Dershane
Boğaziçi Üniversitesi Türkiye 7’ncisinden YGS dersleri verilir.
Dereceli ODTÜ’lüden saati 50 liraya matematik-fizik-kimya.
Galatasaray Üniversitesi ve Sion Üniversitesi diplomalıdan Fransızca.
İTÜ’lüden sayısal.
Türkiye 12’ncisinden sözel.
Westminster Üniversitesi sertifikalı öğretmenden British English.
TÜBİTAK masterli’den garantili, hızlandırılmış fizik, evlere gidilir.
Maryland Üniversitesi mezunundan . . .
GELECEĞİNİ BİLİYORDUM...
_MMia_ 27 Mart 2012 23:52
Geleceğini biliyordum…
Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker, en iyi arkadaşının az ilerde kanlar içinde yere düştüğünü gördü.
İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar.
Tam siperden dışarı doğru bir hamle yapacağı sırada, başka bir arkadaşı onu omzundan tutarak tekrar içeri çekti,
-Delirdin mi sen? Gitmeye değer mi? Baksana delik deşik olmuş. Büyük bir ihtimalle ölmüştür.
Artık onun . . .
Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker, en iyi arkadaşının az ilerde kanlar içinde yere düştüğünü gördü.
İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar.
Tam siperden dışarı doğru bir hamle yapacağı sırada, başka bir arkadaşı onu omzundan tutarak tekrar içeri çekti,
-Delirdin mi sen? Gitmeye değer mi? Baksana delik deşik olmuş. Büyük bir ihtimalle ölmüştür.
Artık onun . . .
BEĞENİLEBİLİYORUMMM :)))
_MMia_ 26 Mart 2012 23:40
Hafize kız; bil bakalım ne oldu?
He he he ..Sonunda istediğim oldu.
Ağzım kulaklarımda evet,toplayamıyorum varmı diyeceğin?

Anacım baktılar papuç pahalı,bu kazan kaldırmanın sonu hiç de iyi olmayacak,yelkenleri suya indirivediler yani indirivermişler..
Eylem dediğin böyle olur işte,nasıl bütün üyeler ayağa kalktı (!) Gümbür gümbür inlettiler siteyi namussuzum.."HAKLI DAVANDA SONUNA KADAR ARKANDAYIZ _MMİA_","BEĞEN BUTONU HAK KI MIZ,SÖKE SÖKE A LI . . .

He he he ..Sonunda istediğim oldu.

Ağzım kulaklarımda evet,toplayamıyorum varmı diyeceğin?

Anacım baktılar papuç pahalı,bu kazan kaldırmanın sonu hiç de iyi olmayacak,yelkenleri suya indirivediler yani indirivermişler..

Eylem dediğin böyle olur işte,nasıl bütün üyeler ayağa kalktı (!) Gümbür gümbür inlettiler siteyi namussuzum.."HAKLI DAVANDA SONUNA KADAR ARKANDAYIZ _MMİA_","BEĞEN BUTONU HAK KI MIZ,SÖKE SÖKE A LI . . .

. . .
. . .