Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 45

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 310.035 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2009       Mesaj #441
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 Temmuz 2009 - Bugün
Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Daha erken yatın. Zira uykunuzu alamıyorsunuz. Yatmadan önce bitkisel çaylar içmeyi deneyin.





Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2009       Mesaj #442
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

15.07.2009
Sponsorlu Bağlantılar
İkizler BURCU (21 Mayıs- 21 Haziran)




Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Bugün, uyum ve işbirliği içinde yaşamak istiyor ve ilişkilerinizi çevrenize pozitif bir şekilde aktarıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sizden beklenen performansı fazlasıyla karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde yapıcı davranışlarınız, aranızdaki bağları güçlendirecek

KAYNAK
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2009       Mesaj #443
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
16 Temmuz 2009 - Bugün
Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2009       Mesaj #444
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ikizler
17 Temmuz 2009 - Bugün
Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz. Size yapılmasından hoşlanırmıydınız? Öyleyse siz de yapmayın. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın. Yoksa alacağınız kilolarla sevgiliniz sizi beğenmeyebilir.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
19 Temmuz 2009       Mesaj #445
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
YIkizler
TIkizler
İkizler - Pazar , 19.07.2009


Sevgili İkizler gün, burcunuzda ilerlemekte olan Ay gezegeninin etkisi altında başlamakta. Doğal olarak yıldızların ışıltısı yine sizin üzerinizde daha bir parlak. Bugün gerek özel gerekse her türlü konuda aktif kimliğinizle ön planda olabilir. Rutinlikten olabildiğince uzak durunuz. Çünkü bu sizin için aynı yerde takılı kalmak ve ilerlememek anlamına gelir ki, son derece sıkıntılı bir durumdur. Bugün kendinizi mutlu etmek, günü daha iyi değerlendirmek için planlar yapın. Bu öyle bir plan olsun ki, moral gücünüz yerine gelsin, dostlarınızla bir arada olun, sevdiklerinizle beraber aktivitelerde bulunun ama sakın eve bağlı kalmayın.

Yeni yerler keşfedin, kafa dengi arkadaşlarınızla bir araya gelin. Günlük aktiviteniz içinde parasal ve mesleki konulardan ne zaman söz açılsa, gerginlik içinde tepkili davranabilirsiniz. Bu mevzularda birilerinin klasik söylevlerine ihtiyacınız olmadığını gayet iyi biliyorsunuz. O yüzden de size yeni bir şeyler sunan, problemlerinizi çözmenizde farklı çözümler getiren insanları dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Özellikle ailenizle ilgili mevzularda hassas davranabilirsiniz.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2009       Mesaj #446
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ikizler
21 Temmuz 2009 - Bugün
Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi? Genel sağlık durumunuz oldukça iyi.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
22 Temmuz 2009       Mesaj #447
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Astroloji - Fallar - İkizler
ikizler
22 Temmuz 2009 - Bugün
Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.


Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2009       Mesaj #448
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Çarşamba , 22.07.2009
Sevgili İkizler saat 05:36 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Tam Güneş Tutulması, yetenekleriniz yoluyla elde ettiğiniz tüm maddi kazanımlarınız, maddi giderleriniz, duygusal anlamda sizde güven hissi uyandıran herşey, yatırımlarınız, harcama şekliniz, maddi ve manevi her konudaki sağlamlaştırma çabalarınız, ticari gelirleriniz, parayla alakalı mücadele gücünüz konularında etkili olup, bu konulardaki her türlü sorununuzu çözmeniz adına etkilidir. Öncelikle düzgün bir geliriniz var mı sorusuna net olarak bir cevap bulmak gerekiyor. Eğer iş veya yaşınıza göre ailenizin gelir durumunda bir sorun varsa bu konuda üstünüze düşenleri mutlaka yapmanız lazım. Yeteneklerinizi uygun alanlarda değerlendirmek yapılacakların başında yer alıyor. Ama az ama öz, mutlaka kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak parayı kazanmanız lazım. Eğer bu konuda tembellik ediyor, gereksiz borçlar altında giriyor, düzensiz yaşıyorsanız tabi ki bu tutulma sizin açınızdan zorlayıcı olabilir. Tam tersine dikkatli iseniz, gerektiğinde ayağınızı yorganınıza göre uzatıyorsanız veya çabalıyor ekmek paranızı kazanmaya çalışıyorsanız, o zaman karşınıza çıkabilecek fırsatlar sayesinde gücünüzü yeniden kavuşabilirsiniz. Yeter ki dürüst bir şekilde kendinizi gözden geçiriniz. Bir önemli konu, mutluluk ve mutsuzluk gibi duygularınızı sadece paraya endekslememelisiniz. Çünkü bu bakış açısı, paranız az olduğunda kendinizi başarısız saymanız, çok olduğunda doyumsuz olmanız anlamına gelecektir.

Tutulmayı olumlu anlamda değerlendirmek için, önünüzdeki 18 aylık süre içinde:

1- Gerek kendi geliriniz gerekse dışarıdan size destek olan kişiler vasıtasıyla edindiğiniz parayı verimli şekilde kullanmak, riskli işlerden uzak durmak.
2-Yeteneklerinizin farkında olunuz ve bunları parasal kazanç elde etmek adına değerlendiriniz.
3-Para kazanmak konusunda kendinize güveniniz. Bazen hayat zordur. Herşey üst üste gelebilir. Fakat bunlar bir şekilde halledilir. Asıl zor olan, umudunuzu kaybetmenizdir. Oysaki insan hiçbir zaman çaresiz değildir. Yeter ki çalışın, çaba gösterin.
4-bir önemli konu inancınızdır. Evrensel yasalar, doğru ve düzgün düşünmenin, çalışmanın, kendinize inanmanın, büyük bir gücün sizi koruduğunu düşünmenin karşılıksız kalmayacağını göstermektedir. O nedenle her günün yeni bir umut olduğunu unutmamalıyız.
5-Maddecilikten uzak durun. Hırsınızın kurbanı olmayın.
6-Cimri ve müsrif davranmayın. Açgözlü olmayın.
7-İradenize sahip olun. Gerektiğinde gücünüz nispetinde yaşayacak kadar mütevazi olun.

Not: Tam Güneş Tutulmasının ardından aynı saatlerde Aslan burcunda meydana gelecek Yeniay, güven duygumuzu yükseltici ve bizi umutla sarıcı evrenin şifalı bir eli gibidir. Yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi halinde, Güneş Tutulmasının sizler açısından zorlayıcı hiçbir yanı yoktur. Lütfen bilinçli olalım, gereksiz yere tedirginlik duymayalım ve herşeyden önemlisi kendimize olan güvenimizi, hayata olan inancımızı kaybetmeyelim. Bütün sorunlar sevgi, birlik, beraberlik, güven ve sabırla çözüme kavuşturulabilir.


iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2009       Mesaj #449
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

23.07.2009
İkizler BURCU (21 Mayıs- 21 Haziran)



Karar vermek üzereyseniz, temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2009       Mesaj #450
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cumartesi , 25.07.2009
Sevgili İkizler günlük enerjiler altında detaylı işlerin önemi artabilir. Bu durum sizin gibi hareketli kişiler için aynı noktaya saplanıp kalmak anlamı taşıyacağından gerilim oluşturabilir. Yardım ve desteğe oldukça ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakat bunu ifade ediş şekliniz ters tepkiler almanıza sebep olacağından daha ılımlı yaklaşımlarda bulunmak gerekebilir. Gün boyu evinizle ilgilenmek, eksiklerinizin ve özel ihtiyaçlarınızın giderilmesi, hafta içinde yapamadığınız bazı işlerin tamamlanması derken günün ilk saatlerinin nasıl geçtiğini anlamak zordur. Günün ikinci yarısında, parasal durumunuzu gözden geçirebilir, ödemelerinizi nasıl halletmeniz gerektiğini saptayabilirsiniz.

Kardeşlerinizle temasınız bugün sağlık, iş veya başka sebeplerle yoğunlaşabilir. Güvenliğinize aşırı şekilde önem vereceğiniz bugün, tanımadığınız insanlarla daha temkinli görüşebilir, emin olsanız bile kimseye hiçbir konuda söz vermemeye çalışabilirsininiz. Gün içinde pratik bir şekilde işlerinizi yoluna koymanız size oldukça zaman kazandırabilir. Bu enerji altında herşeyi düzenli ve gayet doğru yapmaya gayret göstereceğiniz için, herhangi bir aksaklık çıkması enderdir. Dikkat etmeniz gereken konu, kendinizi fazla yormamanız, dinlenmeyi ihmal etmemeniz ve sabah saatlerinde çıkabilecek gerginliklere karşı sakin olmanızdır.

Gönlünüzce bir cumartesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

astrologunuz@mynet.com

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar