Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 104

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.709 Cevap: 1.764
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
9 Mayıs 2012       Mesaj #1031
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Yay burcu, 9 Mayıs 2012 için burç yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün alabileceğiniz davet tekliflerini kabul ederken çok dikkatli olmanız gerekiyor.Çünkü davet edildiğiniz yerde, karşı cinsten birisiyle hiç de tahmin etmediğiniz nedenlerden dolayı tatsızlık yaşamanız olasıdır. Maddi açıdan varolan sorunların çözümlenmesi, sosyal etkinliklere katılmanızı sağlayacaktır. İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.
In science we trust.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
10 Mayıs 2012       Mesaj #1032
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
10 Mayıs 2012 Günlük Burç Yorumları

Sponsorlu Bağlantılar
Yay Burcu Günlük Aşk Falı
Bu kadar kolayca unuturken, hala unutulmamış olmanız da çok mümkün. Çok kolay unutup aynı acelecilik içinde yeni bir ilişkiye yöneldiğiniz düşünülüyor. Bu imaj şansınızı bağlayabilir.

Yay Burcu Günlük İş Falı
Hakkınızı koruma konusunda biraz sert tepkiler verebiliyorsunuz. Bugünlerde yaşanacak kişisel bir olaya topluca üzülebilirsiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturabilecek ölçülerde.

Yay Burcu Günlük Para Falı
Zaman, zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırabiliyorsunuz. Zevklerinizi temel ihtiyaçlarınız gibi görmekten vazgeçmelisiniz. Elinize geçecek bir para, sizi iş konularında yeniden şekillendirebilir.

Yay Burcu Günlük Dikkat Falı
Yarı güvenle baktığınız ilişkilerde önleyemediğiniz yakınlaşma niyetleri belli amaçlara dayanıyor. Henüz fark edemediğiniz, sizi istismara yönelmiş birileri olabilir.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
11 Mayıs 2012       Mesaj #1033
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
11 Mayıs 2012 Günlük Burç Yorumları

Yay Burcu Günlük Aşk Falı
Dostça yaklaşımlarla duygusal etkilenmelerin arasındaki ince çizgi kolayca silinebilir. Bazı etkilenmelere karşı değişik bir bakışınız var. Bu bakış sizi sandığınız kadar koruma altında tutamayabilir.

Yay Burcu Günlük İş Falı
İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor.

Yay Burcu Günlük Para Falı
Bugün coşkulu bir gününüzdesiniz. Gereksiz satın alma eğilimleri içine girebilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde hiç beklemediğiniz girdiler, uzun süreli rahatlamalar getirebilir.

Yay Burcu Günlük Dikkat Falı
Bugünlerde önemli konularda yeterince bilgilenmeden sorumluluk almanız zarar verebilir. Hislerinize güveninizin yeterli olmayacağını bilmelisiniz.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
12 Mayıs 2012       Mesaj #1034
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Yay burcu, 12 Mayıs 2012 için burç yorumu

Yalnız bir insansanız bugün aşk hayatınızda fazla şanslı değilsiniz. Çevrenizde çok uygun kimseler olsa bile yeni bir arkadaşlık başlatabilmek için yeterli zamana sahip olmayabilirsiniz. Duygusal açıdan fazla alıngan, hassas ve romantik bir yapıya girmeniz olasıdır. Bununla beraber hassasiyetinizin olumsuz yönleri de var. En ufak bir kötü söz hatta sert bir bakış bile kırılmanıza, kızmanıza ve darılmanıza sebep olabilir.
In science we trust.
Baragyal - avatarı
Baragyal
VIP Siner, Siz’û ve Mâze
12 Mayıs 2012       Mesaj #1035
Baragyal - avatarı
VIP Siner, Siz’û ve Mâze
Gün boyunca size uygun enerjiler altındasınız. Sözel gücünüzü çevrenizdeki insanlara göstererek, arzu ettiğiniz konularda liderliğinizi ilan edebilirsiniz. Ay- Kova burcu seyir etkinliğinde, kafanızın içinde yer alan planlarınızı hayata geçirirken süslü kelimeler kullanabilir, karşınızdaki insanları, istekleriniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz.Aşk konusunda özellikle karşı cins üzerinde etkili olabilir ve dilediğiniz kişiyi cezbedebilirsiniz. Kendinizle çatışmadan, yüreğinizin git dediği yere kolayca ulaşabilirsiniz. Maddi konularda geçmişe ait olan sorunları tekrar ele almak için uygun etkiler altındasınız.

