Zaman O'na yıl yazmamış,silmiş
Ne zerafet,ne eda eksilmiş
Demek ,Zaman sandığım kadar zalim
Ve güzelden anlamaz değilmiş
Hüsrev Hatemi . . .
Yanlış Adamları Sevdim :)
adsız 6 Temmuz 2012 00:21
Dedi ki doktor: Tiroidleriniz çalışmıyor! Bu da vücudunuzdaki pek çok şeyi etkiliyor. Kilo almanızı, hatta aşık olduğunuz adamları bile tiroid etkiler! Şimdi aldı mı beni bir düşünceDemek bugüne kadar aşık olduğum bütün adamların arkasında tiroid hormonları yatıyormuş. Ben de, benim gibi bir kadın nasıl oldu da bu kadar yanlış seçimler yapar diye düşünüyordum?
Suçlu bulundu! Tiroidler! Peki hayatımın geri kalanında yine benzer adamlara aşık olursam, bu sefer suçu kime atayım, dalağıma mı? . . .
Suçlu bulundu! Tiroidler! Peki hayatımın geri kalanında yine benzer adamlara aşık olursam, bu sefer suçu kime atayım, dalağıma mı? . . .
Yavaş yavaş ölürler!!
adsız 1 Temmuz 2012 23:41
Yavaş yavaş ölürler!
İhtiraslardan ve verdikleri heycanlardan kaçınanlar,
Tamir edilen kırık kalplerin gözlerindeki pırıltıyı
Görmek istemekten kaçınanlar
Yavaş yavaş ölürler!
Aşkta veya işte bedbaht olup istikamet değiştirmeyenler,
Rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar,
Hayatlarında birkez dahi
Mantıklı tavsiyelerin dışına çıkmamış olanlar.
Bablo Neruda . . .
İhtiraslardan ve verdikleri heycanlardan kaçınanlar,
Tamir edilen kırık kalplerin gözlerindeki pırıltıyı
Görmek istemekten kaçınanlar
Yavaş yavaş ölürler!
Aşkta veya işte bedbaht olup istikamet değiştirmeyenler,
Rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar,
Hayatlarında birkez dahi
Mantıklı tavsiyelerin dışına çıkmamış olanlar.
Bablo Neruda . . .
biz aşkın hikayesiyiz
adsız 21 Haziran 2012 20:01
Küçük şeylerden mutlu olmak, seni sevdiğimde geldi başıma. O zaman anladım nasıl doyumsuz bir ruhum olduğunu. Azı yeter oldu her şeyin, senden gelen aşktan doymuş karnıma.
Fark ettim ki bir zaman sonra; kim böyle derinden ve içten bağlanırsa başkasına ve gözleri birbirine aşkla dolarak bakan kaç çift varsa, arkasında onları koruyan melekleri de oluyor. Kutsanıyor sanki sevda gerçekse, o aşkı korudukları sürece etrafı sihirli bir duvarla çevriliyor.
Sen beni sevdiğinde, ne kadar derdi . . .
Fark ettim ki bir zaman sonra; kim böyle derinden ve içten bağlanırsa başkasına ve gözleri birbirine aşkla dolarak bakan kaç çift varsa, arkasında onları koruyan melekleri de oluyor. Kutsanıyor sanki sevda gerçekse, o aşkı korudukları sürece etrafı sihirli bir duvarla çevriliyor.
Sen beni sevdiğinde, ne kadar derdi . . .
özlüyorum, hepsi bu….
adsız 5 Haziran 2012 23:00
Seninle her şeyi dibine kadar yaşadım ben. Sonuna kadar sevdim, ölümüne nefret ettim, öfkelendim, süründüm, aşık oldum, mutlu oldum. Ne varsa bir yürekte yaşanabilecek, hepsini seninle öğrendim. Sonrası… Sonrası hayat işte….
Akıp gidiyor günlerim kendi dinginliğinde. Mutsuz muyum? Hayır! Ama bazen bir kuş geliyor camın önüne veya bir yağmur damlası ve hiçbir ilgisi yokken, adın çıkıyor karşıma bir pastane tabelasında; işte o an, özlüyorum, hepsi bu….
Candan Ünal
. . .
Akıp gidiyor günlerim kendi dinginliğinde. Mutsuz muyum? Hayır! Ama bazen bir kuş geliyor camın önüne veya bir yağmur damlası ve hiçbir ilgisi yokken, adın çıkıyor karşıma bir pastane tabelasında; işte o an, özlüyorum, hepsi bu….
Candan Ünal
. . .