kadim kalmıştı, ne deb-i dirin (eski töreler). Köprüler atılmıştı, geriye dönülemezdi artık. Yaşamak için yenileşmek lazımdı. Nereden ve nasıl başlayacaktık?
. . .
Kayıtlı Üye
h_emir - avatarı

Gösterim 644   Yorumlar 0  

:((((

_MMia_ 12 Mart 2014 23:43

397512 10152192195291236 180189646 n . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 499   Yorumlar 0  

...MÜTHİŞ -BİR BİLGİ.

Baragyal 12 Mart 2014 21:18

Evrenimizde saniyede 300.000 kilometre ile en hızlı hareket eden nesne ışıktır. Ayın ışığı dünyamıza 1 saniyede, güneşin 8 dakikada, en yakın sabit yıldız olan Alfa Centauri'nin ise 4.5 yılda gelir. Şimdi şöyle bir örnek alalım: Diyelim ki, BU GECE teleskopun başına geçtik ve Alfa Centauri yıldızını gözledik. Bu yıldızın ZAMANIMIZDAN 4.5 yıl önce gönderdiği ışığı, ŞİMDİ aldığımıza göre, yıldızın 4.5 yıl önceki halini göreceğiz demektir. "Orada"" ŞİMDİ 4.5 yaşında olan bir çocuğun . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 644   Yorumlar 1  

Kırıldım

_VICTORY_ 10 Mart 2014 13:08 (Özgür Ruh)

Bazen… Olmadık bir anda… Hiç umulmadık zamanda… Çok sevdiğin, çok değer verdiğin, çok umrunda olan bir insanın, aslında hiç de umrunda olmadığını fark edersin… Üzülürsün.
Üzüldüm, kırıldım ben. Her yönelişim, her serzenişim boş bir duvarla iletişim kurmaktan farksızmış meğer. Kabullenemedim ki…
Kabullenemedim çünkü ben hiç gerçeği görmek istemedim. Gerçek, tam da önümde kapak gibi dururken ben görmedim, ben çevirdim başımı… Bir inkardı, bir isyandı belki de…
Keşke beni bu kadar . . .
Silent storM
_VICTORY_ - avatarı

Gösterim 484   Yorumlar 0