Arama

Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz - Sayfa 98

Güncelleme: 24 Mart 2025 Gösterim: 373.155 Cevap: 3.077
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #971
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
O zman tüü bana Msn GrinHerşey geyik denen muhabbet türünün suçu,yoksa kimseye kırılmam burda ..Box gurban olsun size gelin hadi çabuk bekliyom..birazdan gidicem zatiMsn Tongue

Sponsorlu Bağlantılar
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #972
arwen - avatarı
Ziyaretçi
makalele yarına bol şans valla bekliyoz anlatımını Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #973
arwen - avatarı
Ziyaretçi
eee makalele geldin de anlat hadi ..dedim ya meraklı değilimdirMsn Happy

ben bugün nasılmıyım aslında berbat ama napıyım içime attım yine Msn Happy çaktırmıyoz
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #974
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Çaktırma arwen sen yineMsn Grin

Benim için bugün iyi geçti sayılır..Oturduk sohbet ettik anlattım biraz kendimden bahsettim oda kendinden bahsetti..öyle beni çok beğendiğini sölediIn LoveBendeMsn Embarrassedoldum..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #975
arwen - avatarı
Ziyaretçi
vallamı çok mu beğenmiş sevindim adına ne güzel dimi beğendiğin bir kişi seni beğeniyor olması süper valla hadi inş. iyi olur makalele ..

çaktırmıyom dimi iyi böyleMsn Happy
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #976
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
3.yıldızda gelmiş Ablam hayırlısı olsun..sen forumlar tarihine altın harflerle yazılcaksın bu gidişleMsn Grin

Çaktırma iyi böyle..Umarım hayırlısı olur..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #977
arwen - avatarı
Ziyaretçi
sağol canım yaw..

dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim ..cenneti değişmem saçının bir teline ..ömrümün yettiği kadar yine seni severim..

bu şarkı beni anlatıyor ama biliyorum ki GİDECEK.Msn Sad
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #978
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
TAMDA YAZDIĞIN SATIRLARI GEÇİTİYORDUM AKLIMDAN AYNI ZMANDA DİNLİYORUM..BU ŞARKI Bİ HARİKA BENDE KEŞKE ÖMRÜMÜN YETTİĞİ KADAR SEVEBİLSEM AŞKIMIZ O KADAR UZUN SÜRSE KEŞKE..KEŞKE HERKES MUTLU OLSA..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #979
arwen - avatarı
Ziyaretçi
keşkeler olmasa ve her insan istediği şeyleri yapabilse ve mutlu olsa ne güzel olurdu..

sevdiği insan varsa ve gerçekten onsuz olamıyorsa ölene dek onunla yaşamak ,,paylaşmak ne güzel olurdu .

istemekle olmuyor işte
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #980
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sana tamamen katılıyorum Arwen keşkeler olmasa hiç ama var Msn Happy Bu gün iyiyim ben aslında kafamı takabileceğim onlarca konu var ama moralimi bozmuyorum. Herşey güzel olacak İnşallah... Olmasa bile onda da var bir hayır diyeceğim ve boyun eyeceğim....

Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy Makalelenin konuşması iyi geçmiş okudum çok sevindim. Hadi hayırlısı bakalım . Msn Happy