Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 129

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 386.938 Cevap: 1.933
Annabeth - avatarı
Annabeth
Ziyaretçi
27 Ağustos 2012       Mesaj #1281
Annabeth - avatarı
Ziyaretçi
Balık Günlük Burç Yorumu 27 Ağustos 2012
Sevgilinizle olan ilişkiniz giderek derinleşiyor. Bu durum onun beklentilerinin de artmasına neden olabilir. Bu artan beklentilere cevap vermeye çalışmanız, kendinizi fazla zorlamanıza sebebiyet verebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkmış olan anlaşmazlıkları gidermenin tam zamanı. İçinizdeki çatışmalar devam etse bile bunları ortaya koymayacak, rahat ve olumlu davranmayı başaracaksınız. Hobilerinize yaptığınız harcamalar fazla göze batmaya başladı! İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.
Sponsorlu Bağlantılar
adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
29 Ağustos 2012       Mesaj #1282
adsız - avatarı
VIP VIP Üye
BALIK burcu 29 Temmuz 2012 yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Sizi bunaltan işlerinizi bir kenara bırakacak ve kendi istediklerinizin peşinden gideceksiniz. Kafanızı toplamak ve bilmediğiniz yerlerde dolaşmak hoşunuza gidecek. İş hayatınızın gereklilikleri sizi hızlı bir döneme hazırlıyor. Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz İş yerinizde de probleminiz olduğu pek söylenemezFiziksel yorgunluklarınız ve zayıflığınız nedeniyle hastalıklara açık bir durumdasını Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor Siz bir erkekseniz duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisinizYeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız Hareketsiz kaldığınız takdirde konunun başka açılarını da daha rahat gözleyebilirsiniz.


ömr-ü bahar
adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
31 Ağustos 2012       Mesaj #1283
adsız - avatarı
VIP VIP Üye
Balık burcu 31 Ağutos 2012 yorumu

Sevgiliniz sizi bugün çok sık arayacak. Hafta sonuna yaptığı planlara işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız. Bugünlerde duygusal hayatınız mutlu ve sorunsuz görünüyor. Bugün duyacağınız bir şeye inanmakta zorlanacaksınız. İşyerinizde yeni düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Bunları düşünüyor ama çalışma arkadaşlarınız bununu gerekli olmadığı düşüncesinde olduklarından, yalnız kalıp bu yenilikleri yapamayacaksınız. Beklediğiniz bir para bugün elinize geçecek. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Masraflarınızı azaltmak için çareler arıyorsunuz. İş dışında bir konuda bir toplantıda büyük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bunu bilerek hazırlıklı gitmeniz gerekiyor.


ömr-ü bahar
adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
1 Eylül 2012       Mesaj #1284
adsız - avatarı
VIP VIP Üye
Balık burcu 1 eylül 2012 yorumu

Artık Ay burcunuzda ilerliyor. Pek çok alanda yaratıcı yanlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi duyarlı hissedeceğiniz ilişkilerde ise daha temkinli olmanız gerekecek. Ev hayatında başlayan hareketlilik ve edineceğiniz geniş imkanlar sayesinde daha iyimser hareket edebiliyorsunuz. Yeni başlangıçların hız kazandığı bu günler boş geçmeyecek.
ömr-ü bahar
R_U_H - avatarı
R_U_H
Ziyaretçi
3 Eylül 2012       Mesaj #1285
R_U_H - avatarı
Ziyaretçi
Balık Burcu 02 Eylül 2012 Yorumu

Farklı duygularla güne başlayabilirsiniz. Heyecanlı ve duygusal olacaksınız. Bu nedenle çevrenizde meydana gelen olaylardan etkilenebilirsiniz.Alıngan ve duygusal bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Şifa yöntemleri ve sağlık ile ilgili gelişmeler dikkatinizi çekecek. Eski yöntemler ile teknolojinin en son geliştirdiği uygulamaları birleştirebilir veya eski ve yeni disiplinlerin birlikte kullanıldığı yeni yöntemlerle ilgilenebilirsiniz. Sizin için her zaman olduğundan daha hareketli bir gün olacak. Yakın veya uzak yerlere gidebilir, çeşitli incelemeler yapabilir veya yapılmış araştırma ve gezi yazıları okuyabilirsiniz.
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
3 Eylül 2012       Mesaj #1286
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
Balık Burcu 3 Eylül 2012 Yorumu
Onunla ilgili her gün yeni bir duyum alıyorsunuz. Bu sizi, farklı birtakım kararlar almaya yöneltebilir. Üzerinizdeki etkisi kafanızda dolaşıp duran soruları ortadan kaldırmaya yetmeyecek gibi görünüyor. İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek. Parasal konulara yönelik çalışmalar yaparken beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
4 Eylül 2012       Mesaj #1287
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
Balık Günlük Burç Yorumu 4 Eylül 2012
Partnerinizden alacağınız bir haber duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin. İlişkinizi sorgulamaktan vazgeçin. Aslında duygularınızı anlatabilir ve isteklerinizi rahatça söyleyebilirsiniz. Böylece ilişkiniz bir dengeye oturabilir. İşinizde motivasyon eksikliği duymanız mümkün. Karşınıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Karamsar duygularla olaylara yaklaşmamalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
5 Eylül 2012       Mesaj #1288
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
Balık Günlük Burç Yorumu 5 Eylül 2012
Özel hayatınızı nazardan koruyun! Dost, düşman bütün gözler üzerinizde. Bugün her şeyin sürekli yolunda gitmesi sizi hatalı davranışlara itebilir, şansınızı fazla zorlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri sarsabilecek davranışlarda bulunmaktan kaçının. Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duymanız mümkün. Kuruntulu ve karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #1289
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
Balık Günlük Burç Yorumu 6 Eylül 2012
Aile büyüklerinizden biriyle otorite sorunu yaşayabilirsiniz. Kavga etmenin size bir şey kazandırmayacağını bilmelisiniz. Hayata karşı isteksizlik hissedebilirsiniz. Bu isteksizliğinizi ailevi ortamlarda geçirilecek güzel anlarla üzerinizden atabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda birçok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz birçok konu var ve bazı konularda çekimser davranıyorsunuz. Kazançlarınızı güven altında görmek isteyebilirsiniz.

Balık Günlük Burç Yorumu 7 Eylül 2012
Sevgilinizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Bu korkuyu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Fırsatları kaçırmayın! Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.
kerberosss - avatarı
kerberosss
VIP cambaz
8 Eylül 2012       Mesaj #1290
kerberosss - avatarı
VIP cambaz
Balık Günlük Burç Yorumu 8 Eylül 2012

İnatçılığınız iş yaşamınızda çok işinize yarıyor ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri bunaltıyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu sizin için kapanmış olmuyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş bir olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.
"Kendi yaralarını kendin dikebilirsin." dedi tanrı ve bana bir iğne verdi...

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar