Arama

Duygusal robotlar var mıdır, robot olsam duygularım kaybolur muydu?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Mart 2015 Gösterim: 1.406 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2015       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Robot olsam duygusuz mu yaşardım?
Bence yaşamam ama sizin düşüncenizi de alayım sonra karar vereyim.
EN İYİ CEVABI _EKSELANS_ verdi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Sponsorlu Baglantilar
Duyguları olan robotlar yapılmaya başlandı. Yakın gelecekte hayatımıza girecekler.
Yapay anlamda duygusal robotlar robot teknolojisi bağlamında söz konusu olabilir ama bu duygusallık insanlardaki duygusallığın sadece yapay bir benzeri olabilir.Biz insanlardaki gibi tam kapasiteli bir duygusllık robotlarda söz konusu olamaz.
Bilindiği üzere mutluluk, gülmek, ağlamak vs. duygular beynimizin içinde var oluyor, bu duyguları beynimiz harekete geçiriyor. Haliyle siz robot olduğunuzda beyniniz de olsaydı duygularınız olurdu, beyniniz olmazsa olmazdı diyebilirim.

Son düzenleyen _EKSELANS_; 12 Mart 2015 10:53
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #2
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Sponsorlu Bağlantılar
Duyguları olan robotlar yapılmaya başlandı. Yakın gelecekte hayatımıza girecekler.
Yapay anlamda duygusal robotlar robot teknolojisi bağlamında söz konusu olabilir ama bu duygusallık insanlardaki duygusallığın sadece yapay bir benzeri olabilir.Biz insanlardaki gibi tam kapasiteli bir duygusllık robotlarda söz konusu olamaz.
Bilindiği üzere mutluluk, gülmek, ağlamak vs. duygular beynimizin içinde var oluyor, bu duyguları beynimiz harekete geçiriyor. Haliyle siz robot olduğunuzda beyniniz de olsaydı duygularınız olurdu, beyniniz olmazsa olmazdı diyebilirim.