Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 43

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 129.076 Cevap: 1.112
djfun_krbtk - avatarı
djfun_krbtk
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #421
djfun_krbtk - avatarı
Ziyaretçi
önü öldürürümMsn GrinD

Sponsorlu Bağlantılar
peki sen diyelimki banka kuyruğundasın ve 5 km kuyruk var:Msn Grin tabi fırsatcılarda... bakıyorsun kii kendini zeki zannede biri senin sıranı kapmaya çalışıp önüne geçiyor ona ne yaparsın???
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #422
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
bayansa eger kaşlarımı düzeltirdim yok eger erkekse yüzüne kezzap atardımMsn Happy

Sponsorlu Bağlantılar

pekı sen parkta oturuyon karsıdakı sahıslar ıkı de bı sana bakıp aa cok tuhaf cok sacma dıyıp dıyıp guluyolar kafa buluyolar ne yaparsın?
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #423
nünü - avatarı
Ziyaretçi
gidip iki tane yapıştırırım suratlarına..

ya sen??
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #424
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
derım kı: bak sızı kac defa uyardım, nota verdım brıfıng verdım mımık haraketlerımle sınırlendıgımı anlatmaya calıştım fekat dınlemedınız o halde dagılın ulennnnnnn

dıyelım sen karsı cınsten bırıyle konuşuyon cok cıddısın halın tavırların yanı bır arkadasın laubalı bır esprı yaptı ve yere dustun karızma da beraberınde dustu ne yaparsın?
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #425
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
kasap taburu sanki senin başına böyle bişey gelmiş gibiMsn Happy))))))) benim açımdan karizma düşmez, düştüm diyede sevgilim benden soğuyacaksa o sevgili samimi değildir zaten,napiim öyle sevgiliyiMsn Happy))

ya sen?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #426
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
karizmam yere düşmez sanırım...

diyelimki bi kamera şakasındasın ama hala anlamadın sonunda bunu anladığında çok geç Msn Happy)) herkes seni seyredecek sen ne yaparsın Msn Happy))
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #427
nünü - avatarı
Ziyaretçi
el sallıcaz kameraya mecburMsn Happy)

ya sen??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #428
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
resilliğin son perdesi derim Msn Happy ....el salllaa!!! elll salllaaa!!

en çok istediğin sanatçıyla karşılaştın..o an işte o an nutkun tutuldu göz göze geldiniz baktı sana sende heykel gibi kalakaldın...iş işten geçtikten sonra naparsın Msn Happy
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #429
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
en başta ben bir sanatçının karşısında bakakalmam,heyecanlanmam..ama öyle bişey olsa iş işten geçtikten sonra napiim,hemen boynuna kucağına atlarım biraz kışkırtırsam o zaman kendime çevirebilirdim heralde,yani iş işten geçmez benim sayemdeMsn Happy)))

Nasıl bir aşıksın??acemimi, kontrollümü??
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #430
nünü - avatarı
Ziyaretçi
kontrollüyümdür ama bazen kaybedebiliyorum..
ama çaktırmıyorumMsn Happy

yolda giderken birden ayanız takıldı düştünüz. biri size yardım etmek istio, kafanızı kaldırıp baktınızda şaşırıp kalıosunuz, eski sevgiliniz, sonra noluooo??