Seni seviyorum !
Ay evet Hafizecim seni de seviyorum ;ama ilk satırdaki söylemim sana değildi.
Seni seviyorum demek geldi içimden..Bir an içim doldu,taştı .Cümleler,aşk sözcükleri,sevda şiirleri yazmak istedim.Ağzımı açtım.Bu iki sözcük döküldü dilimden.Seni seviyorumm.
Adana ay yani Hafize çık aradan !! Bu ne kıskançlık şekerim yaa.Ne bu beni mi beni mi ??demeler.Seni de seviyorum,üstelik yeni de değil bu sevgi,adın Hafize olmadan önce yani sadece "sevgili günlük"kenden . . .
GÜNÜN SÖZÜ
_MMia_ 28 Mayıs 2011 00:57
Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. Ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik.. Sevgi, sadece yürek ister ! ... . . .
GÜNÜN FIKRASI
_MMia_ 28 Mayıs 2011 00:50
ŞINAV
TEMEL bir sabah parkta yürürken bir adam görmüş. Adam yerde şınav çekiyor. Adama... yaklaşmış, bir sağına geçmiş bakmış, bir soluna geçmiş bakmış, bir arkasına geçmiş bakmış, sonra durmuş:“Hemşeruuum” demiş, “Karı kaçmış, boşuna kendini yorma ...
) . . .
TEMEL bir sabah parkta yürürken bir adam görmüş. Adam yerde şınav çekiyor. Adama... yaklaşmış, bir sağına geçmiş bakmış, bir soluna geçmiş bakmış, bir arkasına geçmiş bakmış, sonra durmuş:“Hemşeruuum” demiş, “Karı kaçmış, boşuna kendini yorma ...
) . . .
Nazım Hikmet -Vatan Hainliğine Devam Ediyor Hala
_MMia_ 27 Mayıs 2011 02:55
Nazım Hikmet Vatan Hainliğine Devam Ediyor Hala
Vatan Haini
'Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.'
Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran
puntolarla,
bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
Amerika, bütçemize . . .
Vatan Haini
'Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.'
Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran
puntolarla,
bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
Amerika, bütçemize . . .
GÜNÜN FIKRASI
_MMia_ 27 Mayıs 2011 00:34
Kılıbık
Aslanla boğa oturmuş içki içiyorlarmış. Sohbetin en güzel anında aslan saatine bakmış: "Ooo, saat 11 olmuş, ben gideyim hanım evde bekliyordur". Bunun üzerine boğa: "Yuh kılıbığa bak!" demiş. "Bir de ormanlar kralıyım diye geçiniyor."Aslan acı acı gülümseyerek: "Beni evde dişi bir aslan bekliyor, seninki gibi bir inek değil."
. . .
Aslanla boğa oturmuş içki içiyorlarmış. Sohbetin en güzel anında aslan saatine bakmış: "Ooo, saat 11 olmuş, ben gideyim hanım evde bekliyordur". Bunun üzerine boğa: "Yuh kılıbığa bak!" demiş. "Bir de ormanlar kralıyım diye geçiniyor."Aslan acı acı gülümseyerek: "Beni evde dişi bir aslan bekliyor, seninki gibi bir inek değil."
. . .