Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 129

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 385.351 Cevap: 1.758
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013       Mesaj #1281
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 MART 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013       Mesaj #1282
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 MART 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013       Mesaj #1283
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
14 MART 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013       Mesaj #1284
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 MART 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

Bu gün oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır. Böyle bir durumla karşılaşırsanız yapabileceğiniz en kötü şey başkalarından fikir danışmanız ya da herşeyi aşırı akılcı şekilde tartmanızdır. Bu gibi şeylerin bu konuda size faydası yok. Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013       Mesaj #1285
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 MART 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

Düzgün ve akıcı bir konuşmayla yapmak istediklerinizi düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyamazsanız yanlış yollara yöneleceksiniz. Sağlığınız pek rahat değil. Bilinçaltı isteklerinizin ön planda olması sizi ruhsal açıdan rahatsız edecektir. Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013       Mesaj #1286
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 MART 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

İyi etkilerine rağmen bugün sizin için iç sıkıcı olabilir. İçinizden gelmese de bazı dostlarınızı ararsanız bu sıkıntıyı atabilirsiniz. Özellikle bozuk ya da zayıf giden sosyal ve duygusal ilişkileri düzeltmek için çok uygun bir gün fakat mesleki konularda da başarılı olabilirsiniz. Unuttuğunuz bazı ufak işler başınıza bela olacak derecede büyüyebilirler. Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir. Ufak şeyleri ihmal etmez ve zamanında yaparsanız bu gibi sorunlarınız olmaz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013       Mesaj #1287
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 MART 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

Bugün uzun zamandır arkadaşlık yaptığınız bir hemcinsinizle ciddi bir tartışma yaşayabilir, ona karşı anlamadan dinlemeden ön yargı ile yaklaşarak kalp kırıp üzülebilirsiniz. Bugün anlayışlı olmaya ve size söylenenleri yanlış anlamamaya özen gösterin, aksi halde ilişkilerinizi derinden zedeleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise elektronik eşyalarda yaşanacak arızalar yüzünden sıkıntılı anlar, iletişimle ilgili problemler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle paylaştığınız bir sırrı 3. şahısların duymamasına özen gösterin.

Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla, sahteyi gerçekle, öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğini idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013       Mesaj #1288
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bugün eş ya da sevgilinizin, ortada belli bir sebep olmadan size karşı soğuk ve ilgisiz havalara girdiğini görebilirsiniz. Onun üzerine gidip, konuyu deşmek yerine, bir süre için olayları kendi akışına bırakırsanız, taktik olarak daha olumlu davranmış olursunuz. Eğer siz bir kadınsanız, eş ya da sevgiliniz sizin gözünüzde küçük düşebileceği bazı şeyler yapabilir. Bunları onun yüzüne vurdugunuz takdirde durumu çıkmaza sokabilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz, bugün sizi sadece maddi ya da dengi bir konuda istismar etmek isteyen, sadece çıkar düşünceleriyle çevrenizde bulunan bir Balık kadınıyla fazla samimi olabilirsiniz. Onunla olan ilişkinizi kısa sürelidir ve onun için hiç bir fedakarlıkta bulunmamanızda fayda vardır.
kerberosss - avatarı
kerberosss
VIP cambaz
20 Mart 2013       Mesaj #1289
kerberosss - avatarı
VIP cambaz
Yengeç Günlük Burç Yorumu 20 Mart 2013

İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak. Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz...
"Kendi yaralarını kendin dikebilirsin." dedi tanrı ve bana bir iğne verdi...
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013       Mesaj #1290
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
YENGEÇ burcu 21 Mart 2013 yorumu

Özel hayatınızda kuracağınız özel ve samimi ilişkiler, sizi bir adım öteye taşıyabilir. Sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz insanın üzerinde güzel ve etkili bir gücünüz olabilir