Saat 17:07 Chiron-Pluto olumlu görünümü, bugüne dek yaşanmış ve üzerinizde iz bırakmış ailevi sorunları, parasal meseleleri ve değerlerinizi olumlu yönde dönüştürücü ve sorunlarınızı tedavi edicidir. Maddi anlamda karşınıza fırsatlar çıkarır ve güçlenmenizde yardımcı olur. Ruhsal anlamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Özellikle ruhsal açıdan sizi yaralayan, dışa belli etmediğiniz ancak yüreğinizde yer etmiş olan olayları geride bırakmanız adına yoldaşınız olur. Bu yavaş ancak etkili bir dönüşümün start zamanıdır. Böyle bilinip, rahatlanmalı ve zamanın her türlü yarayı saracağına gönülden inanılmalıdır. İşte bu inanış, bu enerjinin etkinliği altında sizin için kolay olacaktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Korkma ! Bilesinki, Atın İyisine Doru Yiğidin İyisine Deli Derler.. ŞEYH EDEP ALİ....
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
13 Mayıs 2012       Mesaj #1036
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Yay burcu, 13 Mayıs 2012 için burç yorumu

Bugün gerek fiziksel gerekse duygusal açıdan iki uç arasında olabileceğiniz bir gündesiniz.Biran kendinizi son derece canlı ve yüksek morale sahip hissederken, bir saat sonra büyük bir yorgunluk içinde olabilirsiniz. Bu durumu göz önünde bulundurarak uzun sürebilecek olan yorucu işlere hiç teşebbüs etmemeniz daha doğru olabilir. Bugün uzun süreden beri beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz.
In science we trust.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
14 Mayıs 2012       Mesaj #1037
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Yay Burcu Günlük Burç Yorumu 14 Mayıs 2012
Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.
Sen sadece aynasin...
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
15 Mayıs 2012       Mesaj #1038
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
YAY burcu 15 Mayıs 2012 yorumu
İş ve hizmet alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız. Beslenme alışkanlıklarınızda abartıya kaçma isteğiniz yüksek olabilir. Akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde uyumlusunuz. Kendinize yatırım yapmanız gerekiyor.
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
16 Mayıs 2012       Mesaj #1039
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
YAY burcu 16 Mayıs 2012 yorumu

Sevgili Yaylar saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto gezegenleri arasında oluşacak görünüm tüm burçları farklı alanlarda umutlandırıcıdır. Sizler açısından bu enerjiyi analiz etmeye başladığımda ilk gözüme çarpan, iş hayatınızla ilgili konularda maddi açıdan rahatlamanızı sağlayacak gelişmeleri işaret etmesiydi. Bu tabii ki sevindirici. Ardından sağlık konusunda rahatlatıcı bu etkinin iş verimliliğinizin yükselmesini sağlaması memnuniyet vericiydi. Benim tavsiyem eğer kilo probleminiz varsa, bu enerjiyi arkanızda destek bilerek iyi bir beslenme programına katılmanızdır.

Bu sayede kilo sorununuzu ortadan kaldırmış olursunuz. Jüpiter sizlerin yönetici gezegeniniz olduğu için, bugünkü görünüm, arzu ettiğiniz bir işe girmenizi, mutluluk ve doyum içinde işlerinizi sürdürmenizi sağlayabilir. Ayrıca mali açıdan uzun yıllar boyu etkili olacak kazanma-harcama şeklinizi düzenlemenizde yardımcınızdır. Çalışma koşullarınızın iyileşmesini, hakkınız olanı elde etmenizi destekleyicidir. Belki bazı alanlarda zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak bugünkü görünüm ileriye yönelik olarak iş koşullarınızın iyileşmesini ve bunca zamandır harcadığınız emeğin yerini bulmasını, karşılık görmenizi sağlayabilir. ilişkilerinizi düzenler ve rahat bir nefes almanızı sağlar.
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
17 Mayıs 2012       Mesaj #1040
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
YAY burcu 17 Mayıs 2012 yorumu

Sevgili Yaylar, günün ilk ışıklarını Ay-boşluk etkisi altında karşılamaktayız. Duygusal zayıflığımızdan kimsenin yararlanmaması için, bilinçli olmak gerekiyor. İş konularında tedbirli olmakta, her önümüze gelen teklife olur demeden önce düşünmek gayet yararlı. Elden geldiğince sabırlı olmalıyız ancak bu sürekli uyarı modunda kalmamız, kendimizi ketlememiz anlamına da gelmiyor.

Saat 12:42 sonrası Kova burcunda ilerleyecek Ay normal zamanlarda bizi rahatlatıcı bir enerji olsa da, bugün iletişimi ilgilendiren mevzularda dikkatli olmakta fayda var. Özellikle teknolojik aletlerle ilgili bir sorun yaşanma ihtimaline karşı, bilgisayarımızda yedekleme yapmakta fayda var. Eğer herhangi bir konuda emin değilsek konuşmamalı, bilmediğimiz konular üzerinde ısrarcı olmamalıyız.

Saat 18:26 itibariyle Merkür-Neptün karşıtlık etkisi tüm burçların bireylik ile gruplaşma arasındaki ince çizgide zorlanmasına sebep olabilir. Siz el birliği yaparak bir işin çabucak sonuçlanmasını istersiniz ancak başkalarına uymak zorunda kalırsınız. Bazen başkalarının kişisel ayrıcalık istemesi nedeniyle, kendinizi yapayalnız, korunmasız hissedebilirsiniz. Ortada bir sorun vardır. Fakat kimsenin bu sorunu halletmeye gönlü yoktur. Bu yüzden de gerilim duyarsınız. Benim tavsiyem, gururlu tepkiler göstermekten veya gösterenlerle çatışmaktan uzak durmanızdır.

Masmavi bir gökyüzü ve pırıl pırıl bir aydınlık içinde günü geçirmemiz dileğimle...
In science we trust.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar