Arama

Bir erkeğin aşık olduğu, sevdiği nasıl anlaşılır? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Aralık 2016 Gösterim: 376.069 Cevap: 138
plangue_ - avatarı
plangue_
Ziyaretçi
9 Nisan 2011       Mesaj #51
plangue_ - avatarı
Ziyaretçi
ben gayett ii anlıorumm çünkü bana değer verio hiç bi dediğimee karşı aksi bi tavır takınmıyoo bana değer verio ve sevioo beni görmese bilee bana aşıkk işte aşk budurr
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ayrıcada aşkk kavgaylada başlarr o kişinin adını duyunca insanın kalbi küt küt atması gerek bu sizde oluyorsa onu sevdiğiniz ortaya çıkarrr:d
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
18 Nisan 2011       Mesaj #53
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya bende teyzemin oğlunu seviyorum hem de yaklaşık 4 yıldır ben şu an 17 yaşınayım o da 23 yaşında üviv. son sınıfta. Bir yıldır msn de konuşuyoruz daha önceleeri çok konuşmazdık iltişimimiz yoktu ben onu çok ama çok seviyorum.O beni seviyor mu bilmiyorum ama kuzenlerinden en çok beni sevdiğini söyledi bana da hep ismimle hitap eder bakışları bazen tamam seviyor dedirtecek tipten ama bazen de karamsarlığa kapılıyorum.Bana sıkıntılarını anlatır espriler yapar güleriz eğleniriz.Ben ona yaşım itibariyle hep abi diyordum ama son bir yıldır en azınan msn de abi demiyorum o da bana ne kardeşim nede kuzenim gibi kelimeler kullanmaz ve benim çok zeki olduğumu söyler hep.Sadece bir kez ona msn de konuşurken abi dedim oda buna bozuldu konuştu konuştu sonra birden durakladı ve işte öyle abicim dedi.sonra bir kez beni özlediğini söyledi .Bir gün konuşurken yine bursaya geliyor musun dedim o da evet gelmeyi çok istiyorum merveyi çok özledim dedi merve benim küçük kız kardeşim 10 yaşında.ve buna benzer şeyler işte konuşurken öyle derin bir şekilde gözlerimin içine bakıyor ki beni çok umutlandırıyor.sonra ona bir gün sen seni hayatta mutlu edecek insanı tanıyor musun ki dedim o da evet tanıyorum ama ben o kişinin hayatını mahvetmekten korkuyorum dedi. yani sizce ben bunu üstüme alınmalımıyım çünkü daha kazanmam gereken bir üniv. sınavı var.onu görünce çok kötü oluyorum haftaya bursaya gelecekmiş miğdem bulanıyor kalbim o kadar hızlı çarpıyor ki yüreğimin ağzımdan çıkacağından korkuyorum, ayaklarım titriyor, yanaklarım kızarıyor,yüzyüze nasıl konuşucam onunla hiç bilmiyorum.SİZCE BU ÇOCUK BENİ SEVİYOR MU YA.Sevse iyi olur çünkü ben onsuz yaşıyamam önceleri o benim için çok imkansızdı çünkü ben çok küçükken bile o büyüktü ama şu an durum en azından biraz daha farklı,ben hayatımda ilk ve tek olarak onu sevdm ve son olmasını istiyorum....

İmkansız bir aşk. İmkansız diye birşey yoktur ama onun senin kadar sevdiği bile malum değil. Aynı sevgiyi baskalarına da duyabilirsin hiç duymayacaksın gibi sanmamak lazım.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
10 Mayıs 2011       Mesaj #54
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Bir Erkeğin Sevdiği Nasıl Anlaşılır?

BİR ERKEĞİN SİZE AŞIK OLUP OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN AŞK TESTİ
Erkeklerin aşık olup olmadığını anlamak aslında o kadar da zor değil. Bir erkek tavır ve davranışları ile, söylediği sözler ile aşık olup olmadığını belli ediyor. Peki partneriniz size gerçekten aşıkmı? sizi kalpten seviyormu? bunları anlamak için şimdi açıklayacağımız öneriler ile erkeğinizi kendiniz test edebilirsiniz.

İltifat Eder:
Erkekler her ne kadar “Benim için iç güzelliği önemli, fiziki değerlere çok önem vermem” deseler bile mutlaka dış güzelliğe bakarlar, öncelikle bir erkek âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı süzerek belli eder.
Giyiminize, makyajınıza, yüz hatlarınıza, kilonuza, el- ayak bakımınıza, saçlarınıza, gözlerinize… Kısacası onun tarafından baştan sona fiziksel bir sınavdan geçirilirsiniz. Sınav bitiminin ardından, “Ne güzel gözlerin var”, “Saçlarını çok beğeniyorum”, “Mini etek sana çok yakışıyor” gibi iltifatlarla karşılaşmaya başlarsınız.
Sözün kısası, iç güzelliğiniz de olsun ama yine de siz her zaman güzel ve bakımlı olmaya gayret edin. Çünkü bir gün mutlaka bir erkek tarafından iltifat alacaksınız.

Sizi Dinler:
Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa ses tonunuzu, diksiyonunuzu; kısacası onu sözlerinizle nasıl etkileyeceğinizi merak eder. Yanınıza gelip sizinle konuşmak ve sorular sormak ister. Mümkün olduğunca ikinizin de hoşuna gidecek güncel konular bulmaya çalışın. Ona soracağınız sorular hem kendisiyle ilgilendiğinizi gösterecek hem de onun nelerden zevk aldığına dair size ipuçları verecek.
Erkekler güldüren ve zeki kızlardan hoşlanırlar. Örneğin ona çocukluğunuzun komik anılarını anlatabilirsiniz. Ayrıca tane tane konuşmaya gayret edin. İyi bir diksiyon ve etkileyici bir ses tonuna önem verdiklerini de unutmayın.

Fedakâr Olur:
Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa içgüdüsel olarak sizi korumak ister, örneğin kalabalık ortamlarda rahatsız olduğunuzu düşünürse sizin için tartışmaya girebilir. Size sorular sorarak ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışır.
Sağlığınızın ve keyfinizin yerinde olmasını herkesten çok o ister. Sizi her koşulda korumaya çalışıp üzülmemeniz için elinden geleni yapar.

Zaman Ayırmanızı İster:
Bir erkeğin hayatta en önem verdiği şeylerden biri de ilgilenilmektir. Kısacası ona önem vermenizi ve onunla vakit geçirmenizi bekler. “Bu akşam ne yapıyorsun?”, “Kiminle çıkıyorsun?”, “Seni evine bırakmamı ister misin?” gibi hafif kıskançlık kokan sözlerle de hayatınıza dâhil olmaya çalışır.
Onunla ilgilendiğiniz zaman mutlu olup, ona vakit ayırmadığınız zamanlarda ise kıskançlık duyguları ön plana çıkar. Eğer bir akşam eski aşkınızla yemeğe çıkacak olursanız, “Neden, ne gerek var ki?” veya “Ben varken neden onunla yemeğe çıkıyorsun?” gibi onlarca soruyla karşılaşabilirsiniz. Yani dikkat! İlişkinizin tehlikeye girmesini istemiyorsanız eski sevgililerinizle görüşmemeye çalışın. Eğer görüşecekseniz de bunu ölçülü tutmaya çalışın.
Bilin ki o sadece sizin tarafınızdan ilgi görmek istiyordur. Ona olan konsantrasyonunuzun azaldığını hissettiği andan itibaren aklına “Acaba başka bir erkek mi var?” sorularını getiriyor olabilir.

Her Halinizle Güzel Bulur:
Elbette ki de saçlarınız yapılı olduğunda ve ışıl ışıl parladığınızda size iltifat etmesini doğal karşılıyor olabilirsiniz. Yataktan kalktığınız andan gece uyuyana kadar geçen her saniyenizde, ister bakımlı görünmek için tonlarca para harcayın isterseniz de en doğal halinizle, makyaj bile yapmadan gezin, o sizi yine de güzel bulacaktır. Bu durumda gözü sizden başkasını görmüyor demektir.

Öncelik Sizsinizdir:
Seven erkek sevgilisine öncelik tanır. Onun için siz, zaman zaman ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile önce gelirsiniz, örneğin kız kardeşiyle ve sizinle alışverişe çıktığında en güzel kıyafetleri öncelikle size alır. Önce sizin iyi olmanızı, sizin gülmenizi ve mutlu olmanızı ister.
Soğuk bir yerde sizden başka üşüyen biri varsa ceketini önce size verir, hasta olduğunuzda işine gitmek yerine önce sizi ziyaret eder, hafta sonlarını ailesiyle geçirmek yerine sizinle program yapmaya çalışır. Çünkü siz onun hayatının en önemli değerisinizdir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 13 Aralık 2016 01:37
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yapılan yorumların hemen hemen hepsini okudum ve bence karşınızdakiyle uzun süre vakit geçirmeden anlaşılamaz bu. tabi bu kişi süper rol yapıyorsa bilemeyeceğim. mesela çekingen bir insandır karşındaki , gözlerinin içine bakamaz , arkadaşları yoluyla senden haber almaya çalışır, kıskandırmaya çalışabilir.. pek bilemiyorum ki.. /ben de yardım istiyorum arkadaşlar düşüncelerinize gerçekten çok ihtiyacım var , şimdiden fikirleriniz için teşekkürler Msn Happy
gerçekten kafam çok karışık.. çünkü uzunca bir süredir tanışıyoruz fakat son zamanlara kadar hep kavga eder birbirimize laf sokmaya çalışırdık ve daha bir sürü şey.. fakat son zamanlarda onun kankaları (özellikle kız) benimle samimi olmaya ve ilişki durumu sormaya başladılar ayrıca herhangi bir zamanda ona baktığımda bana bakışını yakalıyorum ve çoğu zaman dik dik bakmaya devam ediyor.. kesinlikle çekingen biri değil gayet rahat.. beni şok eden ise şu geçenlerde herkesin içinde kolunu omzuma attı naber fln deyip gülmeye başladı.. daha sonra da sınıfa girince "seni seviyorum ben "deyip adımı söyledi.. ben şok oldum ve dalga geçtiğinin çok belli olduğunu söyledim.. arkadaşları gülüşüp bir şeyler fısıldadılar ooo fln yaptılar..her neyse kısacası bazen beni aşağılamaya çalışıyor, bazen cidden çok mahcup davranıyor ,şimdi de bu kadar rahat bir tavırla bana bunları söylüyor.. ben de sevmiyor değilim fakat anlayamıyorum lütfen yardım edin ya !!! gerçekten seviyor mu sizce ... ?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben erkek olarak size şunları diyorum

1- Aşık olduğum kız 8. sınıfta ben 7 kızı görebilmek için elimden geleni yapıyorum arkadaşın ablası var onun sınıfında arkadaşım burda mı bahanesiyle sınıfa girip dikkat çekmeye çalışıyorum sonra sınıftan çıkıp yanımda arkadaşımla koridorda gezerken başka bir arkadaşımı görevlendirip bizi izlemesini söylüyorum sonra soruyorum ona beni takip edenler kimdi vs.

2- Belki çok klasik ama kıza 3 saniye fazla bakamıyorum bakarken de bir bakıp kafamı geri çeviriyorum(başka yöne) ama kıza bakmak isterken aşırı sakarlık yaptığımda oluyor Msn Happy o kadar mal mal bakıyorum ki beni anlıyordur.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
14 Mayıs 2011       Mesaj #57
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Teamoore

ne demek ben bir kızın bir erkek den nasıl hoşlandığını bulamadım en azından sizlerle paylaşayım da bu siteye giren arkadaşlara bir yardımım dokunsun dedim


sana bir şey soracağım cevap verir misin ?

benim hoşlandığım kız bu gün benimle bayağı ilgilendi şunu fark ettim ki kız benim ne yaptığımı öğrenmek için arkadaşlarını yollamış bunu arkadaşlarının bakışlarından anladım arkadaşları yanına gittik den belli bir süre sonra da kendisi yakınıma geliyor ben çaktırmadan bakmaya çalışıyorum bu arada da onunda bana baktığını hissediyorum hatta bu gün İstiklal Marşı için sıraya geçerken ona baktım ve oda baktı bana çok değişik bir hisse kapıldım sence beni seviyor olabilir mi ?

Sagol yardım icin. Deneyim paylaşmak Cok önemli. Bir kızın erkekten hoşlandığı hep şifre gibi birsey olur maalesef... Üye olmadigin icin teşekkür edemedim buton ile.

Senin o kizla hislerin yanılmaz bence. Bunlar boş seyler degil. Konuşma olmadan etkileşimler. Hoşlanıyor ihtimali var. Sana baktığını görüyor musun sıklıkla? Bu Arada bunun aynılarını lisede yasamıştım ki cogu yaşamıştır ve ben kız oyle bakardı ki benle olmak istediğini hep düşünüyordum ama hayal kırıklığı yasamıştım ben. Fakat yanılma ihtimali de var ki ben oyle olduğunu düşünmüyorum farklı bir kızdı ve bakıp kacardi...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sıklıkla demiyimde o kız la aramızda 1 sınıf fark var o daha büyük onu anca teneffüsler de veya servislerimiz yan yana geçerken görebiliyorum.Görebildiğim zamanlarda da bana bakıyor karşılaştığımızda en az bir kere bakıyor bana ben ona bakınca da 3 sn'yi geçiremiyorum kafamı çeviriyorum utanıyorum Msn Happy önce yazmıştım zaten arkadaşlarına beni gözetletiyor diye soruya kısa cevap olarak her denk geldiğimizde bakıyor bana beni bulamazsa bazen saklanıp izliyorum Msn Happy etrafına bakınıyor(beni görünce ise etrafa bakma gereği duymuyor)

Ben kızı zaten önceden de görüyordum ama aşık değildim. Pazartesi günü( bu haftanın başı) bir rüya gördüm o rüyada bir kıza aşık oluyordum. Uyandığımda ise tanıdığım kişileri kafamda taradım ve ilk olarak da bu kız geldi zaten aklıma ondan beri kıza AŞIĞIM... Msn Happy

Bende kızın dikkatini çekmeye çalışıyorum arkadaşlarımı kız koridordayken kızın sınıfına gönderip baktırıyorum. Kız yaklaşınca arkadaşıma fısıldıyorum kızın dikkatini çekecek bir şekilde(kız bana bakarken arkadaşımın kulağına söylüyorum söylerken de kıza bakarak gülüyor gibi yapıyorum) kızın yakınından geçerken arkadaşım ona dikkatlice bakıyor ve gülüyor kızı geçince arkadaşım arkasına dönüp kızı süzüyor , kızın arkadaşları da arkasına bakıp arkadaşımın ve benim onu süzdüğümüzü söylüyor heralde(çünkü kulağına birşeyler fısıldıyor) durum böyle


olayın kötü yanı kızın Annesi okulda öğretmen Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Esmeralda - avatarı
Esmeralda
Ziyaretçi
21 Mayıs 2011       Mesaj #59
Esmeralda - avatarı
Ziyaretçi
bir erkeyin seni sevmesini anlamak cok basid oncelikle sizinle surekli ilgilenir ki onu herkez soyledi . sonra sizi kotu insanlardan uzak tutmaya calisir mesela bir kotu insanla bir arada olub sohbet etmenizi isdemez ve bir yolunu bulub onu sizden uzak tutmaya calisir mesela sizin gozunuzden salar . bir sey isdediyinizde hemen yerine yetirir ve sizi gormek icin her turlu behane eder. sizinle konusunca eyer daim gozunuze bakar ve bu arada siz utaninca gozlerinizi kacirirsiniz onunda hosuna gider . sonra sizi ailesiyle yakin tutar her derdini bolusur . kiymetli zamanini size harcar. ve daim size sunu soyler her konusdugunda eyer seni rahatsiz ediosam soyle der. sizin icin elininden geleni yapar . sende anlarsin onun seni sevdiyini ve acilirsiniz soyler sana asik oldugunu bir yolla . bir ara sevgili olursun sonra evlilik olunca ask topragin altina saklanir . ve yer uzune cok kotu huylari cikar bikarsin bazen. bir zaman her isdediyini yapan erkek su bile isdesen vermez. bir esya gibi atar bir kenara . o zaman heyecanda kalmaz sana olan ilgide en iyisi siz izin vermeyin size seni seviyorum sozunu demesine. o zaman uzun suuure yasarsin o ilk anini bu kadar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
24 Mayıs 2011       Mesaj #60
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Yani dokunuyor mu vuruyor mu nasıl sana ilişiyor bilmiyorum ama baskasının ilgisini çekmek için sana vuruyorsa bir şekilde buna müsade etme. Diliyle cezbedebilirse cezbetsin... Zaten gözleri arkadaşında ise ona karşı birşeyi olabilir. Erkekleri de anlamak zor tabi. Ama seviye dışı vurma, laf atma kabul edilemez bence...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

31 Ağustos 2018 / Ziyaretçi Cevaplanmış
16 Aralık 2016 / geveze777 Soru-Cevap
30 Ağustos 2017 / Misafir Cevaplanmış