Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 23

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 318.665 Cevap: 1.757
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #221
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Perşembe , 04.09.2008
Sevgili Aslanlar güne, Ay gezegeninin Akrep burcu seyriyle başlamaktasınız. Bu enerji altında, iç dünyanızdaki güvenlik ihtiyacınız daha fazla artmaya başlayabilir. Bu ihtiyaç doğal olarak geçmişteki kararlarınızla ilgili içsel sorgulamalara yol açabilir. Sahip olmak arzunuz yoğundur ve bu, elinizdekilerin yeterli olmadığı durumların, üzerinizde baskı oluşturması anlamına gelebilir. rahatlığınıza olan düşkünlüğünüze rağmen, şu anki şartlarınız buna müsait olmadığından, kendinizi bulunduğunuz yerde güçsüz hissedebilirsiniz. Bu durumda sizi destekleyebilecek ve maddi, manevi anlamda sırtınızdaki yüklerin bir kısmını taşımanızda yardımcı olacak bir aile veya kişi özleminiz büyüyebilir. Böyle bir psikoloji altında, üzerinizde denetim uygulanmasına asla izin vermezsiniz. Zaten bildiğiniz gerçeklerin birileri tarafından size empoze edilmesine karşı gelebilirsiniz. Bu enerji altında günü daha olumlu geçirebilmek için yapılması gereken öncelikle düzensizlik ve enerji kaybına neden olan konuların üstünde durmaktır. Yani boşa kürek sallamanıza neden olan hiçbir olgunun içinde yer almayınız. Eğer bazı şeyler sizi rahatsız ediyorsa bunlarla gerçekçi bir şekilde mücadele ediniz. Size kendinizi iyi ve huzurlu hissettiren kişilerle bağlantılarda bulununuz.
Sponsorlu Bağlantılar

Günün bir başka önemli enerjisi ise, yöneticiniz Güneşin, Satürn gezegeniyle olan kavuşum etkisidir. Bu durum zaten uzunca bir süredir farkında olduğunuz ve üzerinizde baskı oluşturan parasal meselelerle ilgili ciddi anlamda atılması gereken adımların işareti gibidir. İçinde bulunduğunuz sistem öz disiplinli bir şekilde çalışmanız ve hayatınızı kurgulamanız adına size sürekli öğüt veren bir öğretmen gibidir. Tabi ki siz de bunun karşılığında girişimlerde bulunarak karmaşaya bir çözüm bulmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz. Lakin, karşınıza çıkan işler veya şu anki göreviniz icabı geleceğe ait bir plan yapmak neredeyse imkansız gibi. Şimdi bütün bu olumsuz durumları bir kenara koyarak neler yapabilirsiniz gözden geçirelim. Öncelikle bugün otoriter kişilerle bağlantıya geçerek olgun, ılımlı ve kendinizden emin bir şekilde yeteneklerinizi ifade etmeye çalışınız. Korkularınıza rağmen risk almayı, başka deneyimler kazanarak değişik alanlarda görev almayı, sorumluluklarınız artacak olsa bile, şu anki durumunuzdan çok daha iyi olabileceğini düşününüz. Son bir söz olarak ne olursa olsun kendinize olan güven duygunuzu yitirmeyiniz
alıntı.

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008       Mesaj #222
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
PARA, AŞK,
İŞ, SAĞLIK
Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazıkki başarı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.


alıntı

Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #223
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Cuma , 05.09.2008
Sevgili Aslanlar bugün, yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz, yolculuklar, haberleşme, basın ve yayın hayatı, bilgisayar, eğitim, konuşma, ticari faaliyetleriniz, düşünce alışverişiniz, kardeşleriniz, her türlü aktivitenizle ilgili alanda başarılı olmak, yeni ilişkiler kurmak ve kendinizi ifade etmek ihtiyacınız yoğundur. Bu isteğinize rağmen, şu anki beraberliğiniz veya iş anlamında ortak ilişki içinde olduğunuz insanlar nedeniyle kendinizi denetim altına alınıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız oldukça fazladır. Fakat içinde bulunduğunuz şartlar gereği bunu yaşamak ne yazık ki mümkün değildir. Yeni bir adım atmak, hayatınıza yeni bir düzen getirmek, bir ilişkide gerçekten mutlu ve doyumlu olduğunuzu hissetmenizin önünde fazlasıyla engel vardır. Bu durum karşısında size ne kadar anlayış gösterilse de ve siz ne kadar çaba sarfetseniz de, içinizdeki pişmanlıklar size pek rahat vermeyebilir. Kimi zaman olayları fazlasıyla büyütmeniz, kimi zaman sanki hayatınızda kimse yokmuş gibi davranmanız beraberliğin sağlıklı bir şekilde sürmesine engel olabilir. Kendinizi kontrol etmeye çalıştıkça, içinizdeki baskıların daha fazla büyüdüğünü hissedebilirsiniz. Burada yapılması gereken, öncelikle çevrenizle bağlantılarınızı güçlü bir şekilde sürdürmeye çalışmak fakat aşk konusunda risk almamak, olayları kendi akışına bırakmak olmalıdır. Çünkü bugün isteklerinizi uygulamanız pek kolay değildir.

Saat 18:45-Cumartesi 10:10 arası Ay gezegeni boşlukta olacağından yukarıda da belirttiğim gibi günü kendi akışına bırakarak yaşamanız, elinizden geldiğince sabırlı olmaya çalışmanız faydalıdır. Kuruntu ve kuşkulardan uzak durmanız faydalı olabilir. Boşluktaki saatlerin bitiminde Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay enerjisi aradığınız arzuladığınız neşeli, maceracı ve pozitif bir ortamın hazırlanmasında etkili olabilir

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #224
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Cuma , 05.09.2008


Aslan - Kendinize haksızlık etmeyin.


Sosyal anlamda çekiciliğinizin ve karizmanızın oldukça yoğun olduğu bir gün sizi bekliyor. Enerjik yaklaşımlarınız ve karar almaktaki becerileriniz, etrafınızdaki insanların pozitif etkilenmesine neden olabilir. Birlikte olduğunuz kişinin ailesiyle problemlerini halledebilmesi için bir dönem yalnızlığa ihtiyacı var. Bunun için ona şans vermelisiniz.


Yakınlarınızın tavsiyelerini dinleyin.

Bugünü iyi değerlendirmeli ve mesleki hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız planları yakınlarınızla da paylaşabilirsiniz. Olumlu gelişmeler çok yakında. Sevgilinizle ailesi yüzünden ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. Büyütmeyin çünkü haksız olduğunu hemen anlayacak.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #225
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Cumartesi , 06.09.2008



Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #226
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Cumartesi , 06.09.2008
Sevgili Aslanlar bugün, yaşamdan keyif almanızı sağlayan her türlü konuda etkin enerjilere sahipsiniz. Hayatın güzelliklerini keşfetmek ve bazı olumsuz durumların üstünüzdeki geriliminden kurtulmaktan yana olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki pürüzleri her ne kadar canınızı sıksa da, bugün bunları konuşmak veya düzeltmek gibi bir niyetiniz olmayabilir. Sorunları bir yana iterek, sizi mutlu edecek şeylerle uğraşmak isteyebilir, günü kendi akışı içinde değerlendirebilirsiniz. İlişkisinde sorun olmayanlar, bugün sevdikleri kişiyle birlikte hoş bir gün geçirebilirler. Bazı Aslanlar için bugün çok daha özel olabilir. Yeni bir kişiyle tanışma olasılığınız oldukça yüksektir. Cinsel tutkunuzun yoğunluğu nedeniyle aşkınızı davranışlarınıza yansıtma gücünüz gayet yüksektir.


