Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 140

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 322.134 Cevap: 1.754
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
9 Temmuz 2013       Mesaj #1391
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1392
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü telkin alıyorsunuz. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda heyecanları gerilerde bırakmışsınız. Başınızı ağrıtmayan bir ilişki olması size yeterli geliyor. Çatışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişkiniz var.

İş Yaşamı : Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Ama dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek.

Para Durumu : İş yaşantınızdaki tatminsizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş. Bu birikim inişli, çıkışlı bir grafik gösteriyor. Çünkü yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikime çok sık dokunuyorsunuz.

Dikkat : Fazla kişisel bir kararla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kıldınız. Bu fazla kişisel tavrınızın sizi nasıl bir sorumluluk altına soktuğunu yakında anlayacaksınız.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1393
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu
Yenilenme ve dönüşümün sancılı, heyecanlı, coşkulu yanlarını, aynı anda yaşamanın getirdiği şaşkınlığı bir kenara bırakmalı ve akışa ayak uydurarak bu süreci olanca güzelliği ile geçirmeye çalışmalısınız. İş hayatınızda ani başlangıçlar, hızlı sonuçlar sizi şu anda bulunduğunuzdan daha iyi şartlara taşıyacaktır. Çok güvendiğiniz insanlar dışında gelişmeleri kendi içinizde yaşamaya özen gösterin. Kıskanç insanların varlığını unutmadan hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise aşka teslim olmuş yüreğiniz, size huzurun kapılarını aralarken kimsenin sizi düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmenizden alıkoymasına izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Deneyimlerden kazandığım bilgelikle gücümü ve yaratıcılığımı açığa çıkarıyorum. Her bir deneyimimden aldığım derslerden feyz alarak yolumu belirliyor ve isteklerimi kararlılıkla uyguluyorum.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013       Mesaj #1394
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz Güçlü hayallerinizi gerçekleştirme adına kullanmalısınız Maddi konularda sezgisel yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün..
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013       Mesaj #1395
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
13 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

Gökyüzü bugün duygusal hayatınızla ilgili derin düşünceler içinde olabileceğinize işaret etmekte. Geç kalmışlıkların pişmanlığından sıyrılıp bir an önce neler yapabileceğinizi düşünmeniz yararınıza olacaktır. Kendinizi ait hissetmediğiniz bir beraberliğin içindeyseniz artık uzaklaşıp yolunuzu çizmenin zamanı geldi. Sezgilerinize ve kalbinizde ki sese güvenin. İş hayatınızda ise bir takım gecikmeler yüzünden yaşanacak tartışmalara karşı sakin davranın ve toleranslı olun. Kazanan ve takdir edilecek kişi siz olacaksınız…
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013       Mesaj #1396
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
14 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

Eşinizin ihmalkar tutumuna bağlı sağlık problemleri sizi üzebilir ve onun sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Nedenini anlayamadığınız güçlerin etkisi ile hayatınızın anlamını sorgular içinde bulunduğunuz ruh halini çözmeye çalışırsınız. Yapıcı tutumunuz ve sakinliğiniz eşiniz üzerinde etkili olmanızı sağlayacak ve kısa sürede sağlığına kavuşmasına yardımcı olacaktır. Bugün ödemelerle ilgili gecikmeler söz konusu olabilir. Panik yapmayın akşama doğru her şey yoluna girecektir..
Cici
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013       Mesaj #1397
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Akrep,
Beklenmedik sorunları halletmek zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz. Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir. Son zamanlarda duygusal ilişkilerinizle ilgili sıkıntılarınız olmuşsa bunları halledecek ve güçlü olacaksınız. Gelişmeler sizde yeni bir duygusal ilişkinin yolunu açabilir.
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013       Mesaj #1398
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
16 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bu şanslı zamanlarda elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Sizi gerçekten seven insanlardan alacağınız destek ve motivasyon sayesinde planlarınızı uygulayabilir iş hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi yaptığınız her şey ilerleyen günlerle birlikte maddi ve manevi olarak sizleri rahatlatacaktır. Özel yaşamınızda ise özellikle uzun süredir devam eden beraberliklerde ani kararlar almadan önce iki kez düşünün. Beraberliği olmayan Akrepler ise sosyal hayatınıza biraz daha önem verin. Aradığınız insanlar ne şartlarda tanışacağınızı bilemezsiniz.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013       Mesaj #1399
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
17 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

İş ve özel yaşamınızda; Yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz. Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığına idrak edin ve isteklerinizi hedeflerinizi yükselterek ideallerinizi gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın. Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz. Bu dönem yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır bitmesi gereken bitecek daha iyisi gelecektir.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013       Mesaj #1400
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
18 Temmuz 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki bütün sorunları halledebilirsiniz. Güçlü cinselliğinizle onu tam anlamıyla kendinize bağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz yoksa sizi çok beğenen iki kişi arasında kalabilirsiniz. Seçiminizi yapmanız epey güç olabilir. Sağlığınız şu sıralar gayet iyi.
Cici

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar