bilmeden istediklerimiz
adsız 16 Mayıs 2012 18:06
başımıza gelen kimi olaylar ciddiye almadığımız isteklerimizin sonucudur şaka ile kızgınlıkla da olsa duyarsızca dile getirilen kimi istekler gerçekleşir en basitinden olan isteklerimiz bile Yaratıcımız tarafından önemseniyor ağızdan çıkan her söze dikkat etmek gerekir dua hükmüne geçip kabul görebilir kimileri kalbinden şakacıktan ölmeyi geçirir; ölüverir kimileri akşam yemeğinde patlıcan musakka ister eve gittiğinde gönlünden geçeni sofrada görür bir anne öfke anında çocuğunu kovdu defol inşaallah . . .
ihanetin sonu
adsız 11 Mayıs 2012 18:59
Sevdiğiniz adamı dibine kadar kurcalayın, didik didik edin, yakalayın, bulun, deşin, araştırın, casusluk yapın, elinizden geleni, ardınıza koymayın. Önemli olan bulduklarınız değil, o bulduğunuz delillerle ne yapacağınızdır? Tüm ipuçları ve belgeler sizin hayatınıza farklı bir yön, bakış açışı, düşünce biçimi getiriyorsa değerlidir. Yoksa, ihanet eden, bu eylemi yaparken utanmamıştır da, yüzüne vurulunca mı kızaracaktır? Yakalamak çoğu zaman boş bir zaferden öteye geçmez, hatta yıllar geçip, hayat . . .
Necip Fazıl KISAKÜREK
adsız 8 Mayıs 2012 18:03
Hakim , saçı sakaLı uzamış Necip FazıL'a maymuna dönmüşsün Necip demiş.. Necip FazıL'da yüzünü duvara dönmüş ve şimdide duvara döndüm demiş.
. . .

Aşk Ertelenmez...
adsız 6 Mayıs 2012 23:55
Aşk Ertelenmez...
(Mehmet Coşkundeniz/Alev Alev AŞK'tan gerçek bir öykü)
1995'te dershanenin kapısında göz göze geldik. Ben o sırada kahkahalarla gülüyordum. Ama onun yakışıklılığı da dikkatimden kaçmamıştı.Hani...
Arkadaşımın kuzeniydi.
Bu ilk karşılaşmadan on gün sonra arkadaşım ;
Mustafa senin gülüşüne hayran olmuş seninle tanışmak istiyor ne dersin?
diye sorduğunda Olur tanışalım dedim.
Ertesi gün bir kucak dolusu
. . .
(Mehmet Coşkundeniz/Alev Alev AŞK'tan gerçek bir öykü)
1995'te dershanenin kapısında göz göze geldik. Ben o sırada kahkahalarla gülüyordum. Ama onun yakışıklılığı da dikkatimden kaçmamıştı.Hani...
Arkadaşımın kuzeniydi.
Bu ilk karşılaşmadan on gün sonra arkadaşım ;
Mustafa senin gülüşüne hayran olmuş seninle tanışmak istiyor ne dersin?
diye sorduğunda Olur tanışalım dedim.
Ertesi gün bir kucak dolusu