Bugün, birebir ilişkiniz, evlilik, ortaklık veya iş bağlantınız olan kişilerle ilgili meseleleri fikirlerine güvendiğiniz bazı kişilerle karşılıklı konuşabilir ve hangi yolda ilerlemeniz gerektiği konusunda akıl alabilirsiniz. Bir Aslan için belki bu durum pek rastlanacak bir hal değildir lakin artık yaş tahtaya ayak basmak niyetinde olmadığınız için son derece dikkatli hareket etmekten yanasınız. Bu arada bazı kişiler, sizin bugüne dek verdiğiniz kararların sonucunda oluşan durumları göz önüne alarak şimdiki niyetiniz hakkında biraz sitemkar konuşabilirler. Bu sizin gerginlik yaratıcı olsa da, sabırla beklemeyi bilmeli ve gelecek tepkileri doğal akışına bırakmalısınız. İnatlaşmak veya illa kabul edilmesi adına baskıda bulunmak herşeyi ters bir hale getirebilir. Sakin olunuz

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #227
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Pazar , 07.09.2008


Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Duygusal alanda esen pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek, ancak heyecanınızı bastırmakta zorlandığınız taktirde yanlış adım atabilirsiniz. Paranızı tutumlu harcayın. Beklenmedik harcamalar kapınızı çalabilir. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #228
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Pazar , 07.09.2008
Sevgili Aslanlar bugün, 30 Ağustos tarihindeki yeniay enerjisiyle planlamaya başladığınız, maddi gelir düzeyiniz, para kazanma beceriniz ve bu konudaki yeteneklerinizi hayata geçirmenizi sağlayacak cesaretiniz, yatırımlarınızla ilgili yeni kararlarınız, yaşamınızın kalitesini yükseltecek yeni iş teklifi veya sizin bu konuda yapmanız gerekenlerle ilgili durumların son bir kez daha gözden geçirilme sürecidir. 15 Eylül dolunay enerjisine kadar yukarıdaki mevzularla alakalı, eğer sorunlarınız devam ediyorsa tekrar düşünmeli, yapılması gerekenleri saptayarak, ileride çıkacak pürüzlerin önüne şimdiden geçmelisiniz. Diyelim ki, işinizden elde ettiğiniz gelir nedeniyle geçinmeniz mümkün değil, o zaman derhal yeni iş girişimleri için plan yapmalısınız, bir kenarda paranız var ve siz geleceğiniz adına bunu yatırım olarak düşünüyorsanız, o zaman nasıl bir yöntemle çoğaltabilir veya hangi alana yatırarak değerlendirebilirsiniz bunu saptamalısınız.

Bir iş teklifi aldıysanız, o zaman da işin mahiyetini ve size katacağı değeri düşünerek iyice araştırmalı, sırf güvencesi var diye sizi zor durumda bırakan bir işte kalmaya çalışmamalısınız. Sürekli bir korku içinde, hayatın lezzetli yanlarını yaşamaktan kendinizi alıkoyuyorsanız, o zaman da kendinize bir çeki düzen vererek, çalışmak kadar eğlenmeye de vakit harcamalı, kendinizi psikolojik olarak güçlendirmelisiniz. Gün içindeki diğer enerjiniz ise, gündelik uğraşılarınız, sağlığınızla ilgili alanlarda dikkatinizi dağıtacak ve size herşeyin yolunda olduğunu düşündürtecek etkiler söz konusu olabilir. Siz her ne olursa olsun, en küçük s ayrıntıyı kaçırmadan, çevrenizdeki insanlara dikkat ederek, sağlığınızı risk altına alacak faaliyetlerden uzak kalınız ve problemleriniz bunların üzerine kararlılıkla giderek çözüm bulunuz
alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #229
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Pazartesi , 08.09.2008


Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #230
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Salı , 09.09.2008



Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kırıcı sözler sarfedebilirsiniz. O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde hem bedenen hem ruhen kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar