Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 29

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 306.017 Cevap: 1.764
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #281
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Cuma , 21.11.2008
Sevgili Yaylar, parasal kazanımlarınız, maddi ve manevi değerlerinizle ilgili yaşam alanında Aralık 2007 tarihinden bu yana etkili olan Jüpiter gezegeniyle, meslek hayatınız, girişimleriniz, otoritelerinizle olan her türlü ilişkinizde sorumluluk yükleyici, disiplin altına alıcı olan Satürn gezegeni arasında meydana gelecek olumlu etkileşim sizler için öncelikle parasal konularda son derece önemlidir. Şimdi şöyle bir arkanıza yaslanın ve geçmişten bugüne dek parasal anlamda yaptığınız seçimleri, girişimlerinizi, harcamalarınızı, birlikte alış verişiniz olan kişileri bir gözden geçirin. Belki de bu gözden geçirişte aslında ne kadar gereksiz yere para kayıplarına uğradığınızı, elinizdekini, avucunuzdakini paylaştığınızı, gücünüzü aşan nice borçlar altında girdiğinizi, elinize geçeni har vurup harman savurduğunuzu farkedebilirsiniz. İşte bugünkü enerji, size Yüce Yaradanın Jüpiter Oğlak burcundan çıkmadan önce vereceği son bir şanstır.
Sponsorlu Bağlantılar

Yani size, aklını başına toplamalısın, artık daha dikkatli bir şekilde bütçeni yapmalı, kazandığın her kuruşun kıymetini bilmelisin der gibidir. İşte bugünkü görünümle siz, yeteneklerinizi hayata geçirerek, yeni iş girişimlerde bulunarak veya işinizle alakalı maddi artışlarla karşılaşarak bundan sonranızı garanti altına almaya çalışabilirsiniz. Bütün bu ilerlemeler, bugüne dek yaşadıklarınızdan aldığınız dersler nispetinde gerçekleşebileceği için, lütfen elinize geçenin kıymetini bilmeyi unutmayınız. Diğer bir konu ise, Satürn seyrinin olumlu yansıması şeklindedir. Sizler bu konuda da, mesleki sorumluluklarınızın farkında olarak, düzenli ve sistemli çalışmayı bilir, patron konumundaki kişilerle iyi bir iletişimde bulunur, çabuk sıkılmak yerine sabırla görevlerinizi yerine getirirseniz, bu konuda da, bugünkü enerji yanınızda yedek bir güç gibi sizi destekleyebilir. Benim tavsiyem ne olursa olsun dağılmamanız, kendinize bir hedef belirlemeniz ve o hedefe doğru azimle yol almanızdır.

kaynak mynet
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #282
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Pazar , 23.11.2008
Sevgili Yaylar pazar günü Ay Terazi seyrinin etkileri altında geçeceği için, güne başlarken etrafınızdaki her insanla bağlantı kurmak ihtiyacınız yükselebilir. Özellikle seçkin ortamlar ve sıradışı insanlar bugün üzerinizde etkili olabilir. Diplomatik tavırlarınız sayesinde, her çeşit görüş, düşünce ve davranış içinde bulunan kişilerle kolaylıkla bağlantı kurabilir, toleranslı davranabilirsiniz. Günlük aktivitenizde uzlaşmacı tutumunuz, çevrenizdeki kişilerce hoş karşılanabilir, size danışmaktan zevk alabilirler. İsteklerinizi güzelliğinizi veya yakışıklılığınızı kullanarak elde etmeniz bugün kolaydır. Öylesine candan ve öylesine uyumlu davranırsınız ki, üzerinde şeytan tüyü var sözü tam size göredir. Kiminle beraberseniz o kişiyle uyum sağlama arzunuz yüksek olduğundan bir tatsızlık çıkmaması adına özen gösterebilirsiniz. Ayrıca bu enerji altında kimi Yaylar flört etmekten, sıradışı bir ilişkiler yaşamaktan hoşlanabilirler. Sosyal ilişkiler açısından etkili olan bu enerji bazı Yaylar için, toplum içinde kendilerini güçlü bir şekilde ifade etme arzularını yoğunlaştırabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Evet sıra geldi önemli bir enerjiden bahsetmeye. Bugün iletişim ve haberleşmeden sorumlu Merkür gezegeni burcunuzda ilerlemeye başlayacaktır. Böylece Güneşin ardından bir de bu enerjinin desteğiyle, hem kişisel hem de zihinsel anlamda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilme olanağına kavuşabilirsiniz. Şimdi bu enerjinin olabilecek yansımalarını birlikte inceleyelim. Öncelikle sizler açısından bu süreçte, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek için bir partnere veya bir ortağa olan ihtiyacınız yoğundur. Liderlik gücünüz yükselebilir, çevrenizdeki insanların size ilgi göstermesi, sözünüzü dinlemeleri ve iltifat etmeleri hoşunuza gidebilir. İnsanlara ne kadar bilgili ve tecrübeli biri olduğunuzu göstermekten zevk alabilirsiniz. Becerilerinizi hayata geçirebilir, kendi kitlenizi oluşturabilirsiniz. Güven duygunuz gerek sözlerinizde veya gerek yazılarınızda net bir şekilde ortadadır.

Eğlence sektörü, satış-pazarlama ve politika gibi alanlarda söz sahibi olabilirsiniz. Sahnede olma arzunuz yüksektir. Kendinizi dinlettirmek için, şovlarda bulunabilir, yabancı dilinizi kullanabilir, iletişimin her türlü alanında söz sahibi olabilirsiniz. Yine bu enerjinin etkisi altında, kariyerinizle alakalı konulardan para kazanmanız mümkündür. Ne kadar para kazanacağınız ise, sizin yeteneklerinizin gücüyle birebir bağlantılı olduğundan benim önerim kendi alanınızda bilgi sahibi olmaya ve bu bilgiyi güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışmanızdır. Bu enerjinin bu süreç içinde sözleşme ve kontrat konularında da etkili olması dolayısıyla benim size önerim, okumadan iyice incelemeden hiçbir evrakın altına imza atmamanızdır. Ne kadar olumlu gibi dursa da, abartılı düşünmeye müsait olan bu enerji, iyi niyetinizin suistimal edilmemesi için kendinizi korumanız gerektiğinin işaretidir.

kaynak
iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
24 Kasım 2008       Mesaj #283
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Astroloji - Fallar - Yay

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki bütün sorunları halledebilirsiniz. Güçlü cinselliğinizle onu tam anlamıyla kendinize bağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz yoksa sizi çok beğenen iki kişi arasında kalabilirsiniz. Seçiminizi yapmanız epey güç olabilir. Sağlığınız şu sıralar gayet iyi.

24.11.08 >>> Seçimlerinizi doğru yapmalısınız.Bugün, küçük yazışmlar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Bazılarınız kardeşlerle ve yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma düzeni içine gircekler ve karlı çıkacaklardır. Karşı cinse istemeseniz de, kayıtsız kalamayacağınız bir gün.


http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
25 Kasım 2008       Mesaj #284
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
25 Kasım 2008

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Kasım 2008       Mesaj #285
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Perşembe , 27.11.2008
Sevgili Yaylar bugün sizler açısından son derece olumlu, faydalı etkiler mevcut. Saat 07:10 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni saat 18:54 de Güneşle kavuşacak ve yeniay etkisinin faydalı yansımaları tüm burçlar üzerinde iyileştirici ve şifa verici olacaktır. Şimdi bu güçlü enerjinin sizler için olabilecek yansımalarını birlikte inceleyelim. Öncelikle bu yeniay sizin burcunuzda gerçekleşeceği için doğal olarak bu durum size, girişim, cesaret ve yenilik arzusu verebilir. Sizler önümüzdeki iki hafta boyunca, yeni insanlarla tanışabilir, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, hem ruhsal hem de fiziksel manada sesinizi dünyaya duyurabilirsiniz. Hayatın anlamını, derinlerde yatan sırları kısaca kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayan bu enerji sayesinde, çevrenizle yakın temasta bulunabilir, imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Gizli konulardaki çalışmalarınızı, becerilerinizi, bilgi birikiminizi, yeteneklerinizi kolayca ifade edebilir, farklı yanlarınızı diğer insanlarla paylaşarak kendi tanıtımınızı yapabilirsiniz. Pozitif yanınızın yükselmeye başlayacağı bu dönemde, hak ve adalet duygusu içinde çevrenizdeki insanlara yardımcı olabilir, hayır dualarını alabilirsiniz. Fiziksel açıdan size olumlu tesiri olacak bu enerji, cazibenizin yükselmesini, tensel arzularınızın yoğunlaşmasını ve sıcaklığınızı sevdiğiniz kişiye hissettirmenizi sağlayıcıdır. Ayrıca yine bu etki altında bilge yanlarınız ortaya çıkabileceği için insanlar size danışabilir ve örnek almaya çalışabilirler. Yüksek eğitim, felsefe, yayın hayatı, medya, turizm, ticaret, spor, tercümanlık, astroloji, hukuk gibi meslekler aracılığıyla dünyaya sesinizi duyurabilirsiniz. Size düşen cesaretle öne atılmak ve artık kendinizi göstermektir. Bu enerjinin sizlere güç, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.



iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #286
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Pazar , 30.11.2008
Sevgili Yaylar harcamalarınız veya güvencenizle alakalı konularda etkili olacak Ay Oğlak burcu enerjisiyle güne başlamaktasınız. Durum böyle olunca, ister istemez ekonomik düşünmek ve hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı gidermenizi ve daha rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlayacak parasal durumunuz hala belirsizliğini koruduğu için, bugün maddi açıdan kontrollü bir şekilde hareket etmenizi gerektiren durumlar yaşanabilir. Ayrıca güven içinde olmanız için bu kesinlikle şarttır.

Şu aralar dar bir alana sıkışık kalmanın getirdiği tedirginlik özellikle çevrenizle aranızda istenmeyen bazı gerilimler yaşanmasına neden olabilir. Özellikle ailenizin parasal konulardaki dayatımları ve size yön vermeye çalışmaları sinir bozucu gelebilir. Bu nedenle pek konuşmak taraflısı olmayabilirsiniz. Karamsarlık etkileri altında karar vermemenizi öneriyorum. Bu durumda yapılması gereken güçlü inancınızla, içinde bulunduğunuz duruma bir çözüm yolu bulmak olmalıdır. Tekdüze bir yaşamın bugün sizde yarattığı durgunluğun yanısıra bir de, kendinize yüklenmeniz haksızlıktır. Onun yerine pozitif düşünmeye çalışarak pazar gününü değerlendirmeniz çok daha iyi olabilir.


iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
2 Aralık 2008       Mesaj #287
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
2 Aralık 2008

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2008       Mesaj #288
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Cuma , 05.12.2008
Sevgili Yaylar güne oldukça etkili enerjiler altında başlamaktasınız. Burcunuz üzerinde görülmesi muhtemel yansımaları birlikte inceleyelim. Dış dünyada kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade etmek, hayatınıza bir çeki düzen vermek, daha kararlı bir şekilde hareket edebilmek adına bugün oldukça hızlı, hatta kimi zaman abartılı bir coşku içinde çevrenizle irtibata geçebilirsiniz. Sanki bütün eksiklerinizi, tüm sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmak ve bir an önce bir adım atarak dünyaya egemen olmak istiyor gibisinizdir. Baskılar altında çökmeden, ne olursa olsun kimseye karşı eğilmeden, kafanızın içindekileri uygulamaya kalkabilecek kadar güçlü olabilirsiniz. Sizi bir şeyler öylesine bunaltmış ve öylesine sıkıştırmıştır ki, artık canınıza tak diyen herşeyin üzerine gidebilirsiniz.

İsyanınız vardır ve belki de hiç hak etmediğiniz bir çok olay yaşamışsınızdır. İşte bunların birikimi tek bir güne sığmış gibi sizi bir şeyler söylemeye ve kendinizi ifade etmeye çağırır. Şu ana kadar yazılanların bir kısmı veya tümü sizin gerçeğiniz olabilir ve bunların hepsinde haklı olabilirsiniz. Fakat şöyle bir düşündüğünüzde eğer siz bugün, bilinçaltınızda birikmiş herşeyi agresif bir şekilde, belli bir sıkıntı çerçevesinde, birilerinden hakkınızı almak adına, savaşmak için ifade etmeye kalkışırsanız bu oldukça yanlıştır. Bugünkü etkiler, sözel olarak abartıya, isyana ve herşeyi yıkıp geçmeye müsaittir. Olumlu yönde kullanıp, yaşamınıza yön vereceğiniz yerde, birilerinden hırsınızı çıkarmak ve rahatlamak amacıyla yapıyorsanız, bu size bir bumerang gibi dönebilir. Özellikle saat 23:25 itibariyle Güneş ve Ay gezegenlerinin zorlu görünümü altında, bu durum çok daha belirgin hale gelebilir. Yapılması gerekense, kuvvetli bu enerjiyi, kendinizi gözden geçirerek, başarıya odaklayarak, yeniden bir şeylerin yapılandırılmasında kullanmaktır. İşte o zaman, olumsuzlukların üstesinden gelebilir ve hayata çok daha kuvvetli bir şekilde sarılabilirsiniz.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2008       Mesaj #289
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - Pazar , 07.12.2008
Sevgili Yaylar güne Ay gezegeninin Koç burcu enerjisi altında girmektesiniz. Pazar günü boyunca, ateşli etkiler altında, ayaklarınız yerden kesilebilir ve bazen coşkunluk içinde ne yaptığınızı bilemeyebilirsiniz. Aklı başında bir insan gibi davranmak yerine düşünceleriniz yanlış bile olsa peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Yaşamınızın sorumluluklarını üstlenmek yerine kaçışlar gösterebilir gönlünüzce eğlenmeyi ve hiçbir şey düşünmemeyi tercih edebilirsiniz. Bugün hayatın pembe yönünü görme isteğiniz yoğundur.

Karmaşalardan çatışmalardan uzak gönlünüzce yaşamak, dilediğiniz gibi günü geçirmek, tasasız olmak isteyebilirsiniz. Bütün bunlar bir yerde iyidir fakat abartılı davranmamanız gerekebilir.Ruhsal coşkunluğunuzun yüksek seviyede olacağı gün içinde, kimi anlarda, herşeyi hep iyi tarafından gördüğünüz için, sorunlarınızı çözümlemekten uzak kalabilirsiniz. Duygusal hayatınızda sorunlar olmasına rağmen bunları düşünmek yerine sanki çok mutluymuşsunuz gibi davranabilirsiniz. Günlük bu etki altında hiçbir konunun olumsuz tarafının önemi kalmaz. Fantezileriniz güçlü, cinsel istekleriniz gayet etkili, tutkularınızı yaşama arzunuz yüksek olabilir.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
ÖmÜrCeK - avatarı
ÖmÜrCeK
Ziyaretçi
8 Aralık 2008       Mesaj #290
ÖmÜrCeK - avatarı
Ziyaretçi
Yay-Pazartesi, 08.12.2008

İnsan ilişkilerinde çok başarılı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bunu avantajınıza kullanmak aslında sizin elinizde. İsterseniz olumlu neticelenecek bağlantılar kurabilir ve amaçlarınıza kolaylıkla erişebilirsiniz.
Son derece keyifli bir beraberliğiniz olduğunu kabul etmelisiniz. Unutmayın sevgiliniz de en az sizin kadar memnun.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar