Arama

Bir erkeğin aşık olduğu, sevdiği nasıl anlaşılır? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Aralık 2016 Gösterim: 376.328 Cevap: 138
Esmer Meleq - avatarı
Esmer Meleq
Ziyaretçi
28 Ekim 2010       Mesaj #31
Esmer Meleq - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu hafta bir gün okula gidememiştim.ondan önceki gün de teneffüse hiç çıkmamıştım.aşık olduğum çocuk okula geldiğimde ilk teneffüs gözlerini hiç ayırmadan bana baktı.arada karşılaşıyoruz.ama gözlerini kaçırıyor.başka bir teneffüste de baktı baya biMsn Happy bir de gecen hafta biz yukarıya çkıyorduk o aşağıya iniyodu tam o sırada koluma çarptı.sonra ben dönüp baktığımda o da bakıyordu işte .ama o an napcağımı bilemediğm.pardon dedimMsn Happy onu gerçekteeen çoook seviyorum.o çok terbiyeli,hiç bir kıza baktığını görmedim.benden baskaMsn Happy dini inançları da çok iyi.bir de internette böyle aşık olduğu anlasılan videolar sözler paylaşıyor.bazen de bakmıyo gibi yapıyor.ben de anlayamıyorum.sizce bana aşık mıdır?bir keresinde de bir erkek arkadasla konuşuyordum.dik dik bize baktı.sonra da kızardı suratı bozuldu.bir de önünde telefonla konuşuyor gibi yaptım.onu elde etmek için napmalıyım.şimdiden teşekrlerrMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Esmer Meleq - avatarı
Esmer Meleq
Ziyaretçi
30 Ekim 2010       Mesaj #32
Esmer Meleq - avatarı
Ziyaretçi
çok üzgünüm yaaMsn Sad ben neler düşünürken o gitmiş beni sosyal paylaşım sitesinin birinde arkadaslıktan çıkrmışMsn Sad aynı zamanda en yakın arkadasımı da çıkarmışMsn Sad ya hala inanamıyorum.acaba tam emin olamadı da hangimizin ondan hoşlandığını anlamak için hanfisi ekleyecek diye mi yapıyor?bir tanıdığımzsa naz yapıyo diyor.çok kötüyüm yaMsn Sad belki de ben inanmak istemiyorum...onuu o kadr çoook sewiyorum kiiiMsn Sad yani şimdi ondan vaz mı geçeceğimMsn Sad artık ona hiç bakmayacağım..şimdi o hjala bakıyor mu die bana bakar çünkü.bu sefer ben bakmıyayım da o baksn kalsın dedim..iyi mi sizce bu düşüncem?
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Esmer Meleq - avatarı
Esmer Meleq
Ziyaretçi
31 Ekim 2010       Mesaj #33
Esmer Meleq - avatarı
Ziyaretçi
off off hala onu çok seviyorum..Yarın bizim için çok önemli bir dönüm noktası bitanem...İlk defa seni sevmiyormuş gibi bakacağım sana..ve unutmam için elimden geleni yapacağım...madem sen istemiyorsun seni sevmemeii..madem böyle mutlu olacaksın..tek sen mutlu ol bitanem...ben yeterki unutmaya çalışayım senii mutlu olasın diye...madem sevmiyordun beni niye öyle bakıyordun bebeğim..artık o bakışların benim gözlerimde...artık hayalin olacak yüzümde...kalbimde sevgin..ama sen bunu bilmeyeceksin...belki de hayırlısı böyledir değil mi..eğer sen beni silmeseydin ben sana açılmayı düşünüyordum..belki de sen en iyisini yapmışsındır bebeğim..seni çok ama çok seviyorumm...(tabii ki içimden..Msn Sad)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Esmer Meleq - avatarı
Esmer Meleq
Ziyaretçi
5 Kasım 2010       Mesaj #34
Esmer Meleq - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaslar benim önceki yazdıklarıma bir baksanız lütfenMsn Happy şimdi de sevdiğim çocuk o kadar olayın üstüne bana baktı.arkadaslarım sana aşık kesin bu çocuk dediler.bence de öyle ama.s daha sonra bahceye çıktığımızda arkadasıyla önümüzden geciyorlardı.bu gelmek istemiyo gibi yaptı.aarkadası zorla cekti ilk adımı sen at dedi.sonra bunlar banka oturdular işte bu bana bakmaya basladı.biz de önceki olanlardan dolayı kalktık gittik.kalsn öyle diye.sonra gittiğimiz yere bakıp bizi işaret etti.s ben de anlayamadım nolur yardımcı olun çok önemli lütfen...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
badboys11 - avatarı
badboys11
Ziyaretçi
30 Kasım 2010       Mesaj #35
badboys11 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba....
Benim çıktığım bir kız var. Bana soğuk davranıyor. En yakın arkadası yakın bi arkadaşım.Soruyorum neden böyle soğuk davrandıgını bni sevmiormu acaba diorum. Arkadasıı hayrr sacmalama seni cok sewyr ama utanyr cekinyr konsmaya heyecanlanıyr dior. Bn bu kızla öncedende ckmştm ayrlmştk. ayrılma nedenimiz ailesi duyunca ayrlmak zorunda kaldığını söylüyor. Daha öncede ayrıldıgı içn güvenemiyorum.Kız yakın arkdasm kardesm dediğim bi arkadasıma daha yakn dawranıyr 3 ümz olnca onunla daha cok shbt ediyr. Ona daha ilgili gibime geliyr. Geçenlerde sordm ayrlmak istiyorsan uzatmayalım dedim. Sen ayrılmak istiyosan önmli dgil ama Ben seni çok seviyorum dedi. Ama soğk dawrnyr bana Blemiyrm herkes onun bni sevdgini söylyr ama o bna sğuk dawranıyr. Ona neden bna karşı sğuksn dedigmde senle int. ortamında rahat rahat konusablyrm ama yüz yüze biraz utanyrm dedi. Arkadaslarımla daha samimi oldugunuu soyleynce kıskanc oldugumu düşndü böyle şeylere gelemem dedi. Sen bni sevmiomsn dediğmde. Seni seviyorum inandrmak içn ne yapmalym dedi. Ama arkadasmla daha samimi Bn dısarı ckalım dediğimde İzn wermiyor ailem dışarı ckmama dior. Aynı şeyi arkadasm söyleynce direk kabl ediyor kafam Cokk karışıkkMsn Sad ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirimBrokenBrokenDon't KnowCryingCrying
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Aralık 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben anlayamıorum nasıl oldugunu bi gün gercekten sevdigini söleyip sonra askere gidicem 15 ay kalbine baska biri girebiir yada evlenmek isteyebilirsin arkadas kalalım demesi ne anlama gelio ben bunu anlamadım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2010       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir erkek aşık olduğunu nasıl gösterir dersiniz



Aşağıda vereceğimiz ipuçlarını gözden geçirerek erkek arkadaşınızın size sahiden âşık olup olmadığını test edebilirsiniz.


İltifat eder
Son söyleyeceğimiz sözü en bastan dile getirelim: Erkekler her ne kadar "Benim için iç güzelliği önemli fiziki değerlere çok önem vermem" deseler bile mutlaka dış güzelliğe bakarlar öncelikle bir erkek âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı süzerek belli eder.

Giyiminize makyajınıza yüz hatlarınıza kilonuza el- ayak bakımınıza saçlarınıza kalçalarınıza göğüslerinizegözlerinize… Kısacası onun tarafından baştan sona fiziksel bir sınavdan geçirilirsiniz. Sınav bitiminin ardından "Ne güzel gözlerin var" "Saçlarını çok beğeniyorum" "Mini etek sana çok yakışıyor" gibi iltifatlarla karşılaşmaya başlarsınız.

Sözün kısası iç güzelliğiniz de olsun ama yine de siz her zaman güzel ve bakımlı olmaya gayret edin. Çünkü bir gün mutlaka bir erkek tarafından iltifat alacaksınız.

Dinler
Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa ses tonunuzu diksiyonunuzu; kısacası onu sözlerinizle nasıl etkileyeceğinizi merak eder. Yanınıza gelip sizinle konuşmak ve sorular sormak ister. Mümkün olduğunca ikinizin de hoşuna gidecek güncel konular bulmaya çalışın. Ona soracağınız sorular hem kendisiyle ilgilendiğinizi gösterecek hem de onun nelerden zevk aldığına dair size ipuçları verecek.

Erkekler güldüren ve zeki kızlardan hoşlanırlar. Örneğin ona çocukluğunuzun komik anılarını anlatabilirsiniz. Ayrıca tane tane konuşmaya gayret edin. İyi bir diksiyon ve etkileyici bir ses tonuna önem verdiklerini de unutmayın.

Fedakâr olur
Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa içgüdüsel olarak sizi korumak ister örneğin kalabalık ortamlarda rahatsız olduğunuzu düşünürse sizin için tartışmaya girebilir. Size sorular sorarak ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışır.

Sağlığınızın ve keyfinizin yerinde olmasını herkesten çok o ister. Sizi her koşulda korumaya çalışıp üzülmemeniz için elinden geleni yapar.

Zaman ayırmanızı ister
Bir erkeğin hayatta en önem verdiği şeylerden biri de ilgilenilmektir. Kısacası ona önem vermenizi ve onunla vakit geçirmenizi bekler. "Bu akşam ne yapıyorsun?" "Kiminle çıkıyorsun?" "Seni evine bırakmamı ister misin?" gibi hafif kıskançlık kokan sözlerle de hayatınıza dâhil olmaya çalışır.

Onunla ilgilendiğiniz zaman mutlu olup ona vakit ayırmadığınız zamanlarda ise kıskançlık duyguları ön plana çıkar. Eğer bir akşam eski aşkınızla yemeğe çıkacak olursanız "Neden ne gerek var ki?" veya "Ben varken neden onunla yemeğe çıkıyorsun?" gibi onlarca soruyla karşılaşabilirsiniz. Yani dikkat! İlişkinizin tehlikeye girmesini istemiyorsanız eski sevgililerinizle görüşmemeye çalışın. Eğer görüşecekseniz de bunu ölçülü tutmaya çalışın.

Bilin ki o sadece sizin tarafınızdan ilgi görmek istiyordur. Ona olan konsantrasyonunuzun azaldığını hissettiği andan itibaren aklına "Acaba başka bir erkek mi var?" sorularını getiriyor olabilir.

Her halinizle güzel bulur
Elbette ki de saçlarınız yapılı olduğunda ve ışıl ışıl parladığınızda size iltifat etmesini doğal karşılıyor olabilirsiniz. Yataktan kalktığınız andan gece uyuyana kadar geçen her saniyenizde ister bakımlı görünmek için tonlarca para harcayın isterseniz de en doğal halinizle makyaj bile yapmadan gezin o sizi yine de güzel bulacaktır. Bu durumda gözü sizden başkasını görmüyor demektir.

Öncelik sizsinizdir
Seven erkek sevgilisine öncelik tanır. Onun için siz zaman zaman ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile önce gelirsiniz örneğin kız kardeşiyle ve sizinle alışverişe çıktığında en güzel kıyafetleri öncelikle size alır. Önce sizin iyi olmanızı sizin gülmenizi ve mutlu olmanızı ister.

Soğuk bir yerde sizden başka üşüyen biri varsa ceketini önce size verir hasta olduğunuzda işine gitmek yerine önce sizi ziyaret eder hafta sonlarını ailesiyle geçirmek yerine sizinle program yapmaya çalışır. Çünkü siz onun hayatının en önemli değerisinizdir.

Arzular
Seven erkek sizinle vakit geçirdikten ve özel pek çok şey paylaştıktan sonraki aşamada sizi yatakta da tanımak ister. Düzenli bir ¤¤¤¤ hayatı arzular ve sizden uzakta kalmaktan hiç hoşlanmaz. Bu yüzden siz siz olun onunla baş başa kalabileceğiniz tekliflere "Hayır" demeyin.

Birlikte olduğunuz erkek tarafından arzulanmanın kendinizi çok iyi hissettireceğinden ve bu özel anların ilişkinizi daha da güçlendireceğinden şüpheniz olmasın.

Siz de onu özlediğinizi belli etmek için iş dönüşünde onunla romantik bir yemek planlayabilir hatta yemeği kendiniz pişirebilir ve sonrasında da ona istemiş olduğu "sıcak" ortamı hazırlayabilirsiniz. Sizin tarafınızdan hazırlanmış bu küçük sürpriz emin olun ki çok hoşuna gidecektir.

Aşık Erkek Neler Der?
Gözlerin çok güzel bakışların beni çok etkiliyor.

Hafta sonu benimle tatile çıkar mısın?

Cep telefonunda numarası olan Mehmet kim arkadaşın mı?

Aşkım beğendiğin ayakkabıların siparişini verdim.

Haftanın birkaç günü benim evimde kalmak ister misin?

Odamdaki dolabın bir bölümünü senin eşyaların için boşalttım.

Makyaj yapmasan bile sen her halinle bütün kadınlardan daha güzelsin Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Aralık 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben diyorumki o sewdiği kız karşısında bi erkekle konusuyosa o erkekte inat olsun die bi kız arkadasının yanına gider bnce bole bnada ilk basta ole olmustu arkadaslarıyla konusurken gozleri bndeydi bnce sizde ole anlayın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mesela erkekler cesur kızlardan hoşlanır mı? bide mesela tüm okul sirke gitmiştik ben piton tuttum,boynuma doladım falan sonra benden başkada kimse cesaret edemedi.ve sevdiğim kişi de ordaydıı ve beni izledi.. bu arada ben 7. sınıftayım o 8. sınıfta. sirk dönüşü okula geldik onun sınıfının erkekleri bana sorular sormaya başladılar o da ordaydı ama soru sormadı mesela yılanı tutmak nasıl bir histi hiç korkmadın mı falan diye sordularr...ben anlatırken herkes bana bakıyoo..oda bana utangaç utangaç bakıyooduu,elleri cebindeydi,çok utangaçtı ve bi gözlerime bi yere bakıyodu sonra tekrar benim gözlerime bakıyoduu...ve bana hep dokunmaya çalışıyoduu...habire bakıyo utangaç utangaç mesela onunla 10 saniye falan bakıştığımız oldu...arkadaşlarımız hep dalga geçiyo işte sevgililer falan diyoo..benim ona aşık olduğumu söylüyolar ama ben yalanlıyorumm...ve onunla eskiden iyi arkadaştık hatta kavga bile ederdik amaa bu şakalar yapılmaya başladığından beri konuşamıyoruz yanlış anlaşılmasın diyee ama onunla hep bakışıyoruzz...sizce benden hoşlanıyor olabilir mi bide erkekler cesur kızlardan mı hoşlanır daha doğrusu erkekler nasıl kızlardan hoşlanır ve asıl sorum O BANA AŞIK OLMUŞ OLABİLİR Mİ??? lütfen yorum yapın cevaplarınızı bekliyoruuumm.... =D
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
23 Aralık 2010       Mesaj #40
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

mesela erkekler cesur kızlardan hoşlanır mı? bide mesela tüm okul sirke gitmiştik ben piton tuttum,boynuma doladım falan sonra benden başkada kimse cesaret edemedi.ve sevdiğim kişi de ordaydıı ve beni izledi.. bu arada ben 7. sınıftayım o 8. sınıfta. sirk dönüşü okula geldik onun sınıfının erkekleri bana sorular sormaya başladılar o da ordaydı ama soru sormadı mesela yılanı tutmak nasıl bir histi hiç korkmadın mı falan diye sordularr...ben anlatırken herkes bana bakıyoo..oda bana utangaç utangaç bakıyooduu,elleri cebindeydi,çok utangaçtı ve bi gözlerime bi yere bakıyodu sonra tekrar benim gözlerime bakıyoduu...ve bana hep dokunmaya çalışıyoduu...habire bakıyo utangaç utangaç mesela onunla 10 saniye falan bakıştığımız oldu...arkadaşlarımız hep dalga geçiyo işte sevgililer falan diyoo..benim ona aşık olduğumu söylüyolar ama ben yalanlıyorumm...ve onunla eskiden iyi arkadaştık hatta kavga bile ederdik amaa bu şakalar yapılmaya başladığından beri konuşamıyoruz yanlış anlaşılmasın diyee ama onunla hep bakışıyoruzz...sizce benden hoşlanıyor olabilir mi bide erkekler cesur kızlardan mı hoşlanır daha doğrusu erkekler nasıl kızlardan hoşlanır ve asıl sorum O BANA AŞIK OLMUŞ OLABİLİR Mİ??? lütfen yorum yapın cevaplarınızı bekliyoruuumm.... =D

Erkekler genellikle cesur kızları severler. Tabi cesur olunca da erkek gibi değil, cesur bir hanımefendi olarakMsn Happy Senin o aksiyonundan etkılendı. Sana karşı aşk-meşk konularında hisleri muhtemelen var diye pek etkisiz kalıyor oğlan. Sen zaten onu anlamışsın çok iyi gözlemlemissin yapdıklarını. Utanması boşa değil. Sana karşı sıcakmış. Aşık oldu diyemeyiz bir insan öyle kolay aşık olamaz ama etkileniyor senden belli. Erkekler samimi ve sevimli kızları sever genellikle. Bol şanslar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

31 Ağustos 2018 / Ziyaretçi Cevaplanmış
16 Aralık 2016 / geveze777 Soru-Cevap
30 Ağustos 2017 / Misafir Cevaplanmış