Arama
Günlük Kontrol Paneli

bilmeden istediklerimiz

adsız 16 Mayıs 2012 18:06

başımıza gelen kimi olaylar ciddiye almadığımız isteklerimizin sonucudur şaka ile kızgınlıkla da olsa duyarsızca dile getirilen kimi istekler gerçekleşir en basitinden olan isteklerimiz bile Yaratıcımız tarafından önemseniyor ağızdan çıkan her söze dikkat etmek gerekir dua hükmüne geçip kabul görebilir kimileri kalbinden şakacıktan ölmeyi geçirir; ölüverir kimileri akşam yemeğinde patlıcan musakka ister eve gittiğinde gönlünden geçeni sofrada görür bir anne öfke anında çocuğunu kovdu defol inşaallah . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2353   Yorumlar 0  

yalnız

adsız 13 Mayıs 2012 22:53

Hiçbir lokantada tek kişilik bir masa bulamazsınız. Toplum sizi yalnızlıktan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla bile oynar

. . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 3251   Yorumlar 0  

ihanetin sonu

adsız 11 Mayıs 2012 18:59

Sevdiğiniz adamı dibine kadar kurcalayın, didik didik edin, yakalayın, bulun, deşin, araştın, casusluk yapın, elinizden geleni, ardıza koymayın. Önemli olan bulduklarız değil, o bulduğunuz delillerle ne yapacağızdır? Tüm ipuçları ve belgeler sizin hayatıza farklı bir yön, bakış açışı, düşünce biçimi getiriyorsa değerlidir. Yoksa, ihanet eden, bu eylemi yaparken utanmamışr da, yüzüne vurulunca mızaracaktır? Yakalamak çoğu zaman boş bir zaferden öteye geçmez, hatta yıllar geçip, hayat . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 4341   Yorumlar 0  

Necip Fazıl KISAKÜREK

adsız 8 Mayıs 2012 18:03

Hakim , saçı sakaLı uzamış Necip FazıL'a maymuna dönmüşsün Necip demiş.. Necip FazıL'da yüzünü duvara dönmüş ve şimdide duvara döndüm demiş. Msn Happy . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 1503   Yorumlar 0  

Aşk Ertelenmez...

adsız 6 Mayıs 2012 23:55

Aşk Ertelenmez...
(Mehmet Co
şkundeniz/Alev Alev AŞK'tan gerçek bir öykü)

1995'te dershanenin kapında göz göze geldik. Ben o sırada kahkahalarla gülüyordum. Ama onun yakışıklılığı da dikkatimden kaçmamış.Hani...
Arkadaşımı
n kuzeniydi.

Bu ilk karşılaşmadan on gün sonra arkadaşım ;
Mustafa senin gülüşüne hayran olmuş seninle tanış
mak istiyor ne dersin?

diye sorduğ
unda Olur tanışalım dedim.
Ertesi gün bir kucak dolusu
. . .
VIP Üye
adsız - avatarı