Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 143

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 322.718 Cevap: 1.754
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
8 Ağustos 2013       Mesaj #1421
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
Akrep Günlük Burç Yorumu 8 Ağustos 2013

Sponsorlu Bağlantılar
Çevre gezileri, seyahatler ve eğlenceli ortamlar keyfinizi yerine getirecek.İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve yaşam enerjiniz yüksek. Ancak isteklerinizin gerçekleşmesi için gelişmeleri beklemeniz gerekiyor. Daha önce girişimde bulunduğunuz konu ile ilgili gelişmeleri gözden geçirebilirsiniz. Yeni stratejiler yapabilirsiniz ve hatta hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönem. Ve hem fiziksel olarak, hem de dünyaya bakış açısı olarak kendinizi yenilemeniz mümkün. Gençlik, genç kalmak, güçlü ve sağlıklı olmanın formüllerini araştırabilir ve öğrendiklerinizi sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
9 Ağustos 2013       Mesaj #1422
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
9 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Günlük işlerinizi yaparken çok dikkatli olmalısınız. Eğer çalışan bir kimseyseniz iş arkadaşlarınızla iyi anlaşmalı ve uyumlu işbirliğinde bulunmalısınız. İlgilendiğiniz her konunun ayrıntılarına inmeli ve herşeyi bilmeye gayret etmelisiniz. Bu sayede yaptığınız şeyşerde hem rahat eder, hem de başarılı olursunuz. Bu noktalara dikkat etmediğiniz takdirdeyse başınıza iş açmanız olasıdır. Siz evli bir insansanız bu aralarda önemli kararları eşinizle birlikte almalı ve onun görüşlerini değerlendirmelisiniz. Eşinizin ya da birlikte olduğunuz kimsenin sorunlarıyla ilgilenmeniz ve ona yalnız olmadığını hissettirmeniz de son derece yerinde bir davranış olabilir. Bugün bazı kimseler sizinle uğraşabilirler ya da en azından canınızı sıkıp, gün boyu keyfinizin kaçmasına sebep olabilirler. Sizi çekemeyen kimseler de, söz konusu sıkıcı kişilere katılıp, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1423
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
10 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bugün sevdiğiniz bir insanın sizden uzak bir yere gitmesi ve bu durumdan dolayı neşenizin kaçması olasıdır. Bazı önemsiz engellemeler altında olabilirsiniz. Önemli bir sıkıntı vermeseler de bu engellemeler özellikle bir yer ya da bir şeye yetişmeniz gereken durumlarda sizi bezdirebilirler. Karşı cins ilişkileriniz sizin cinsiyetinize göre değişkendir. Siz bir kadınsanız bir erkekle bozuşmanız ya da önemli bir dargınlık olmasa bile ona son derece kızmanız olasıdır. Bu duygularınızı içinize atmaya ya da bastırmaya çalışırsanız ileride çok daha büyük patlamalar yapabilirsiniz. Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkileriniz şanslıdır. Kadınlarla iyi geçinmeniz sadece duygusal ilişkilerinizle sınırlı da değildir. Bir kadından beklenmedik yardımlar görmeniz de mümkündür.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1424
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
11 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Uzun vaadeli planlar yapmaya, uzun yolculuklara ve çevreden teşvik görmeye açık olduğunuz bir zamandasınız. Çevrenizde sizi beğenen bir çok kimse olabilir fakat bu kimselerle oluşabilecek bir arkadaşlığın sonradan hoşunuza gitmemesi de olasıdır. Diğer alanlardaysa sizin için aşırı şanslı bir gün. Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz. Çevrenizde aniden itibarınız artabilir. Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı ve yapıcıdır. Direnciniz yüksektir. Mutluluk ve coşkunluk hisleri içindesiniz. Bu zamanda size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır. Yardımsever yapıdasınız. Neşelisiniz. Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013       Mesaj #1425
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
12 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bugün yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edip sakinlikle yaklaşırsanız ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır.
Cici
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013       Mesaj #1426
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu
Bugün karşı cins ilişkilerinde inanılmaz derece şanslı olmanıza karşılık, bu konularda dayanılmaz derecede huysuz olabilirsiniz. Bu durumda sizi beğenen ya da çevrenizde dolanıp, iltifat eden kimseleri huysuzluğunuzla bezdirmeniz ve aslında istediğiniz halde yakınlık kuramamanız olasıdır. Parayla ilgili şeylerde şanslısınız. Yapmayı planladığınız masrafların çok azıyla günü kapatmanız olasıdır. Pahalı hediyeler vermeye ve almaya açıksınız. Yakınlarınızın sizi sevindirecek sürprizleri olabilir ve yine aynı şekilde siz de çevrenize hoş sürprizler yapabilirsiniz. Bugün olabilecek olan gelişmeler önümüzdeki günler için bazı planlar yapmanıza sebep olabilirler.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013       Mesaj #1427
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Akrep
Bugün çok fazla meraklısınız Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız Bugün güçlü bilinçaltınızı yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013       Mesaj #1428
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Geçmişten gelen zayıflıklarınızla yüzleşiyor kendi kendinize yarattığınız endişelerle mücadele ediyorsunuzBencillikten uzak kalmaya çalışmalı başkalarına destek olacağınız konulara yer açmalısınız Yakın geçmişte hayatınıza giren ilişkilerin de bir anlamda çözüme içinde olduğu söylenebilir Yaratıcılığınızı destekleyen gelişmelerden faydalanmaya çalışınPlanlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz Bu sayede başkalarının konuşmaları arasında söz hakkı elde edebilirsiniz
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013       Mesaj #1429
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken güçlü ve aktif bir kişilik sergiliyorsunuz. İçinizde bir çok sıkıntıları bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade sözlerinizi anlamlı bir şekilde paketlemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün partnerinizi etkiniz altına almayı başaracaksınız. Partnerinizin sizin için kalıcı düşünceleri var.Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz. Planlarınızı açıklamanız havayı serinletmek isteyen kişilerin de ihtiyaçlarını karşılamanız anlamına gelebilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013       Mesaj #1430
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Ay burcunuzda iken çok etkileyici görünüyorsunuz. Bu dönem hayatınıza koyduğunuz yeni kurallarla ortaya çıkmaktasınız. Aynı zamanda eskisinden kararlı adımlar atabileceksiniz. Sezgilerinizin öne çıkması ile sizi rahatlatan uğraşlarla ilgilenmeye çalışın. Uzun yolculuklar sevdiklerinizle paylaşacağınız keyifli zamanlara ihtiyacınız var.Katlanılması zor olaylar eğer yaşanmasaydı neler olabileceğini sorgulamanız gerçeğinin önüne geçemeyecektir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar