Arama

Sizce para mı önemlidir yoksa eğitim mi? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Ekim 2017 Gösterim: 21.216 Cevap: 18
SuDoKu - avatarı
SuDoKu
VIP DersFobik
14 Haziran 2011       Mesaj #11
SuDoKu - avatarı
VIP DersFobik
önünüze iki secenek verseler;iyi bir eğitim veya bolca para deseler.eğitimi secmenın makul olucagını dusunuyorum.para insanı doğru sekılde kullanılırsa yuceltır yanlış bir sekılde kullanılırsada alcaltır.doğru bir sekılde kullanmak ıstıyorsan önce eğitim şart..
Sponsorlu Bağlantılar
Hayat mı dengesiz benim ruh halim mi....Çelişkideyim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENCE EĞİTİM ÖNEMLİ ÇÜNKÜ
ÖRNEĞİN BANKALARI DÜŞÜNELİM.BANKADA ÇOK PARA VAR.AMA BANKACILAR EĞİTİMLİ OLMASAYDI O BANKA NASIL KALKINACAKTI?YANİ PARA Bİ BANKAYI KALKINDIRAMIYOSA KOSKOCA ÜLKEYİ NASIL KALKINDIRSIN
Sponsorlu Bağlantılar
HEMDE EĞİTİMSİZ PARA SAHİBİBİ OLAN KİŞİ PARAYI NASI DEĞERLENDİRECEĞİNİ BİLEMEZ,ÇAR ÇUR HARCAR PARAYI.AMA EĞİTİMLİ KİŞİ PARAYI DEĞERLENDİREBİLECEK NİTELİKTE GÜCE SAHİP...
JéLLyßon - avatarı
JéLLyßon
Ziyaretçi
22 Kasım 2011       Mesaj #13
JéLLyßon - avatarı
Ziyaretçi
Bence eğitim olmadan para hiçbir işe yaramaz.Bir düşünün ; okuyup akıllı olan bir insan mı yoksa paragöz paradan başka bir şey düşünmeyen bir insan olmak mı ? Hayatta paranın alamayacağı şeylerde vardır.Herşey para değildir.Zaten eğitim olursa ardından çok güzel bir meslek gelir sonra da hak ettiğin parayı kazanırsın.Tamam yaşamda para da gerekli.Para olmadan eğitim yapamayız,barınamayız ve temel ihtiyaçlarımızı karşılayamayız.En başta eğitim.Kısacası eğitimsiz bir insanın kütükten bir farkı yoktur.
Son düzenleyen Safi; 13 Ekim 2017 23:48
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
para olmadan eğitim olmaz ben özel okulda okuyorum parayı savunuyorum para olmassa eğitim olmaz ve dünyanın en zengin adamı üniversite terk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ir ülkenin kalkınmasında temel unsur eğitimdir.

Eğitim ” Belli bir toplumun varoluşunu ve ilerleyişini güvenceye bağlamak amacıyla üyelerine gerekli bilgi, beceri,

düşünce ve davranış kalıplarını aktarması sürecidir ". (1)

Bir ülkenin insan kaynağı o ülkenin en değerli varlığını teşkil etmektedir.

Eğitim ise, insan için en önemli öğelerden biridir.

Bu nedenle bir ülkenin kalkınması insanlarının eğitim seviyesi ile doğru orantılıdır.

" Çünkü kalkınmanın gerçekleşmesinde, doğal kaynaklar ve sermaye gibi ekonomik unsurların kullanılması insan becerisine bağlıdır

ve insan bu beceriyi eğitimle kazanmaktadır” (2)

Örneğin Japonya, sözü edilebilecek bir sanayi hammaddesine ve yer altı kaynaklarına sahip olmamasına rağmen bugün en gelişmiş ülkeler arasında yer almaktadır.

Bu gelişimde en önemli etken ise insan öğesidir.

İkinci bir örnek olarak da, İkinci Dünya Savaşı’ ndan yenik çıkan ve büyük kentleri önemli derecede hasar gören Almanya’ yı verebiliriz.

Almanya’ nın kısa zamanda mucizevi bir şekilde kalkınmasında iyi eğitim görmüş halkı en büyük rol (( teşekkürler )) .d.d
Serencam - avatarı
Serencam
Ziyaretçi
17 Mart 2014       Mesaj #16
Serencam - avatarı
Ziyaretçi
ülkenin kalkınmasında tabi ki de eğitim önemlidir çünkü bütün her şeyi kapsar eğitim cahillikten kurtarıp fazla bilgiye yol açar
MisafirUmut - avatarı
MisafirUmut
Ziyaretçi
25 Mart 2014       Mesaj #17
MisafirUmut - avatarı
Ziyaretçi
Çünkü para olmadan iyi bir eğitim alamazsınız . Eğitimin verildiği yer Neresi ? Okul . Ve unutmayalım ki okul yaptırmak için ve o okulda iyi bir eğitim görmek için para gereklidir .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2014       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
para olmadan nasıl eğitim alıcaksın tabikide alamıcaksın yazdıgın defter oturdugun sıra gittiğin okul tek bir şeyle yapılıo para napolyanında dediği gibi PARA ,PARA ,PARA insan hayatında en önemli şey paradır çünki yeri geldiğin bir şey karsılında eğitimini değil para vericeksin. ve en önemlisiden fabriklarda bakklarda işçilerin evine ekmek cebine para girmesini istekdikleri için ter döküyolar hayır için değil SAĞLIK=MUTLULUK=PARA
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2015       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Suphesiz egitim daha onemlidir Diyelim ki cok paran va ama senin paran sadece kendi ulkende gecer ama egitim dunyanin neresinde olursa olsun onemlidir vazgecilmezdir