Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 117

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 334.392 Cevap: 1.758
sade - avatarı
sade
VIP hazan
7 Kasım 2012       Mesaj #1161
sade - avatarı
VIP hazan
7 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor. Hatta başkaları tarafından çabuk dolandırılabilirsiniz. Bunun yanı sıra gereksiz iyilik ve yardım sever davranışlarınızla istenmeyen düşmanlar kazanabilirsiniz. kişisel yönden ise kendinizi özgür ve aşkta bağımsız hissedebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz varsa bu sorunlara neden olabilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
8 Kasım 2012       Mesaj #1162
sade - avatarı
VIP hazan
8 Kasım 2012 Yengeç Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır. Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır. Bunu yaptığınız takdirde fedakarlıklarınızın boşa gitmediğini de göreceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Duygusallığınızdan çok pratik zekanızı kullanmanız gereken bir gün Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz Ancak sizin de ona karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekiyor Olumlu ve dengeli davranmayı başarabilir böylece ilişkinizi güçlü tutabilirsiniz İşinizde kafanızı karıştıran durumları çok fazla büyütmeyin Aslında gelişmeler istediğiniz gibi olacak Fakat olabilecekler üzerinde yoğun beklentiler içine girmekten kaçınınMaddi kararlarınızı verirken başkalarına imkan tanımayın.
Son düzenleyen Efulim; 8 Kasım 2012 10:38 Sebep: Açık link.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
9 Kasım 2012       Mesaj #1163
sade - avatarı
VIP hazan
(9Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde de hoş ve heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz ancak bazı ailevi sorunlar bunları gölgeleyebilir. Karşı cinsle olan ilişkilerinizde verdiğiniz sözleri tutun ve ortaklaşa aldığınız kararlardan caymayın. Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın. Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin. Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Göreceksiniz iş hayatının tüm stresini de üzerinizden atacak yeniden enerji depolayacaksınız.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
10 Kasım 2012       Mesaj #1164
sade - avatarı
VIP hazan
10 Kasım 2012 Yengeç Burcu Yorumu
Eğer siz bir kadınsanız aniden karşınıza çıkan bir erkeğe bağlanabilirsiniz. Eviniz ve bütün çevreniz olumlu değişiklikler içindedir. Maddi ve duygusal açılardan beklenmedik olumlu yenilikler için kendinizi hazırlamanız lazım. Uzaklara özlem duymanız ve yolculuğa çıkmanız ya da yolculuk plan ve hazırlıkları içinde olmanız da olasıdır. Şayet mahkemelerle veya hukuki konularla ilgili işleriniz varsa bugün daha dikkatli olmanız gerekmektedi


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
10 Kasım 2012       Mesaj #1165
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ burcu 10 Kasım 2012 yorumu

Bugün, duygusal yanlarınızı idare etmekte zorlanabilirsiniz. Kafa karışıklıklarına dikkat edin. Birçok alana yayılmak ve ilginizi göstermek istiyorsunuz. Bu, enerjinizi boşa harcamanıza neden oluyor.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
11 Kasım 2012       Mesaj #1166
sade - avatarı
VIP hazan
yengec YENGEÇ Yengeç - Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #1167
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ burcu 11 Kasım 2012 yorumu

Sevgili Yengeçler yeni günümüz saat 10:35 itibariyle oluşacak Venüs-Satürn zorlu görünümü altında başlıyor. Bu oluşum özellikle Venüsün burcunuzda ilerlemesi nedeniyle doğal olarak sizler açısından daha önemlidir. Tabii ki her Yengeç aynı durumları yaşayacak diye bir şey yok. Bir çok olasılıklar bulunmakta. En önemlisi, kişinin çocukluk yaşamından bugüne dek yanında olan insanlarla ilişkisi ve paylaşımları, yetişme biçimi, duygusal konulara bakış açısı hassas hale geliyor. Eğer ailenizden yeteri kadar sevgi göremediyseniz doğal olarak kendi içinizde biriktirdiğiniz her şey açığa çıkıyor. Ne kadar güvendeyim? Sorusu gün boyu kafanızın içinde dolanıp durabilir. Yuvanızda eğer huzursuz bir yaşam sürüyorsanız, eşinizle sorularınız varsa, ailenizden uzaktaysanız doğal olarak hassasiyetiniz yüksek olabilir. Bir yandan ailenizi bir arada tutmaya güven içinde yaşamaya çalışırsınız, diğer yandan kendinizi ortaya koymakta, dengelerinizi yerli yerine oturtmakta zorlanırsınız.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
12 Kasım 2012       Mesaj #1168
sade - avatarı
VIP hazan
yengec 50 YENGEÇ
YENGEÇ burcu 12 Kasım 2012 yorumu
Bugün, yaşamınızın büyük bir fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda hiç beklemediğiniz kişi ve kurumlardan destek görebilir, var olan şartlarınızı bir anda yükseltebilecek bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve sorumluluğunu üstelendiğiniz projelerinizi eksiksiz olarak tamamlamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kaprisli ve huzursuz tavırları canınızı sıkabilir. Tepki vermek yerine karşılıklı oturup konuşmayı denemeniz ikiniz için de faydalı olacaktır.

Günün Olumlaması: Düşten gerçeğe giden muhteşem bir yoldayım. En yüksek akıl yetilerim ve yeteneklerimin rehberliğinde her şeyin üstesinden geliyor, yüksek şansımın yardımıyla yeni kapıları aralıyor ve başarıya ulaşıyorum.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
12 Kasım 2012       Mesaj #1169
sade - avatarı
VIP hazan
YENGEÇ burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Sevgili Yengeçler bugün Mars-İkizler burcu seyri, karmik noktalar olan Ay düğümleriyle önemli görünüm yapacak. Bu görünüm, yaşamsal konularda kafanızın karışmasına, problemlerinizi kimi zaman gözünüzden büyütmenize, kendi kendinize garip ve tuhaf şeyler düşünmenize neden olabilir. Özellikle geçmişte yaşanmış meseleler cesaret duygunuzu öylesine bastırır ki, sanki eliniz kolunuz bağlı ve kadere teslim olmuş gibisinizdir. Size yapılan haksızlıklar veya hiç istemeden şahit olduğunuz olaylar, hayatınıza giren insanların yarattığı problemlerin esiri olabilirsiniz.

Aslında kendinize son derece dikkat etmeniz ve keyifli bir yaşam sürmek için yeniye yer açmanız gerektiği halde, siz tam tersine iki arada bir derede kalmış gibi kendinizi bırakabilirsiniz. Yapılması gereken kendinize ve sağlığınıza mutlaka dikkat etmektir. Ne yaşandıysa yaşanmış ve bitmiştir. Şimdi önünüzde yeni sorumluluklarınız bulunmakta. Bunları hale yola koymak yerine, gereksiz konulara vakit harcarsanız kendinizi boş yere üzmüş olursunuz. Lütfen önünüze bakınız, sağlığınıza dikkat ediniz. Artık neyin gerçek neyin gereksiz olduğunu biliyorsunuz. Ona göre yaşamınızı düzenlemenizi tavsiye ediyorum.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
14 Kasım 2012       Mesaj #1170
sade - avatarı
VIP hazan
14 Kasım 2012 Yengeç Burcu Yorumu
Bugün duygusal hayatınızda fırtınalı bir gün. Eğer birlikte olduğunuz birisi varsa bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Eğer bekarsanız, gün içinde karşı cinsten biriyle duygusal bir ilişki içine girmeniz olası. Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin. Birazcık çaba göstererek bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor. Bu konuda eğer kendinizi kontrol altına alabilirseniz durum sizin açınızdan biraz daha parlak olabilir.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar