Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 24

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 386.099 Cevap: 1.933
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #231
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Pazar , 17.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar


Sevgili Balıklar bugün, duygularınızı birileriyle paylaşma isteğiniz oldukça yoğun. Yüreğinizdeki herşeyi açıkça ifade etmekten yanasınız. Kimseden bir şey saklamak gibi bir niyetiniz yok. Bu yeri geldiğinde bir dostunuz olabileceği gibi, yeri geldiğinde ailenizden bir kişi de olabilir. Sizi oldukça rahat hissettirecek olan bu ruh hali içinde, ne sorumluluklarınız ne de başka bir konunun sizi üzmesine, tedirgin etmesine izin vermeyeceksiniz. Sezgilerinizin gücü o denli yoğun ki, kime ne söylüyorsanız gün içinde doğru çıktığına tanık olabilirsiniz.

Karşınızdaki kişiye bir şey anlatırken onun ne düşündüğünü bugün kolaylıkla sezebildiğiniz için, dinlemektense konuşmayı daha fazla tercih edebilirsiniz. Başka kişiler de bu gücünüzü bildiklerinden kendi durumlarıyla ilgili sizinle dertleşebilir ve ne olur sence diye sorabilirler. Bu durum sizi oldukça keyiflendirecektir. Bu arada aranızda uzun mesafe olan kişilerle haberleşme açısından oldukça yoğun görüşmeler olabilir. Ailenizle olan iletişiminiz de bugün gayet olumlu olabilir.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #232
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Pazartesi , 18.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Balıklar bugün, sizler açısından gayet olumlu enerjiler mevcut. Duygu ve düşünceleriniz aynı paralelde olacağından kendinizle çelişmeniz mümkün değildir. Bu durum dış dünyadaki davranışlarınızla, iletişim gücünüz ve sempatik tavırlarınızla, diğer insanlar üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır. Bugün siz, başkalarının ihtiyaçlarına karşı son derece samimi bir duyarlılık gösterebilirsiniz. Çevrenizle yakından ilgilenebilir, sevdiklerinizin duygularını paylaşabilir, merhametinizle ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Gün içinde özellikle ilişkinizle alakalı konularda karşılıklı diyalog geliştirmeniz mümkündür. Bu güçlü enerji, ileriye yönelik hedefleriniz açısından sizi destekleyicidir.

İlişkisi olmayan balıklar, karşılıklı iletişimde bulundukları bir kişinin dikkatini çekebilirler. Mükemmellik çıtanızı belirli bir seviyede tutmanız halinde, karşı cins üzerinde etkili olmanız gayet mümkündür. Otorite konumunda bulunan kişilerle gerek iş, gerekse özel anlamda sözel irtibatınızı ön planda tutmanız halinde kendinizi ifade edebilmeniz, yeteneklerinizi sergilemeniz mümkün olacağı gibi liderlik gücünüzü açığa çıkarabilmenize de etkili olabilir.
Beraberliğinizle ilgili konularda en fazla dikkat edeceğiniz nokta, merhametli, anlayışlı yaklaşımlarda bulunmak, kendinize ne kadar çok güven duyduğunuzu hissettirebilmektir. Şunu unutmayalım ki aşırı duyarlı davranmak, karşımızdakinden bizim gibi düşünmesini beklemek ilişkinin zorlanması anlamına gelebilir. Eğer tutarlı ve dengeli bir ilişki yaşamak istiyorsanız hassasiyetinizi ve fedakârlığınızı karşınızdaki kişiyi tanımadan hemen öne sürmemeniz lazımdır.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #233
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #234
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Salı , 19.08.2008


Sevgili Balıklar, 4 Ekim tarihine kadar devam edecek, mücadele ve istek gücünün astrolojik temsilcisi Mars gezegeninin Terazi burcu seyri saat 13:00 itibariyle başlayacaktır. Bu enerjinin sizler açısından anlamı gayet önemli. Herşeyden önce bu süreçte ortak paylaşım güdüsü içinde hareket edebileceğiniz kişilerle temasta bulunmanız değerli. Yani ister özel isterse iş anlamında olsun karşınızdaki kişiyle ortak yanlarınız nedir bunu muhakkak saptamanız gerekiyor. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi güven içinde hissedebilmeniz için istikrarlı olmanız gayet önemli. Çelişkili davranmamanız, ne istediğinizin altını iyi çizmeniz, durumunuzu net olarak saptamanız ve bu duruma göre kimlerle temasa geçmelisiniz bunları belirlemeniz lazım. Yeniden bazı şeylerin yaratılabilmesi, dönüşümde bulunabilmesi için, öncelikle diplomatik tavırlar içinde olmanız faydalıdır. Karşınızdaki kişi kim olursa olsun, gayet nazik bir şekilde iletişimde bulunarak, çıkarlarınız adına sert tepkiler göstermeden politik davranarak hareket edebilirseniz yararlı sonuçlar almanız mümkündür. Görünenlerle yetinmek yerine, asıl gerçeğe ulaşabilmek için, yılanı deliğinden çıkarmak misali tatlı dil ve güler yüzü hiç kimseden esirgemeyiniz. Fakat ne kadar akıllı biri olduğunuzu da atacağınız her adımda karşınızdaki kişiye hissettirmeye çalışınız.

Evet ben seninle işbirliğine hazırım ama ortaklığımızın devamı için her ikimizin de şu noktalara dikkat etmemiz gerekiyor demeyi ihmal etmeyin. Cinsel paylaşımlarda bulunmanızın mümkün olacağı bu dönemde, akıllıca seçimler yapın. Yani birlikte olduğunuz kişinin sizin ihtiyaçlarınız konusunda duyarlı olmasına dikkat edin. Hatta bunu ön koşul olarak çaktırmadan belirtmeyi ihmal etmeyin. Her türlü sorununuzu nazik bir dille, gayet kibar bir şekilde ifade etmeye çalışın. Başkasının gözünde zeki bir insan imajı uyandırın fakat bunu ikiniz adına yapıyormuş gibi bir imaj takının. Parasal mevzularda durumunuzu aşabilecek sizi zor durumda bırakabilecek kararlar vermeyin, iki yönlü düşünmeye çalışın, iyice gözden geçirmeyi ihmal etmeyin. 14:40-17:10 saatleri arasında Ay balık burcunda boşluğa gireceğinden bu zaman dilimi içinde şefkatli yaklaşımlarınızı sürdürün, etrafınızla olan diyalogunuzu ön planda tutunuz. Saat 17:10 itibariyle Ay Koç burcunda seyrine başladığında ise, parasal konularda harcamalarınıza lütfen dikkat ediniz.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #235
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
20.08.2008


Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız. İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz. Kayıp gibi görünen şeyleri tam olarak gözden çıkartırsanız ilerde tekrar yeni ümit ışıkları yanacaktır. Hangi cinsiyetten olursanız olun, sevdiklerinizin sizin yakınlığınıza ihtiyaçları var fakat sizi sıkmak istemedikleri için fazla belli etmiyorlar. Ve başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #236
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Çarşamba , 20.08.2008


Sevgili Balıklar bugün, Ay gezegeninin Koç burcunda seyretmesi dolayısıyla, maddi kazançlarınız konusunda zihinsel olarak kafa yorabilirsiniz, Su grubu bir burcun üyesi olduğunuz için, duygu dünyanız herşeyden önce gelse de, bugün para kazanmak adına hırslı davranmanız gerekiyor. Hırslı olmayı başarmanın yolu ise, bencillikten geçiyor. Yani çıkarlarınızı ön plana alarak düşünmeniz halinde nereden ne gelebilir, ne yönde adım atılırsa geleceğinizi garantileyebilirsiniz bunları bugünün ateşli enerjisi altında düşünmek mümkündür. Sizin için bütün bunlar dünyevi durumlar olsa da, lütfen fırsat buldukça bu yazılanları hatırlayınız. Günlük enerjilerinize genel manada baktığımızda ise, yeteneklerinizi kullanmanız için, özgüveninizi sürekli ayakta tutmanız gerektiğinin göstermektedir. Bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz başarıları küçümsemeden, fakat geçmişte yaşanan dersleri de atlamadan düşünmeniz halinde gayet yararlıdır.

Hiç kimse size yardımcı olmasa da, siz yine de güveninizi kaybetmeyiniz. Yaşanan bazı geçmiş deneyimler kendinizi güçsüz bulmanıza ve kaybetmekten korkmanıza yol açabilir. Hatta kimi anlarda, içinizde negatif yönde yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Bu durum doğal olarak en başta sağlığınızı etkileyebilir. Bütün bu yazılanlar doğrultusunda sabah itibariyle, kendinizi ayarlamalı ve düzenlemelisiniz. Size ilerinizi görmenizi sağlayacak güçlü insanlarla bir araya gelmeye çalışın. Herşeyi bir kenara bırakarak odak noktanızı maddi ve manevi kazanımlarınızla alakalı konulara çevirin. Gündelik iş temponuzda sizi yavaşlatan, engelleyen kişi veya olayların tesiri altında kalmadan, herşeyin sizin adınıza güzel geçeceğine inanarak güne yüksek bir moral duygusu altında başlayın. Hayatınızın kontrolünü elinizde tutmaya özen gösterin.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #237
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Perşembe , 21.08.2008
Sevgili Balıklar günün büyük bir bölümünde etkili olacak enerjiler son derece kuvvetli olup dikkatli kullanılması halinde gayet faydalıdır. Öncelikle başta sağlığınız olmak üzere, gündelik iş hayatınız, özel ilişkiniz veya genel uğraşılarınızda güçlü görünme ihtiyacınız yoğun olabilir. Herkes tarafından tanınmak, seçtiğiniz dalda bir numara olmak, toplum içinde bir yer edinmek, mutlu olmak ve mesleki açıdan yükselmek hevesiniz yoğun olmasına yoğundur, lakin burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, seçtiğiniz dalda veya tatmin olmak istediğiniz her konuda, bugüne dek yaşadıklarınızın üzerinizde yarattığı yıpranmayı belli bir noktada durduracak yeni düzenlemelerin mutlaka yapılması gerekmektedir. Tabi ki, şu anda yaşadığınız bazı sıkıntılar üzerinizde oldukça yıkıcı baskılara neden olabilir. Bunların kimi sizin yanlış seçimlerinizdir, kimileri ise farklı nedenlerden dolayı oluşmuştur. Fakat artık bütün bunların üzerinde durarak kendinizi suçlamanın, kadere isyan etmenin zamanı değildir. Şimdi sizin yapmanız gereken bu kuvvetli enerjiyi arkanıza alarak, toplum önünde kendinizi ifade edebilecek şekilde, geleceğiniz adına savaşmanızdır. Bunun yolu ise kendinizi tanıtımdan geçmektedir. İster ilişki, ister parasal isterse mesleki anlamda olsun, ne kadar sancı verse de, geçmişin tozlarını üstünüzden silkelemeye başlamanız gerekiyor. İşte bugünkü bu enerji size kendinizi ifade etmeniz konusunda destektir.


Saat 19:55-21:38 saatleri arasında Ay gezegeninin boşlukta olacağı saatlerde parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sonrasında Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ise, kısa bir seyahat, sanatsal bir konuda görüşme, aşk hayatınızla ilgili bir gelişme anlamı taşıyabilir.
alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #238
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Cuma , 22.08.2008
Sevgili Balıklar yakin çevrenizle olan ilişkiniz açısından etkisi hissedilecek olan Ay gezegeninin Boğa burcu seyri altında, günü sakin ve kendi rutini içinde keyfi olarak geçirmeniz mümkündür. Bu enerji, elinizdekileri korumanızda sizi destekleyicidir fakat dışa açılmak yerine bütünlüğünüzü korumaktan yana olacağınız için pek cesaretli davranmamanız anlamına gelebilir. Kararlılık gücünüz bugün etkilidir ve bu kararlılık kendi değerleriniz konusunda dışarıdan size yönelebilecek tehditlerde daha fazla ortaya çıkabilir. Etrafınızı düzenleme ve güzellikler yaratma, konforlu bir ortamda sevdiklerinizle olmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Etrafınızda bulunan insanlarla olan iletişiminizde sakin ve kontrollü duruşunuz güven uyandırıcıdır. Ayrıca bu etki altında, kendinizi güvende hissetmek ihtiyacınız yoğunlaşacağından içsel yönden huzura kavuşmanızın yolu, maddi ve manevi açıdan şartlarınızın yüksek oluşuyla eş değer olabilir. Yani cebinizde paranız varsa, bugün mutlusunuzdur.

Evet sıra geldi, 23 Eylül tarihine kadar devam edecek olan, dünyamızın ısı ve ışık kaynağı Güneşin Başak burcunda saat 21:02 itibariyle başlayacak seyrine. Bu enerji, bir Balık için ilişkinizle alakalı konularda yapılacak yeni düzenlemelerin işareti olup, birbirinizle el ve gönül birliği yapmanız halinde, aranızdaki sorunların çözümlenmesinde destekleyicidir. Lakin tam tersi bir durumda Güneşin tetikleyici özelliği nedeniyle, en önemsiz konuların bile sürekli ortaya gelmesi, tartışılması, çözüm bulunmaması anlamına gelebilir. Partnerinizin eleştirel yaklaşımları bu sürecin önemli etkilerinden olup, güya kusursuzluk arayışı nedeniyle yapılmaktadır. Burada size düşen görev, ortalığı ılımlı bir şekilde yumuşatmak ve birbirinizi kırmadan, olabilecek en olgun ifade tarzınızla çözmeye çalışmaktır. Aslında içinde hiçbir kötülük olmasa da, hatta bunu beraberliğinin sürekliliği adına yaptığını düşünsek bile, bazen dozunu kaçırabileceğini göz önüne alarak şimdiden kendinizi hazırlamanız faydalıdır. Böyle bir enerji altında sizin hayalleriniz, hayata bakışınız, yaşam felsefeniz ve istekleriniz ile, onun kimlik duygusu arasındaki kutuplaşma oluşabilir. Aslında bilirsiniz zıt kutuplar birbirini çeker. Benim de tavsiyem tam bu noktadan yola çıkarak beraberliğinizdeki sevgi olgusunu, o ilk günlerdeki heyecanları hatırlayarak ve hatırlatarak gündeme getirmeniz ve şimdiki bu karşı karşıya geliş halini tatlıya bağlamanızdır. Burada düşünmeniz gereken konu şudur. Biz birbirimize karşı galip gelmek için mi beraberiz yoksa birbirimizi güçlendirmek için mi? işte sır dolu soru cümlesi budur. Bu cümle bu sürecin de sonucu anlamına gelebilir. İlişkisi olmayanlar için bu enerji, karşılarına çıkacak kişiyle aralarında yoğun bir tutkudan ziyade mantıklı bir alış verişin göstergesidir. Yani herkes kendi güvenliğine önem vereceğinden, aşkın karın doyurmadığı düşünülebilir. Balıklar bu enerji altında, çok önceden canları fazlasıyla yandığından karşılarına çıkacak kişide, sadakat, güvence arayabilir ve gelecek konusunu ön planda tutarak beraberlik yaşamayı tercih edebilirler.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #239
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - Cumartesi , 23.08.2008
Sevgili Balıklar günün büyük bir bölümünde etkili olacak Ay gezegeninin boşlukta olma hali nedeniyle saat 12:20 kadar, özellikle haberleşme, yolculuklar veya görüşmelerinizle ilgili konularda işlerinizi yoluna koymanız faydalıdır. Bu saat itibariyle ise, sakinlik ve belirli bir düzen içinde hareket etmek akıllıcadır. Ne gibi yansımlar görülebilir birlikte inceleyelim. Herşeyden önce bugün iletişim konusunda dikkatli yaklaşımlar içinde olmanız son derece önemlidir. Değerlerinize sahip çıkarken, istismar edildiğinizi düşündüğünüz mevzularda fevri davranabilirsiniz. İyi niyetin de bir sınırı olması gerektiğini düşünebilir ve insanların rahat tavırlar içinde sadece bencil istekleri adına hareket ettiklerini gözlemleyebilirsiniz.

Özellikle içinde bulunduğunuz durum konusunda birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül göstermeniz zordur. Ay gezegeninin boşlukta olma hali, inancınız konusunda da zorlayıcı olabilir. Yaşadığınız bu durumları kadersel bir şaka gibi değerlendirebilir, hatta mücadele verdiğiniz alanlarda kendinizi ve bedeninizi yorgun hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken ne kadar güç olsa da kendinizi kimseye karşı savunmak zorunda hissetmemeniz ve insanlara, olaylara ve ihtiyaçlarınıza karşı pratik yaklaşımlarla çözüm bulmaya çalışmanızdır.

alıntı
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #240
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
23.08.2008

Yeni iş projeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor. Bu da sizi duygusal yönde düşünmeye sevk ediyor. Mantığınıza da yer verin. Ayağınızı yere basın. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar