Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 88

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 372.509 Cevap: 3.077
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #871
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
canım çok sıkılıyo bu gece anlatılmayacak kadar çok..

Sponsorlu Bağlantılar
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #872
arwen - avatarı
Ziyaretçi
niye sıkılıyor yaww söle canına sıkılmasın ...

Sponsorlu Bağlantılar

benimde bugün için güzeldi taaa ki akşama kadar ne olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıcam birşekil aklımdan çıkarmam lazım nasıl yapcam onu da bilmiyorum ya neyse
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #873
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu gece benimde çok canım sıkılıyor ağlayasım var... Deminden beride dilimde Haluk Leventin ' Bana birşeyler anlat canım çok sıkılıyor yanımdasın susuyorsun susuyor konuşmuyorsun ' şarkısı var Kendimi mutsuzluğa mahkum ettim....
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #874
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
biraz sadistlik var sanırım kendimize acı çektirmeye bayılıyoruz o yüzden..bende anlamadım ama bu gece bi kasvet çöktü üzerime..ne güzel kaç gündür iyiydim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #875
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben bunu sadistlik olarak düşünmüyorum Makalele bence hüzünlerinde apayrı ve güzel bir tadı var. Hep mutlu yaşamayı beceremiyorum nedense... Yanlışlarım doğrularımın önünü kapatıyor bazen ve mutsuzluk merhaba diyor...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #876
arwen - avatarı
Ziyaretçi
o merhaba benden gitmiyor nedense Msn Happy hehe neysee arkadaşlar iyi olun bakimmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #877
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arwen çok şekersin canım sağol Msn Happy Bu geceyide böyle kabul ediyorum iyi olamıyorum kovamıyorum aklımdakileri üsgünüm...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #878
arwen - avatarı
Ziyaretçi
kovala aklındakileri ben öle yapıyorum şuan valla düşünmemeye çalışıyorum ve yatmaya gidiyorum gözlerimin içi yanıyor artık iyi sabahlar görüşürüz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #879
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok uykusuz kalmışsın iyi geceler Arwen kovalamaya çalışıcam umarırım başarırım .
koraygursoy - avatarı
koraygursoy
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #880
koraygursoy - avatarı
Ziyaretçi
Hocam Cok Karamsarsınız yaa neden boyLe acaba boyLe seyLeri dusunmemeye caLısın dicem ama koLay oLmadıgını ve biz istemesekte onLarın geLip kafamıza yerLestikLerini biLiyorum..