Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 170

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 322.806 Cevap: 1.754
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015       Mesaj #1691
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015 Akrep Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
İş ve özel yaşamınızda; Yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz. Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığına idrak edin ve isteklerinizi hedeflerinizi yükselterek ideallerinizi gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın.Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz.Bu dönem yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır bitmesi gereken bitecek daha iyisi gelecektir.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Kaplan gözü
Günün Rengi: Çivit mavisi

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1692
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Akrep Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Sabah saatlerinde kendinizi oldukça gergin birr uh hali içinde bulabilirsiniz. Öğleden sonra daha sakin ve uyumlu bir ruh halinde olacak ve sabahki gerginliğinizden eser kalmayacak.Bugün işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının kendinizi ve yapmak istediklerini yeterince iyi ifade edemeyebilirsiniz.Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz çok güvendiği zaman zaman onlar için sizi kırdığı kişi ya da kişilerin gerçek yüzlerini göreceği bir günde. Kral Çıplak!!! Bu durum yaşadığınız üzücü olayların izlerini elbette kolay kolay silemeyecektir fakat gerçeklerin ortaya çıkması sizi de memnun edecektir. Unutmamalısınız ki ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz…
Günün Olumlaması: Coşup durulmayı ağlayıp susmayı düşüp kalkmayı yaşama aşkla bağlanmayı seviyorum. Sabrın erdemini vefanın kıymetini aşkın kudretini inancın gücünü tüm benliğimde yaşıyor ve yaşatıyorum..
Günün Kristali: Hematit
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015       Mesaj #1693
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Akrep Burcu

Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konular da yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacak uzun zamandır sıkıntı duyduğunuz önemli bir konunun olumlu sonuçlanması ile sevineceksiniz. Özel yaşamınızda ise; Silkinecek ve bir anda enerjinizi toplayarak yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz. Öylesine güçlü bir dönemdesiniz ki tıkandığınız nefes almakta zorlandığınızı hissettiğiniz hemen her konuda rahatlamalar yaşayacak kararlarınızı başarı ile uygulayabileceksiniz….
Günün Olumlaması: Duygularımı kelimelere döküyor sevginin rüzgarına teslim ediyorum. Dipsiz kuyulardan çıkıyor özgürleşiyor aşkla buluşmanın huzuruna eriyorum. Aşkın kutsallığına bürünüyor korunuyor kendi dünyamı aşkla keşfetmenin sırrına eriyorum.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Fıstık yeşili

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015       Mesaj #1694
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Akrep Burcu

Gökyüzü bugün kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak son derece enerjik hissedeceğinizi müjdelemekte. Bugünler de çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Bekar Akrep’ler arkadaşlarınızın vesilesi ile ruh eşinizi tanıma şansını elde edebilirsiniz.Aşk kapınızı çalabilir beraberliği devam edenler ise yersiz tartışmalardan kaçınmalı ilişkiyi zedeleyecek kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız.Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.
Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı özel ve değerli, Düşünerek özümden gelen sese kulak vererek hareket ettiğimde yanlışa düşmem buda benim karşılaştığım zorluklarla baş edebilmemi sağlayan çok kuvvetli bir enerjidir. Şimdi irademe güveniyor ve tüm negatif düşüncelerimden arınarak güçleniyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Sarı

forumsal.net
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Mart 2015       Mesaj #1695
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
15 Mart 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:

İŞ: Karşıt burcunuzdaki Venüs ve Mars'tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Yazılı anlaşmalarınız olumlu gelişiyor.
AŞK: Kabul etmeseniz de onunla aranızda, ikinizi de aşan durumlar var. Engellere takılmayın.
SAĞLIK: Sağlığınız olumlu gidiyor.Sadece zihinsel yorgunluğunuzu üzerinizden atamıyorsunuz.

gundemkibris.com
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
16 Mart 2015       Mesaj #1696
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
16 Mart 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:

İŞ: İçinizde fırtınalar koparken, nasıl bu kadar sakin olabiliyorsunuz.. Doğrularınızdan vazgeçmiyorsunuz.
AŞK: Sevdiğiniz kişi ile yüzeysel ilişkilerden yana değilsiniz. Derin duygular sizi çelişkili yapıyor.
SAĞLIK: Güçlü bir bünyeniz olmasına rağmen, karın bölgeniz çok hassas ve dikkat etmek zorundasınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #1697
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
17 Mart 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:

İŞ: Karşıt burcunuz Boğa'da ilerleyen güçlü gezegenler, iş yaşantınıza olumlu yansımalar sunuyor.
AŞK: Güçlü arzularınız, ilişkinizde sorun yaratıyor. Özellikle bugün onu yanlış anlayabilirsiniz.
SAĞLIK: Güçlü enerjinizi yanlış kullanmamalısınız. Öfke nöbetleri sizin için çok zararlı oluyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #1698
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
18 Mart 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:

İŞ: İş konusunda kafanız çok işlek ve derin düşüncelere sahip. Çevrenizin tepkisine aldırmamalısınız.
AŞK: Siz, her şeyin en uç noktasını yaşıyor, farkında olmadan ilişkinizi çıkmaza sürüklüyorsunuz...
SAĞLIK: İçinizde bastırdığınız duygular yüzünden, bir çok şeyin yarım yaşamışlığını duyuyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015       Mesaj #1699
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 MART 2015 PERŞEMBE AKREP BURCU YORUMU

Beraberliğiniz, çözümü olmayan bir yola girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınız zaman, pek mükemmel olmayan ilişkinin doğal olarak sona erdiğini kabulleneceksiniz. İşinizde başkalarının düşüncelerine de önem vermeniz gerekiyor. Siz de zaman zaman yanılıyor olabilirsiniz. Fikirlerinizde inat etmeniz eleştirilere yol açabilir. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi biraz da savurgan olmanızdan kaynaklanıyor.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015       Mesaj #1700
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Akrep Burcu / 24 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzun yorumu : 20 Mart 2015 Cuma

Kendinize gösterdiğiniz ilgiyi saklamanıza gerek yok. Herkes tarafından yeterince tanınıyorsunuz. Yarı güvenle baktığınız ilişki ve konularda hem güven hem haz bulabilirsiniz. Yakınlarınızın işlerinizdeki aşırı yoğunluğunuz konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet size enerji depoluyor. Aşk Yaşamı : Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzeltmeler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve onun önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız. İş Yaşamı : Yarım bırakılmış, ertelenmiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz. Para Durumu : Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak. Dikkat : İkili ilişkilerdeki iletişim sorunlarında biraz kolayca vardığınız yargılar var. İnsanlara kendilerini size anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar