Arama

Japonya ve Japonca Hakkında Bütün Sorularınız - Sayfa 24

Güncelleme: 12 Kasım 2014 Gösterim: 82.963 Cevap: 253
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2009       Mesaj #231
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blackblood adlı kullanıcıdan alıntı

Benim aklımda öğretmen olmak yok. Bİlmiyorum daha ne yapacağımı. Japonca okumak istiyorum ama hem öğretmen olmak istemiyorum hemde okadar okuyupda açıkta kalmak. Çanakkalede okursam öğretmen olacağım. Diğerlerinde okursam japonca bilen bi çapulcu olarak kalabilirm Msn Happy Özelden msn adresimi vereceğim. Ne zamandır senin gibi birini arıyordum bu konularda konuşabileceğim tartışabileceğim.

Dil edebiyat okumak öğretmenlik okumaktan daha avantajlı tabi.Ayrıca Japonca okuyupta açıkta kalacağını sanmıyorum. Bence git içinde kalmasın ((: sonra iş bulamazsan sorumluluk almam o ayrı Msn Grin
Japonca yazacaksan Ankara dil tarihi yaz ilk sıraya
Sponsorlu Bağlantılar

P.S: Sınava seneye mi gireceksin ?
Blackblood - avatarı
Blackblood
Ziyaretçi
6 Temmuz 2009       Mesaj #232
Blackblood - avatarı
Ziyaretçi
Evet bu sene lisedeki son senem. Bu senenin osnunda sınava girecem Ankara üniversitesinde japondili edebiyatı var orayı düşünüyorum. Ama daha tam karar veremedim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2009       Mesaj #233
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blackblood adlı kullanıcıdan alıntı

Evet bu sene lisedeki son senem. Bu senenin osnunda sınava girecem Ankara üniversitesinde japondili edebiyatı var orayı düşünüyorum. Ama daha tam karar veremedim.

Daha acelesi yokmuş o zaman Msn Happy
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #234
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
Ingilziceniz varsa yada sozrugunuz varsa

Yamasa Online Kanji Dictionary

Kanjirer icin idear

Burasida Japonca sitereri hiragana okumaniz icin

???? ????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2009       Mesaj #235
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bi sorum olcak. yabancı dil bölümündeyim ve japon dili ve edebiyatı okumak istiyorum. ankarada ve erciyeste bu bölüm var. istanbulda da bu bölüm var mı, devlette veya özelde?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2009       Mesaj #236
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim ödevim için br soru sorucaktım sorum şu hani türklerin türk sanat müziği oluya eski müzikler japonyanında böyle müzikleri vardır elbet bu müziikleri bulabilirmiasn paylaşırmıısın lüüütfennnnnnnn bulamıyorummmmm =(((((((( Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2009       Mesaj #237
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bir şey sorucam internette gördüm japonlar bebek yemişler resimlerde vardı gerçekten yiyolarmı
blaxoul - avatarı
blaxoul
Ziyaretçi
16 Ekim 2009       Mesaj #238
blaxoul - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben bir şey sorucam internette gördüm japonlar bebek yemişler resimlerde vardı gerçekten yiyolarmı

internette gördüğünüz herşeye inanmayın. bebek yerken görünen adam zhu yu adında çinli bir sanatçı, gördüğünüz resimlerde eating people (insanları yemek) isimli çalışması. çalışmayı çindeki kürtajları protesto etmek için yapmış.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #239
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben lise ve üniversite hayatımı japonyada geçirmek istiyorum ve kesinlikle karım Rukia gibi biri olucak Msn Grin Neler yapmalıyım maddi durumum yerinde aşmam gereken engelleri bana sıralarmısınız?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #240
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
japonlar nasıl giyinir??