Arama
Günlük Kontrol Paneli

UYKULU UYKULU ...

_MMia_ 10 Haziran 2011 03:41

Gözümden uyku akıyor aslında Hafize
Peki ne işim var gecenin bir vakti buralarda...Issız,tenha bir sokakta yalnız başına dolaşmak gibi ...Kimseler yok.Kendimle başbaşa....
Issız ve tenha anlamdaştılar değilmi..Niye aynı anlama gelen iki kelimeyi peşpeşe kullandım acaba?Anlamını pekiştirmek için olsa gerek.Niyeyse !
Yazasım var...Ders çıkarılası alıntılara baktım az önce.bir iki şey hoşuma gitti;paylaşayım dedim, sonra vazgeçtim.Okuduklarımızdan ders alıyormuyuz?Almamız . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 786   Yorumlar 0  

GÜNÜN SÖZÜ

_MMia_ 10 Haziran 2011 02:56

Hayatın alt üst oldu diye üzülme. Ne biliyorsun altının üstünden iyi olmadığını.
Tebrizli Şems . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 581   Yorumlar 0  

GÜNÜN FIKRASI

_MMia_ 10 Haziran 2011 02:30

Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl... oldu? Cevap: 30.kat...tan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 513   Yorumlar 0  

GÜNÜN FIKRASI

_MMia_ 9 Haziran 2011 01:10

Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu Bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu Mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım..'' der adam.
''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
. . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 1384   Yorumlar 5  
5.00 puan, 2 oy.

GÜNÜN SÖZÜ

_MMia_ 9 Haziran 2011 00:12

"Acı veriyorsa geçmiş;geçmemiş demektir.."

Murathan Mungan . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı