Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 15

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.674 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 HAZİRAN PERŞEMBE 2008
Günlük Fal kova burcu sabah gazetesi

Sponsorlu Bağlantılar
Maddi konularda kendinizi denetlemek zorundasınız. Bugün, aşırı istekleriniz ve uçucu tavırlarınızdan kaynaklanan sorunlar yüzünden partnerinizle çatışabilirsiniz. Farklı fikirlerde olmanıza rağmen, içsel bağlarınızın güçlü oluşu nedeniyle gün içinde uzlaşmayı sağlayacaksınız.Aşırı öfkelerinizi denetlemelisiniz.
Günlük Fal kova burcu hürriyet gazetesi

Bu gün karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir. Ancak bu yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var. Çünkü hem çevrenize danışıp, hem de daha iyi değerlendirirseniz işin devamının, hiç de öyle olmadığını farkedebilirsiniz. Herşeye rağmen, "fırsat bu fırsat" diyerek davranırsanız, sonunda zararlı çıkabilirsiniz. Bugün ayrıca artık hiçbir anlam ifade etmeyen ve geçmişte kalması gereken konuları fazla düşünmeye ve kafanıza takmaya eğilimlisiniz. Yapmanız gereken şey biran önce bu konuda kafanızı rahatlatmak ve herşeyi açık açık ortaya dökmektir. Bundan pişman olmayacaksınız. Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.
Günlük Fal kova burcu güneş gazetesi

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralar iş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.
Günlük Fal kova burcu takvim gazetesi

Sorumluluk almayı seviyor ,ihtiyaç duyuyor ve kabulleniyorsunuz. Hırslı olduğunuz için karşı taraftan saygı bekliyorsunuz. Bu sizin doğanızda var. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
13 Haziran 2008 - Bugün

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme olacak. Işinizin en verimli dönemindesiniz. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 HAZİRAN CUMARTESİ 2008
Günlük Fal kova burcu sabah gazetesi

Enerjinizdeki ışıltı çevrenizdeki kişileri kolayca etkileyecek. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Sadece, çevrenize karşı gösterdiğiniz hoşgörüde daha dikkatli olun. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı ikilem çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.
Günlük Fal kova burcu hürriyet gazetesi

Bugün çevrenizdeki kişilerle ya da işyerinizde rekabet gerektiren konulardan kaçınmanızda fayda var. Son derece heyecanlı, karışık ve bir saat sonra ne olacağı belli olmayan bir gündesiniz. Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir. Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz ve sizi seven kimseleri hatalı yargılamanız olasıdır. Aşk hayatınız da yeni gelişmelere açıktır. Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz. İleriye yönelik olumlu kararlar vermeniz ve karşı cinsle çok iyi anlaşmanız kesindir. Olayların üzerine doğrudan gitmeniz herşeyi daha çok çıkmaza sokmaktan başka işe yaramaz. Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.
Günlük Fal kova burcu güneş gazetesi

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.
Günlük Fal kova burcu takvim gazetesi

Zorlamalarla baş etmek istiyorsunuz. Payınıza düşen görevleri ikaz almasanız da yapmayı bilen kişilersiniz. Sizi çekemeyenler sürekli huzurunuzu bozmaya yönelik hareketler yapıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 Haziran 2008 - Bugün

Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak. Sevdiğiniz bu yoğun dönemde sizi destekleyecek. Bu arada istemeden de dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #145
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Haziran 2008 - Bugün

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir. Vereceğiniz moralle herşey yoluna girebilir. Sevdiğiniz her konuda sizin yanınızda. Gereken ilgiyi göstermeyi ihmal etmemelisiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Haziran 2008 - Bugün

Günlük Fal kova burcu sabah gazetesi

Kendinizle ilgili ilginç keşiflerde bulunmak isteyebilirsiniz.Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır. İlginç konuşmaların yaşanacağı dost toplantıları sizi bekliyor.
Günlük Fal kova burcu hürriyet gazetesi

Bugün maddi ya da psikolojik, her alanda bir rahatlama bekleyebilirsiniz. İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz. Ancak siz bunları sessizce ve kendiliğinden değil, gayret ve çabalarınızla elde edeceksiniz. Bunların hepsini yapmaya gücünüz var ancak harekete geçip ortalığı karıştırmanız gerekiyor. Dolayısıyla silkinip kendinize gelin. Erkekseniz sorun yok, zaten hareketli ve müteşebbis durumdasınız. Fakat siz bir kadınsanız özellikle duygusal ilişkilerde mücadele etmek yerine uysal davranmayı tercih eder yapıda olabilirsiniz ki, bunu terk etmeniz gerekiyor. En azından bugünlük. Bunun dışında hangi cinsiyetten olursanız olun maddi konularda şanslısınız. Eğer yalnızsanız güzel bir ilişki geliştirebilirsiniz. Önemli bir hediye almanız olasıdır.
Günlük Fal kova burcu güneş gazetesi

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.
Günlük Fal kova burcu takvim gazetesi

Özgür davranışlarınızdan dolayı sevgiliniz üzerinizde otorite kurmak istiyor. Her şeyin normalini yapmalısınız. Böylece insanlarla sorun yaşamaya gerek kalmaz. Partnerinizi bu konularda uyarmanız, onun da canını sıkmaya başladı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün başta duygularınız olmak üzere her konuyu yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Eğer yüzeysel davranmaz, bugünün işini yarına bırakmazsanız güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aşırı israrcı yapıdasınız. Kendinizin de yanlış bulduğunuz bazı düşünceleri inat olsun diye savunabilirsiniz. Bunu yaparsanız hem zaman kaybeder hem de iletişimde olduğunuz kimselerin hakkınızda yanlış düşünmelerine sebep olursunuz. Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır. Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür. İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz. Sizin de haklı olduğunuz yönler var. Ancak düşüncelerinizi öfkelenmeden açıklayabilirseniz siz kazançlı çıkarsınız.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Her şeyi rahatça dile getirmek sizin için çok önemli. Dini konularda kendinizi son derece arındırma şansına sahipsiniz. Amacınıza dönük isteklerinizi gösterebiliyor ve uyguluyorsunuz.

Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz
İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Para Durumu Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.
Dikkat Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.
Vatan Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Kendinizi, başta ciddiye almadığınız ama zamanla tutkuya dönüşen bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatında başarılı çalışmanızın karşılığı olan terfi müjdesini alabilirsiniz. Sağlığınız çok iyi.
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Sizi yeni olanaklara iten ve sosyal çevreniniz getireceği gelişmeler öne çıkıyor. Daha fazla paylaşıma açık yanlarınızla kendinizden çok başkaları için bir şeyler yapma şansınız olabilir. İçinde bulunacağınız gruplar bu fırsatı size getirecektir. Öne çıkacağınız grup çalışmaları içinde yenilikler ve güçlü kişilerin desteği size iyimser bir bakış açsı kazandırabilir.
Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralar iş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.
-_-minik kuzu-_- - avatarı
-_-minik kuzu-_-
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #148
-_-minik kuzu-_- - avatarı
Ziyaretçi
yha ben yengecim sevgilim kova birbirimize çok uygunmuşuzMsn HappyMsn Happy eline,emeğine sağlıkMsn HappyMsn HappyMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #149
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlük Burç Yorumları - 19 Haziran Perşembe 2008
Kova ( 21 Ocak-19 şubat )
Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostla iş birliği olabilir. Veya dostlarınızla birlikte bir grup çalışmasına katılabilirsiniz. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Gereksiz yere üzüyor ve üzülüyorsunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Haziran 2008       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
21 Haziran 2008 - Bugün

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz. Onu çevrenizden uzaklaştırmalısınız. Bir tatil düşünüyorsunuz. Bu sizin için iyi olacak. Zira son günlerde ailenizin geçirdiği kötü olaylar sizi bir hayli yıpratmış. Bir an önce kendinizi deniz kıyısına atın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar