Arama
Günlük Kontrol Paneli
5.00 puan, 4 oy.

İnmek istiyorum

ThinkerBeLL 30 Temmuz 2009 14:22 (Pembe Aydınlık)

Bir Fransız, bir Amerikalı ve Temel uçaktalar.
Fransız kalkıyor:
- Açın kapıları, ben intihar edeceğim... Annem genelevde çalısıyor!
İkna edip oturtuyorlar. Biraz sonra Amerikalı intihar etmeye kalkıyor:
- Açın kapıları, ben intihar edeceğim... Annem arkadaşlarımla yatıyor!
Onu da ikna ediyorlar.
Temel kalkıyor:
- İnmeç isteyrum! Pu kadar o..... çocuğunun arasunda penum isum ne?!
Don't Know
. . .

Gösterim 2098   Yorumlar 2  
5.00 puan, 4 oy.

Şans

ThinkerBeLL 28 Temmuz 2009 13:13 (Pembe Aydınlık)

Temel ile Dursun Amerika’ya gitmişler... Hava alanında Dursun çantalarla ilgilenirken, Temel de etrafı geziniyormuş. Bakmış bi’ kola makinesi, başlamış para atmaya. Bu sırada işi biten Dursun bi’ bakmış ki Temel kola makinesine para atıp kola alıyor. Etrafında da yüzlerce kola kutusu. Hemen koşmuş yanına. "N’apıyorsun?" demeye kalmamış, Temel basmış cevabı:
"Karışma bugün şansım çok iyi!"
. . .

Gösterim 1839   Yorumlar 2  
5.00 puan, 4 oy.

Yazı Tura

ThinkerBeLL 27 Temmuz 2009 16:14 (Pembe Aydınlık)

Temel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı-tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş. Temel ise hala yazı-tura atıyormuş. Sınav danışmanı, ne yaptığını anlamak için Temel’in yanına gelmiş:
"Bütün sorular için yazı-tura atıyorsun, hala bitiremedin mi?
"Ben mi? Ben bir saat önce bitirdim. Şimdi cevaplarımı kontrol ediyorum."
. . .

Gösterim 2026   Yorumlar 3  
5.00 puan, 5 oy.

K

ThinkerBeLL 24 Temmuz 2009 17:51 (Pembe Aydınlık)

Okumayacağınız bir başka uzun upuzun yazı daha yes2

Kitaplarda kâşiflerin keşfettikleri kâinat kurulurken, karşı karşıya kalan kaplanlar kunduzlara kükrer; keyifleşen küheylanlar kısraklara, küp karınlı kadanalar katırlara kişner; köpüklü kırılgan kutuplarda kefallar köpekbalıklarına karşı kalkanlaşır; kara-kuru kaplumbağalar karabataklara kostaklanır; kör kösnüler kumlarda kıpırdanır; kaşağısız, kayışsız karakaçanlar karacalarla,
. . .

Gösterim 6732   Yorumlar 5  
5.00 puan, 5 oy.

Yay Kızı Olmak (veya Ben)

ThinkerBeLL 21 Temmuz 2009 10:15 (Pembe Aydınlık)
21 Temmuz 2009 12:37 ThinkerBeLL tarafından güncellendi

Yay Kızı Olmak (veya Ben)
Dikkat çekicidir. Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler. Fikirleri için savaşır.
Çalışkandır. Sosyal yaşamları çok hareketlidir. Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur.
O her zaman size duymak istediğiniz şeyleri söylemeyecek. Çoğunlukla açık sözlülüğü ve utandırıcı sorularıyla saçlarınızı diken diken edecek. Ama arada sırada öyle özel, öyle harikulade bir şey söyleyecek ki, size şarkı söylüyormuş gibi gelecek.
Örneğin:
. . .

Gösterim 14516   Yorumlar 20  
Sayfa 6 / 9