Arama

Yengeç ve Terazi

Güncelleme: 31 Ekim 2012 Gösterim: 4.889 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç ve Terazi

Sponsorlu Bağlantılar
Teraziye aşık olmanıza şaşırmamalı! Terazi insanı, hoş, çekici ve dayanılmaz cazibelidir. O, sofistike, zarif, seçkindir ve gözü okşar, kaba saba hiç bir yönü yoktur.
Aranızdaki sorun ise Terazi'nin sürekli dış dünya ile ilişki içinde olmasıdır. Sessiz Yengeç daha içe dönük ve ailesine bağlıdır. Terazi sizi hafta ortası dışarı davet ettiği zaman, aklınıza evde yapmanız gereken işler ya da varsa çocuklarınız gelir onları bakıcıya bırakıp gidemezsiniz. Terazi'nin ise eğlenceye ve insanlara ihtiyacı vardır.
Dışarıda yemek yemek ya da hazır yemek almak Terazi'nin hoşuna gider. Siz ise bunu hem pahalı bulursunuz hem de daha iyisini pişirdiğiniz için beğenmezsiniz. Sizin kafanızdaki mutlu aile tablosunu mutfağında yemek pişen bir ev tamamlamaktadır. Terazi ise mutfağa girmekten hoşlanmaz ve bunu vakit kaybı olarak görür. Mutfakta daha az zaman geçirirseniz birlikte daha çok zaman geçireceğinizi düşünür.
Terazi geleceğini pek düşünmez ya da düşündüğü kadarı size yeterli gelmez. Sık sık tatile gitmesine itiraz etmemeye çalışın.
Kolay olmamakla birlikte çok isterseniz bu ilişki yürüyebilir. Terazi'ye aşıksanız elinizden geleni yapmalısınız.
clever man

sade - avatarı
sade
VIP hazan
31 Ekim 2012       Mesaj #2
sade - avatarı
VIP hazan
yengec burcu ile terazi burcu ne kadar uyumlu?

Sponsorlu Bağlantılar

Yengeç ve Terazi burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Terazi burcu da aynı şekilde hassas ve duygusaldır, fakat duygularını olduğu gibi ifade etmekte sıkıntı çeker. Yengeç, Terazi'nin tutum ve davranışlarını anlamakta güçlük çeker. Terazi bazı tutarsız davranışlarıyla karşı tarafı şüpheciliğe iter ve aralarında iletişim problemi yaşanır. Terazi burcu ne kadar duygusal olursa olsun, Yengeç derin duygulara sahip olması imkansızdır. Yengeç'in bazı duygusal değişimlerini Terazi'nin fark etmesi zordur. Seksüel açıdan Yengeç oldukça arzulu ve tutkuludur. Yengeç'in bu yönden de Terazi ile anlaşması ve uyumlu olması zordur. Yalnız aralarında çok büyük bir aşk varsa ve önemli kişisel zıtlıklar yoksa anlaşmaları mümkün olabilir.



Benzer Konular

4 Şubat 2016 / fadedliver Fizik
5 Şubat 2016 / Misafir Cevaplanmış
21 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular