Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 44

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 129.037 Cevap: 1.112
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #431
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
düşmek o olayın yanında en güzel şey olurdu aslında dünyada başka kişimi yoktu Msn Happy tamamen ofsayt bi durum..

Sponsorlu Bağlantılar

sevgilinle en romantik gününüzdesiniz elele harika bi yürüyüş yapıyorsunuz karşıdan sevgilinizin ismini çığırarak biri geliyor atlıyor boynuna naberrrr diyor sen naparsın..
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #432
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
uçan tekme atarım, izlediğim bütün karete fılmlerındekı teknıklerı o sahsa uygularımMsn Happy

Sponsorlu Bağlantılar

dıyelımkı sen yolda gıdıyosun bırı kafana saksı attı ne yaparsın ve bırde sey dedı kusura bakma bılerek yaptım?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #433
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hahaha o kadar cesursa yiceği dayaktanda emindir bence..gel bende bilerek bişeyler yapim derim...tabi kafam hala sağlamsa ben acile doğru gitmiyorsam Msn Happy

dünyanın en güzel karşı cinsiyle burun burunasın işte o an Msn Happy ....ama gözler denk geldi tamamdır dedin..o an bir ses "selam"...aman Allahım bu sesin sahibi omu bütün romantizm gitti naparsın ?
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #434
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
kör taklidi yapıp ordan uzaklaşırım

diyelimki trafık yogun karsıdan karsıya gecıyosun,sen kurallar uygun davrandun ama bır araba az kalsın sana carpacaktı ama uste cıkıp sana sey diyo önune baksana ya da gozluk tak paran yoksa gel sana nınemın gozluklerını vereyım ne yaparsın?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #435
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
giderim yanına o hala öle otururken ensesine yapıştırırım bir tane..hadi şimdi gazla derim..gerçi o kesmez beni eminim bundan şimdi kaba kuvvet gösterip kötü örnek olmayayım insanlara Msn Happy

kuyruktasın sira var baya önündeki şahısta senle bir bekliyor ama kapıdan giren birkaç kişiyle selamlaşıyor aa merhaba ya benimkinide bi hallediver sen nasıl olsa sıradasın ver bakalım olayı..sende öle bakıyorsun artık sabır taşmak üzere naparsın?
melody29 - avatarı
melody29
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #436
melody29 - avatarı
Ziyaretçi
benım gibi asker yolu bekleseydınız ne yapardınız.her gece benım gibi o nöbetteyken sizde nöbet tutarmıydınızMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2006       Mesaj #437
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy)) Allah Kavuştursun...

gönülden bağlanınca tutuluyor sanırım..

kuyruktasın sira var baya önündeki şahısta senle bir bekliyor ama kapıdan giren birkaç kişiyle selamlaşıyor aa merhaba ya benimkinide bi hallediver sen nasıl olsa sıradasın ver bakalım olayı..sende öle bakıyorsun artık sabır taşmak üzere naparsın?
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
4 Eylül 2006       Mesaj #438
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
bir marketten kuruyemiş alırım kafasına fındık fıstık atarımMsn Happy

mesela sevgılınle yolda gıdıyosun sana bır tokat attı sonra dedıkı sevgılım senı evlenıncede dovebılırmıyım cok hoşuma gıttı ne yaparsın?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2006       Mesaj #439
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy)))))) ilk önce manyakmısın sen derim...dumur durumları olur ilk önce bende Msn Grin sonrasinı şuan bile kestiremiyorum Msn Happy)))

sevgilinin telefonunda görmemen gereken aynı cinsten bir arkadaşından!!!! bir msj gördün sen naparsın?
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
4 Eylül 2006       Mesaj #440
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
kafasına saksı atardım sonrada derdim kusura bakma bılerek yaptım

mesela bılgısayar basında oturuyon,bırden bılgısayar konuşmaya basladı ya benımle evlen yada bende sakladıgın sevgılının resımlerını babana gosterırım,hepsıne sıfrede atmış sılemıyonda ne yapardın?