Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 69

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 372.333 Cevap: 3.077
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #681
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
hayati ISKALAMA lüxümüz yok ki... hayatin ucundan tutmak zorundayiz...ama hayattan zevk almak, herkese göre degisir.. bu, insanlarin HAYAT ANLAYISI ile ilgilidir, diye düsünürüm.. mesela benim icin HAYAT: temelinde insan sevgisiyle , ögrenmek ve ögretmektir....ögrenmeden ve ögretmeden gecen bir günümü yasanmamis sayarim.. o nedenle buna cok dikkat ederim..
Sponsorlu Bağlantılar
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #682
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Panzehir adlı kullanıcıdan alıntı

DipnoT 1: Şükretmek acı olaylar karşısındaki duygularınızla bütünleşmesin... Önemli olan acı olayları, acı yaşantıları duymadan / görmeden şükredebilmek...

Sponsorlu Bağlantılar
Dipnot 2: Öğretmenlik kutsal meslektir elbet. Hakkını vermek için de sabır, irade, dirayet, azim, hırs lâzım. Allah yardımcın olsun.

İnşallah arkadaşım. İnşallah...
Panzehir - avatarı
Panzehir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #683
Panzehir - avatarı
Ziyaretçi
İnsan ne ile yaşar..?

Bunun cevabını verebiliyorsan hayattan tad alabilecek kapasiteye / bilgiye / heyecana /meraka sahipsin demektir...

Karamsar olmak insana faydadan çok zarar getirir arkadaş. : )
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #684
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
bir siir geldi aklima:
aci icinde kivranan bedenim cökmüs.
derdim SIR küpünü tasiriyor...
yoksa ben...yoksa ben...
derdimi seviyor muyum gülüm???
elim karbonmonoksit kulesinde
gözümde aglamakli bir ISLAKLIK
adimlarim gecenin kalbini eziyor
havada caresizligin verdigi agirlik..
sabahi getir Rabbim!kabusu al götür benden..
masumlar panayirinda bana da bir yer ayir..
ama biliyorum,
kac YILDIZ SACILMIS GÖKYÜZÜNE....

seklinde...aklimda kaldigi kadariyla...
Panzehir - avatarı
Panzehir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #685
Panzehir - avatarı
Ziyaretçi
İyi geceler hepinize. Gerçi sabah oldu, saat 04:10.. Şahsen belim iflas etmek üzere, yatmam, uyumam lâzım. Herneyse iyi sabahlar veya iyi uykular. Esen kalın, zamanı değerlendirmesini bilin / bilelim. : )
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #686
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Benim için hayat...Acaba çok fazla şey mi istiyorum bilmiyorum. Ama dış dünya beni gerçekten çok korkutuyor. İnsanın yüreğindeki hayat ateşini söndüren kocaman bir buz kütlesi gibi.

Alıntı
Panzehir adlı kullanıcıdan alıntı

İyi geceler hepinize. Gerçi sabah oldu, saat 04:10.. Şahsen belim iflas etmek üzere, yatmam, uyumam lâzım. Herneyse iyi sabahlar veya iyi uykular. Esen kalın, zamanı değerlendirmesini bilin / bilelim. : )

İyi geceler arkadaşım. Yazdıkların için teşekkür ediyorum..
Son düzenleyen Tarkan4407; 18 Şubat 2007 04:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #687
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
iyi geceler PANZEHIR.. yarin görüsmek üzere...kendine iyi bak..

tarkan..yine siirle cevap verecegim sana:
görüyor musun kuslarin heyecanini?
duyuyor musun mutluluk sarkilarini?
insanlara tepeden,agac dalindan,balkondan, catidan bakarken
ne kadar da umursamazlar?
biz de HAYATA böyle bakmaliyiz gülüm...
HAYATA, yani bizi giderek cenderesinde SIKAN
ve canimizi cikartmak icin
firsat kollayan hayata...(alinti)
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #688
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Yanlış anlamanı istemem Şiirler gerçekten de çok güzel. 4 yıldır o kadar çok şiir okudum ki Ama hepsi farklı şeylerden bahsediyorlardı. Yada ben anlayamadım şiirin dilinden.

Hayatı yaşamak için elime o kadar çok fırsatlar geçtiki. Ama her seferinde zarar gördüm. Özellikle son 6 ayda o kadar çok hatalar yaptım ki Artık değil şükretmek elimi açıp dua bile edemiyorum.
nisan_yagmuru - avatarı
nisan_yagmuru
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #689
nisan_yagmuru - avatarı
Ziyaretçi
kendine dayanacak bir dal mi bulamadin yoksa?? ya da güvendigin daglara karlar mi yagdi ??
Tarkan4407 - avatarı
Tarkan4407
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #690
Tarkan4407 - avatarı
Ziyaretçi
Bir öğrenci düşün. Hayır demesini bilmeyen. Yani ufacık bir rüzgarın bile savurmaya gücü yettiği kuru bir yaprak gibi. İşte böyle bir öğrenci.
İstemesede o rüzgar en olmadık yerlere sürüklüyor öğrenciyi. Affı olmayan yerlere.

Şimdi nasıl başını kaldırıpta geçmişiyle hesaplaşsın? nasıl özür dilesin Nasıl hayatla barışsın? Buna yüzü yeter mi? İstemesede bilerek yaptığı büyük suçların affını nasıl istesin?

"Güvendiğin dağlara karlar mı yağdı" Burda aslında dağ olan benim. Güvenilen bir dağ. Ama üzerine karlar yağdığından kimsenin haberi bile yok.
Son düzenleyen Tarkan4407; 18 Şubat 2007 04:44 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi