Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 70

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 372.333 Cevap: 3.077
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #691
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
hatalar insanlara mahsusdur....

Sponsorlu Bağlantılar
ama her insan ikinci bir sansi hak eder.. bunu asla unutma..
önemli olan, yapilan hatalardan ders almak ve hatalari tekrarlamamaktir..

bir söz var: BATAN GÜNES ICIN AGLAMAYIN...YENIDEN DOGDUGUNDA NE YAPACAGINIZA KARAR VERIN...
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #692
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Bütün çabam bütün isteğim güneşin yeniden gök yüzünde olmasını sağlamak. Ama önce özür dilemeyi af dilemeyi öğrenmeliyim. Bunu başaramazsam hayat boş ve anlamsız olmaya devam edecek.
Herkesi kaybedebilirsin. Arkadaşların eşini dostlarını aileni.. Ama seni yaratanı kaybedince işte o zaman herşey bitiyor. İşte o zaman yalnız kalıyorsun. Niye ondan af dileyemiyorum neden ellerim geri düşüyor anlamıyorum. Yaptıklarımın yükü sanırım ağır geliyor. Daha da kötüsü bütün yükü sırtıma yükleyenin bir akraba olması.. Yazdıklarım belki çok fazla şey ifade etmiyor. Hiç görmediğim tanımadığım bir insandan bile korkuyorum işte.
Sponsorlu Bağlantılar
Yazdıkların gerçekten beni çok düşündürdü. Özellikle güneşin yeniden doğabilecek olması. Teşekkür ediyorum. bunu defterime yazacağım. Çünkü onlara çok ihtiyacım var..
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #693
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
begendigine sevindim arkadas.. yine begenecegini umdugum bir söz geldi aklima:
CAN duragini ariyorsan ey can, durak da sensin, can da sensin..bir lokma ekmekse pesinde kostugun,elbet, ekmek de sensin... eger AKIL erdirebiliyorsan bu sözün SIRRINA , bil ki, her ne ariyorsan,aradigin ancak SENSIN....(IDEAL--MEVLANA)
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #694
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Biliyormusun bugün aslında tüylerimi diken diken eden çok ilginç bir şey yaşadım. Bilmiyorum acaba ben mi gözümde büyüttüm yoksa beni yaratan, aradığım ışığı umudu mucizevi şekilde bana mı verdi hala anlamış değilim. Ama hala ellerim titriyor.

Dün gece kim ne yazarsa yazsın yüreğimdeki karamsarlığı o kadar ısrarla savundum ki. Tıpkı küçük bir çocuk gibi. Söz dinlemeyen bir çocuk. Sabah olunca elime bir kitap aldım. Nazan Bekiroğlu'ndan bir kitap. Adı Yusuf ile Züleyha. Kitabın ilk sayfası. Aktarıyorum:

ışıklı nisan yağmuru
ne kadar Allah'tansa
mülk gibi söz de ve aşk da O'ndan.
hiçbir yol O'ndan özgeye çıkmıyor aslında, gönül tahtına ondan özge sultan olmuyor.
Değil mi ki her şey O'ndan..

Kitabı ilk sayfada bıraktım. İnternete girdim. kimlinle yazıştığımı ve neler yazdığımı okudum. Sonra tekrar tekrar kitaba baktım. İnanılır şey değil.
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #695
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
hayatta hic bir sey tesadüf degildir arkadasim... vardir bunda da bir hayir..
ama nisan yagmurlari, bereket getirir insaallah sana...

yagmur, herkese yagar,
ama cok az insan tutar , yagmurun ellerini..
onca sarki, onca film, onca roman,
ama sevmeye yetmez herkesin kalbi...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #696
arwen - avatarı
Ziyaretçi
yine pek kimse yok yaww..canım sıkılıyor forumla iyice bütünleştim Msn Happy
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #697
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
arwen sen forumla bütünleşeli çok olmus yavv mesaj sayısı 17.100 e vurdu yazarken insanın kolu ağrıyorMsn Grin
sunnysun - avatarı
sunnysun
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #698
sunnysun - avatarı
Ziyaretçi
aynen bende öyle ,bu aralar en çok uykusuz kalan benim sanırım altta ki komşu öldü ölecek diye bekliyolar korkuyorum yaaa....her gün kuran okunuyo naapcam bilmiyorumgüneş doğana kadar ayaktayım işte..Msn Sad(((
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #699
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
makalele81 adlı kullanıcıdan alıntı

arwen sen forumla bütünleşeli çok olmus yavv mesaj sayısı 17.100 e vurdu yazarken insanın kolu ağrıyorMsn Grin

yaw sorma valla sıkıldıkça ekliyorum başka hiç birşey yapmıyorum Msn Happy kafayı yedim galba ben birde başka yerlere baksam forumda sonum ne olur bilmiyorum Msn Happy
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #700
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
SENİN SONUN BELLİ BU GİDİŞLE MSXLABSTA NASIL EKLEME YAPILIR?
NASIL BU KADAR MESAJ ATILIR VE NASIL HERKES TARAFINDAN SEVİLEN Bİ ÜYE OLUNUR ADLI 3LEME KİTABI YAZIP PİYASAYA ÇIKARCAKSIN VALLA KAPIŞ KAPIŞ GİTÇEK SÖYLEYEYİM SANA
Msn Grin