Ziyaretçi
Yeni Honda City yakıt değerleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
1.4 benzinli motor teknoloji ile üretilen City`nin S, LS ve ES olarak üç farklı versiyonun oldugunu dusunuyorum.City en verimli yakıt tüketen benzinli araçlardan biridir.Dizele alternatif City, sınıfının en düşük yakıt tüketimini sağlayan araç. Otomatik vitesli City`de 100 km`de 5.6 litre yakıt tüketmektedir.
Yakıtı mükemmel derecede iyi olmasına rahmen başka bir artısı yoktur.Şehir için idaeal. Uzun yolda 80-90 gitceksen alınabilir. Onun haricinde arabanın kullanma klavuzunda 90'ı geçmeyin uyarısı olduğunu duymuştum.(İddaa etmiyorum) O paraya bir sürü araba var.
Yakıtı mükemmel derecede iyi olmasına rahmen başka bir artısı yoktur.Şehir için idaeal. Uzun yolda 80-90 gitceksen alınabilir. Onun haricinde arabanın kullanma klavuzunda 90'ı geçmeyin uyarısı olduğunu duymuştum.(İddaa etmiyorum) O paraya bir sürü araba var.
Sponsorlu Baglantilar
Son düzenleyen Safi; 9 Şubat 2018 00:39

Yeni Honda City yakıt değerleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
bu arada Dreamlike kardeşim ben 180 bastm ankara bolu üzerinde araba tık demedi bin de konuş bi
hiç şimdi basamz masamaz diyip polemie giremem snle. al videosunuda koydum sein için