Arama

Sevdiğim kişi arkadaşımı seviyor, benden yardım istedi bu kişi, ne yapmalıyım? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Nisan 2017 Gösterim: 28.445 Cevap: 27
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2012       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abi çocuga yumruk atmakla çok yanlış yapmışın ama son lafın çok güzel olmuş benimde başıma geldi bu olay sakın damar dinleme kendini kesersin
çok iyi yapmışın bende o söü söyleyebilirim iyi taktik emin ol bu sözden sonra sana kız geri gelebilr ame pek umutlanma çocuk yakışklıysa unut kızı
Sponsorlu Bağlantılar
ama kız güzelse her şey için deger senle tanıstgıma menun oldum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2013       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence sn önce en ii arkadaşınla konuş sonra o eğer başka birini seviyorsa ii ama snn hoşlandığın kişiyi seviyosa onları rahat bırak sevmiyosa o hoşlandığın kişiyle yakınlık kur ama o snden uzaklaşıyorsa ondan uzaklaş çünkü seni haketmiyodur
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
25 Nisan 2013       Mesaj #23
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben 2.sınıfa gidiyom sevdiğim kişi benim en yakın arkadaşımı seviyor ama en yakın arkadaşım onu sevmiyor sevdiğimi söylemekten utanıyorum kendime nasıl aşık ederim?

Hangi 2. sınıfa gidiyorsun? Faint Hiçbişey yapma akışına bırak.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
ölüm - avatarı
ölüm
Ziyaretçi
26 Ekim 2013       Mesaj #24
ölüm - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benm durumda baya bi karışık ben lise 3e gidiyorum ve bi kızı seviyorum ve benim uğruna canımı vereceğim arkadaşım var tolga ve sevdiğim kız bnm arkadaşım merveden tolganın numarasını almasını istiyo tolga benim arkadşım seviyo onu olmaz diyo mervede sevdiğim kıza tolganın dedklerini söylüyo ve kızda merveye ben apoyu istemiyorum tolgayı istiyorum demiş. bende saldım artık diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama olmuyo ayrıca tolgaya sadece şunu dedim moruk çıkmak istiyosan çık beni sıkıntı yapma zaten olmayacak duaya amin diyorum dedim. Msn Sad( ama UNUTAMIYORUM.
Martinaa2 - avatarı
Martinaa2
Ziyaretçi
9 Eylül 2015       Mesaj #25
Martinaa2 - avatarı
Ziyaretçi
Seni sevmiyorsa bu durumu değişteremezsin maalesef
asker_sehıt - avatarı
asker_sehıt
Ziyaretçi
9 Eylül 2015       Mesaj #26
asker_sehıt - avatarı
Ziyaretçi
ona acıl ama sakın uzulme hayır derse bırak peşini sen zaten o peşinınden kosar guven amaMsn HappyMsn HappyMsn Happy
zalım - avatarı
zalım
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016       Mesaj #27
zalım - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Eski sevgilim aynı zamanda sevdiğim kız olur.
1. sınıftan arkadaşımı seviyor.
NE YAPMALIYIM ACİL

Burak kim kimi seviyorsa onla birlikte olsun
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Zeynep12 - avatarı
Zeynep12
Onaysız
2 Nisan 2017       Mesaj #28
Zeynep12 - avatarı
Onaysız
siz yine iyisiniz arkadaslar benım derdım daha buyuk

benım sevdıgım kız benım okul arkadasım ve onu okadar cok sevıyorum kı ugruna neler dokerım.yasım 15 aynı yastayız ama o benım arkadasımı sevıyor ve onunla berbaer oluyor.onun mutlulugu ıcın herseyı yaparım ama bana bı kere olumlu yaıt vermedı.onu okadar cok sevdım kı elımdekılerı kaybetmeye bıle razıyım sımdı sevdıgım kız benım oturdugum yerın 3 sokak otesınde oturuyor benı nezaman gorse yuzunu cevırıyor.gercı okuldada oyleydı saten ben derse hıc baglanamzdım ama derslerım ıyı bazen ona derslerınde yardım derdım projelerını yapardım.ona elımden gelen ve fazlasıyla yardım ettım. ama o benı degıl arkadasımı sectı okula laptop goturdum.basına oturdu ekranında kendı resmı vardı bunu nerden aldın dedı ben alırım dedım oturdu laptopda muzık dınlıyor hıc bıse yapmadım bozulursa bozulsun laptop onda degılım 6 tanedaha var pc ama benı boyle sıtımdan vurması bana dokunuyor onu okadar sevıyorum kı ne yapmak ısterse evet dıyorum ona 1.220tl degerınde telefon aldım. vermek nasıp olmadı.benden uzaklas dedı ve benımle ıyı arkadasmıs gıbı gorunup benı mudure sıkayet ettı arkadasım benı rahatsız edıyor dıye ama bu konuyu kendı aramızda kapattık sonra ben oturuken geldı ozur dıledı ama gecmıstı artık bazen unutmaya calısıyorum ama onutamıyorum gaıba ben ona sırıl sıklam asık oldum varsa bı caresı soyleyın arkadaslar ben bu kızı nası kendıme baglıcam ben 6 yıldır sevıyorum ama o benı arkadas gıbı goruyordu sımdı hıc gormek ıstemıyor.he bu arada bı gun okulda ogretmenlerden bırının dogum gununu yapıyooruz herkes dans edıyor. tabı ben dururmuyum dansa kaldırmak ıstedım hayır dedı benım dınlettıgım muzıkerde dansda mılletı aglattı.yanlız bu kızda ınsaf varmı bılmıyorum okadar yalvardım herkesın gozu onunde gururumu kırıp agladım ozurler dıledım affetmesını soyledım ama olmadı.utfen yardım edebıcek bırı varsa lutfen ve lutfen bu msn den bana ullassın.bu kızı bana bagamam lazım yoksa yasıyamıyorum onsuz bıse dusunemıyorum .form ıcın tskler

GERÇEKTEN KÖTÜYMÜŞMsn Brokenheart