Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 50

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 128.973 Cevap: 1.112
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #491
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
Onunla olmuo mu.. Açqımla mı.. peki onsuz naparım.. yine oomaz.. o halde onsuz çekeceğim hasreti istemem onunla çekeceğim azap tattır bana..
Sponsorlu Bağlantılar
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #492
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
elektrıkler kesılseydi annem bana derdi gıt feneri al bende bagırırdım dokunma bana goremıyorum kor oldum kımsenın bana acımasını istemem kor bırıyle yasamak ıstemezssen sana saygı duyarım anne derdim

Sponsorlu Bağlantılar

mesela diyelim sevgılınle buluşacan ozel bır davette cok süslendin felan ama oraya gıttıgınde arkadasın sesli bır ıfadeyle aa palyaçoya donmuşşsun arkadaslar bakın bu komık sahıs benım sevgılım cok gıcık dımı felan dedi ne yaparsın?
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #493
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
sen öyle birine sevgilim diyecek değilsin herhalde.. orda herkesin içöinde yanaşır yanına oyununda yalnızsın sevgilim der arkadaşlarımın yanına geçerimMsn Happy seviyesizliklerle uğraşamam doğrusu.. öyle biri sevgilim olmasın Allah korusun

varsayıyoruz eski sevgilin sana yeni sevgilinin önünde evlenme teklifi ediyor ve sen inanılmaz etkileniyorsun?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #494
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hızını alamamışsın soruyu unutmuşsun Msn Happy))) bencede öle bi sevgilisi olmasın insanın Msn Grin

diyelim ki beyni fazla mesai yapan biriyle berabersin ama artık sölücen de nasıl sölücen ?
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #495
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
Sevgilim hayat dediğin benim.. senin beynin aklın kalbin benim olmalı hayatım.. dön hadi bana yoksa öleceksin :angel:Msn Tongue

(yazdım ama göömedin ama ilk cevaplarken en baştaki konuda yazmıştımMsn Grin)

2tencere buldun biri kapkarara ve çok pis diğeri temiz ancak fazla küçük diğerine göre ve işini rahat görcek büyük olan yoksa günün o işe gidecek napardın?
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #496
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
sevgılım saclarıyla temızlerdım tencereyı ılerde senın ıcın sacımı supurge ettım lafı ınandırıcı olurdu boylelıkle

dıyelım yolda gıdıyon karsıdan araba gelıyo sevgılın senı tutttu askım boyle dur araba ustume camur atmasın sana atsada olur ama bılıyosun ben cok tıtızım ne yaparsın?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #497
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçmalama sevgilim derdim...

sen napardın?
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #498
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
bence bu kasap taburu arkadaş erkeklerin ezildiğini söylemeye çalışıyor ama değil kardiş bakıyorum sorularda hep kızları saçmalattırıyorMsn Happy

sen temizlersen pisliği olur derimMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #499
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet kasap taburunun aklı fazla mesai yapıyor demiştim onada Msn Happy))

yok hatta aynı pisliğin içinde boğul derim...

sen napardın?
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #500
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
ihihihi biz ölümüne aşığız sevgilim gee boğulalım meselesiMsn Happy

kasap taburu sana soruoz ne derdin bakiimMsn Happy