Arama

Aslan ve Yengeç

Güncelleme: 31 Ekim 2012 Gösterim: 13.530 Cevap: 2
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #1
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi

ASLAN KADININA GÖRE YENGEÇ ERKEĞİ
Sponsorlu Bağlantılar

Yengeç erkeğinin kendinden emin davranışları ve araştırıcı tarzının arkasında hassas ve güvensiz bir ruh yatar. Aslan kadınının güvenini kazanıp, onu açması uzun sürecektir. Aslan kadını onun kalbini fethetmeyi başarırsa, Yengeç erkeği ona karşı içten ve sadık davranacaktır.

Yengeç erkeği kendisine yanaşıp, tüm ruhsal sıkıntılarını giderecek, bir eş arar. Aslan kadını, onu kendisini bulması için yönlendirebilir. Erkek daima ona minnettar kalacak ve onun iyi olması için düşünülebilecek her şeyi yapacaktır.

Çılgınlık Yengeç erkeğine göre değildir ve kadınının çılgın eğlencelere düşkünlüğünü nadiren paylaşır. Genel pasifliği bazı çatışmalara yol açabilir. Aslan kadını bazı ayrıcalıklara karşı açıktır. Yengeç erkeği, kadınının canlılığından biraz olsun etkilenirse, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE YENGEÇ KADINI

Burada iki ayrı dünya bir araya gelir: Aslan erkeğinin dışa dönüklüğü ve Yengeç kadınının içe dönüklüğü. Bir tarafta basit, pratik bir dünya görüşü, diğer tarafta belirgin bir mistisizm.

Aslan erkeği, bu kadını asla anlamayacaktır. Belki bu çekingen ve muamma kızın rüyalarına girecek resmini, romantik kalbinin herhangi bir yerinde taşıyor olabilir. Beraberce mutlu olabilirler mi? Onun melankoli ve derin düşünme eğilimi, Aslan erkeğinin bitmez tükenmez yaşam sevinciyle uyum sağlayabilir mi?

Erkek, güvenini ve sevgisini kazanmak zorundaysa, onun için mükemmel bir aşık olacak, birlikte eşsiz duygular yaşayacaklardır. Eğer Yengeç kadını bir erkekte karar kıldıysa, ona sadık kalacak ve Aslan erkeğinin hatalarına inanılmaz bir sabırla katlanacaktır.




mirin - avatarı
mirin
Ziyaretçi
13 Nisan 2009       Mesaj #2
mirin - avatarı
Ziyaretçi
aslında benim tanıdığım hiçbir yengeç erkeği içine kapanık değildi ve sadakat konusunda çok zayıflar aksine çapkın diyebiliriz.ayrıca huysuz sinirli ve bencil oluyorlar.ben aslan burcuyum ve iki ayrı yengeç erkeğiyle ilişkilerim oldu ikiside çekilcek çile değildiler.astrolojiye inanıyorum ama sanırım bazen yanılıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
sade - avatarı
sade
VIP hazan
31 Ekim 2012       Mesaj #3
sade - avatarı
VIP hazan
aslan burcu ile yengec burcu ne kadar uyumlu?


Aslan ve Yengeç arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Yengeç ise akıllı, duygusal, romantik ve sağduyuludur. Sevdiği zaman karşısındaki için yapmayacağı şey yoktur. Sadık ve eğlenceli biridir. Fakat duyguları o kadar derindir ki, AslanIn Yengeç'i bazen anlaması ve onunla iletişim kurması zorlaşacaktır. Çünkü Yengeç bazı konuları çözümleyemediği zaman içine kapanır ve kimseyle duygularını paylaşmak istemez. Böyle zamanlarda kopukluk yaşanabilir. Yengeç burcunun romantizmi ve hassasiyeti ön plandadır. Evcimendir ve kendini en çok evinde huzurlu hisseder. Oysa dışa dönük Aslan gezmekten ve dışarıda yoğun bir sosyal hayatı olmasından hoşlanır. Seksüel açıdan her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Fakat Yengeç için öncelik romantizmdedir. Birbirlerini çok iyi anlayabilmeleri ve uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.



Benzer Konular

2 Nisan 2017 / BrookLyn Zooloji
30 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Lavie Taslak Konular