Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 51

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 128.973 Cevap: 1.112
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #501
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
yok ben anlayışlı bır sevgılı bulurum hatta kendısını prıze takmama bıle ızın verır boylece elektırıklı supurgemız bıle olmuş olur

Sponsorlu Bağlantılar

dıyelım yerel bır tv sevgılınızle gorusme yapıyo oda sızın resmınızı cıkarıyo dıyo bakın bu kız benım sevgılım cok gıcık bırı ondan nefret edıyorum umarım babasıda ızlerde onu dover naparsın?
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #502
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
babam da onu dövsün ihihih

Sponsorlu Bağlantılar
smyrnaa yı istiyorum ben o yazsın sen git hıh
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #503
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bişey yapmam...

diyelimki alışveriş yaptığın yer sana yanlışlıkla fazla para üstü verdi bunu çıktığında farkettin naparsın?

Msn Happy))))burdayım burda Msn Happy))
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #504
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
az bır para ustu vermışşse gıdıp kasiyere bagırırdım, ama cok vermışsse sevınırdım ohh bu kurum az vergı verecek vatandasın rızkıyla oynadım hortumculuk yaptım mılletı dolandırdım mıllı gelıre darbe vurdum dıye sevınırdım

dıyelımkı evlendın esının canı sıkıldı sana dedıkı camaşır ıpının ustunde cambazlık yap nolur felan aglamaya basladı ne yaparsın ustelık evınızde 8.katta
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #505
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
Valla döner geri veririm ben haram o ıyyyk

kaybolma bi yere hıh

dedik hadi bakalım bi şatoyu senin üstüne yapmışlar hediye ama bi konu var fazla ürkütücü ve çok sevdin orayı durum haricinde kalır mısın ömür boyuMsn Happy

şiir gibim oldu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #506
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kasap taburu..öle bi psikopatla evlenmezdim ...

Damaliz...evim evim güzel evim derdim önce sigortası varmı bi araştırırdım sonra bi çözüm bulurdum Msn Happy))

evlendin ve evlendikten çok sonra eşinin sana aldığı armağanın sahte olduğunu öğrendin naparsın?
djfun_krbtk - avatarı
djfun_krbtk
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #507
djfun_krbtk - avatarı
Ziyaretçi
varya sorduğun sorudan hiç bişey anlamadım ama olsun cavap veriyorum şatoyu yıkar geri yapardım...

örneğin okyanusta bi teknedesin tek başınasın uykun çok hava aydınlık biraz kestireyim diyorsun uyuyorsun bide kalkıyorsunki gece olmuş okyanusun ortasındasın yönünü bulamıyorsun düşünüyorsun hangi tarafa gidim. odurumda olsaydın napardın?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #508
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saldım çayıra mevlam kayıra derim...Msn Happy) ağlasamda faydasız öel kendi haline bakalım nereye giderMsn Happy))

sen napardın?
djfun_krbtk - avatarı
djfun_krbtk
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #509
djfun_krbtk - avatarı
Ziyaretçi
ben baktımki yolu çıkartamıyorum geri uyurdum havanın aydınlanmasını beklerdim

diyelimki bilgisayarın başındasın bir mail geli yor hemen kaçmazsan bilgisayarın patlayacak ve etkisnden sen bile ölebilirsin diye bir mail geliyoo...sen kaçmıyorsun bi mail daha geliyo yalan söylem,yorum vallaha bak patlayacak bakma öle amal amal...naparsın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #510
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy))) o malı öle bekletirim pc başında bana yazar durur...

sen naparsın?