Arama

Satürn'ün Etkileri - Yengeç

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 2.959 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
17 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Satürn'ün Etkileri - Yengeç;
Büyük bir telaş ve tedirginlik daima içinizi kemiriyor olabilir. Bir boşluk içinde etrafı çevrilmemiş korkularla ömrünüzü heder ediyor olabilirsiniz. Büyük ihtimalle gü­ven duymamanız, anne babanızın sevgisini yetersiz bulmanızdan kaynaklanıyor. Ev hayatınızda ba­zı zorluklar, üzüntüler ya da kay­gılar var. Bunlar ya çocuklarınız­dan, ya da sizin geliştirdiğiniz anne, baba imajı sorunlarından kaynaklanabilir. Bunu bilinçli ve­ya bilinçsiz olarak yapmış olabilir­siniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Oldukça değişken birisiniz, öz­gürlük için gerekli özgüveniniz yok ve kendinizi o bağlayıcı geç­mişten kolay kurtaramıyorsunuz. Tecrübeye saygınız büyük. Yaşa ve yetkiye de. Çünkü bunlar, hep eksikliğini kuvvetle hissettiğiniz o istikrarı temsil eden şeyler. Özgü­ven sizin için temel sorun. Herşeyde, her işte önünüzde yol gös­terecek birilerinin bulunmasına büyük ihtiyacınız var. Hemen he­men şımartılmış bir çocuk gibisi­niz. Annesiyle babasının, neler yaptığına önem verecek kadar kendisini sevmediğine inanan bir çocuk gibi.

Yetki pozisyonunda bulunan yaşlıları memnun etmeyi kuvvet­le istiyorsunuz. Bu kimselerin si­ze sevgi ve güvenlik sunacağını boş yere umuyorsunuz, çünkü sizin de duygulara ihtiyacınız var. Genelde hoşnut olmayan, tatmin olmayan, kıskanç, kaygılı, değişip duran birisiniz.

Evinizi, işinizi, ilgilerinizi, ruh­sal durumunuzu değiştirebilirsiniz ama, her şey o ana sorundan, ken­dini güvende hissedememekten doğuyor. Tabi bütün bunların kay­nağı çocukluk yıllarındaki sezgisizlik ve yalnızlığınızdan olabilir. Sizden yaşlı, ciddi, çalışkan biriyle evlenebilirsiniz. Bu insan sizin il­ginizi, en iyi ve ekonomik biçim­de yönetme konusunda çekebilir. Siz psişik konuları ve doğa üs­tünü incelemekten büyük mutlu­luk sağlayabilirsiniz ve başka in­sanların yarattığı uyumsuz koşul­lardan duygusal olarak etkilenebi­lirsiniz.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
8 Şubat 2013 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
17 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar