Arama
Günlük Kontrol Paneli

günün karikatürü

adsız 28 Aralık 2012 01:53

. . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1530   Yorumlar 0  

Daha Fazla Sevemem Seni

adsız 25 Aralık 2012 21:45

Ben seni en çok kendim kadar sevebilirim. Seni yaratan yarattı beni de! Ne senden daha değersizim, ne senden daha kıymetli… O yüzden en çok kendim kadar severim.
İnsanı değerli yapan ne parasıdır, ne bilgisi; yüreğinde nereye ulaşabildiğidir önemlisi… Sevgi ve akılla birleşince ruh, anlam kazanır belki.
İnsan, sevebildiği kadar büyür, değişir, gelişir ve bu dünyada yaşıyor oluşunun sebebini keşfetmeye yaklaşan yola gider. Ancak sevmenin anlamını kavrayamadıysa aklın ve kalbin, ruhuna . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 1429   Yorumlar 0  

Hızlı Yaşanan Aşklar

adsız 16 Aralık 2012 01:26

Ömrüm de, gönlüm de yetişemiyor bu yüzyılın aşklarına. Neyin peşinden sürüklendiğimin farkında olmadan, savrulup gidiyorum bir aşkın ardından.
Aşk demek de tuhaf! Aşk gibi özel bir duyguyu da kirletiyoruz ama bu gönül işlerinin genel geçer adı olmuş aşk! Bir gecede aşık oluyoruz, sonra bir gece nefret ediyoruz.
Nasıl hızla tükeniyor duygularımız; ne hızlı seviip, ne hızlı harcıyoruz? Fast-food tüketmekten mi alıştık aperatif yaşamaya?
Aklımızın kıvrımları arasına yerleşiyor herhalde
. . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 1466   Yorumlar 0  

Günün Sözü...

adsız 14 Aralık 2012 23:46

. . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 1463   Yorumlar 0  

Bunca Yılı Çöpe mi Atalım?

adsız 8 Aralık 2012 01:40

Ne yapalım şimdi bunca yılı çöpe mi atalım? Bütün emekleri yok mu sayalım? Nasıl çözelim bu düğümü de, seni adamdan sayalım?

İlk günden bugüne yıllar geçti. Dön bir bak bakalım, seni sen yapan şeyler arasında ilk sırada ben yok muyum? Vicdanını nereye koydun sen veya nerede unuttun?
Aklın alıyor mu senin, bu kadar yıl yarenlik ettikten sonra çekip gitmeyi? Bunca acıyı, derdi birlikte atlattıktan sonra bırakıp gitmeyi içine sindiriyor musun?
Ne denebilir ki sana? . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 2381   Yorumlar 0  
Sayfa 6 / 18