Arama

Aşk mı? Para mı? - Sayfa 21

Güncelleme: 29 Eylül 2016 Gösterim: 100.293 Cevap: 251
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #201
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Artık bende para dıyorum para olduktan sonra satın alamıyacagın kadın satın alamıyacagın duyguları yok tabıkı Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
recep - avatarı
recep
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #202
recep - avatarı
Ziyaretçi
ya kardeşim tonbalayı kızma birader oyununu hep kazanıyor piyongo çektirsek ona çıkar mı?

Sponsorlu Bağlantılar
ben yeni üyenüzüm
var mı bana yan bakan

herkez şöyle diyor senden korkuyoz çünkü çok güçlüsün

mal sınız demi?

herkz şöyle dedi malız
Son düzenleyen recep; 4 Ocak 2010 18:32 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
recep - avatarı
recep
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #203
recep - avatarı
Ziyaretçi
GECENİN EN KARANLIK ANI ŞAFAKTAN ÖNCEDİR
yasamaatesi - avatarı
yasamaatesi
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #204
yasamaatesi - avatarı
Ziyaretçi
Devir Artık Herkesin Kendi Başının Çaresine Bakma Devridir.Mantıklı Düşünür Olursak Gelecekteki çoluk cocuğumuza iyi bir gelecek sağlamak için maddi imkanlarımızın iyi olması şart.Bu yüzden Aşk Ekmek Verseydi Şimdi Fırınımız Olurdu Derim BenMsn HappyMsn Embarrassed
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
23 Haziran 2011       Mesaj #205
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
king nothing adlı kullanıcıdan alıntı

Artık bende para dıyorum para olduktan sonra satın alamıyacagın kadın satın alamıyacagın duyguları yok tabıkı Msn Grin

arkadaşım bu fikrine hiç katılmıyorum ancak ucuz, basit olan kadınları para ile belki alırsın senin değildir parayla aldığın bir eşyadır sadece fakat aşk para ve pulla ölçülmez hiç bir zaman bir kadının duygularını parayla satın alamazsın para dediğin geçim ve hayat şartları için önemli belki fakat duygu ve aşk olmayan yerde ise para kar etmez bu yüzden aşk ama gerçek aşk önemlidir para iyi kötü kazanılır tabiki gözün yükseklerde değilse
parayla sadet olmaz derim . Yetecek kadar paramız çok mutlu olacak kadar hiç bitmeyen aşkımız olsun isterim insanlar hayat derdine düştü aşk ve sevgi bitti yanında insanlıktanda eser kalmamaya başladı.Öyle insanlar oldukki artık kimse umrumuzda olmuyor ve bencil bir toplum olmaya doğru yol alır olduk buda hep bir hayat mücadelesi ve kaygı ,yetinmeme duygusu içinde bir girdapta boğuşuyoruz,eski insanlara baktığımızda yetinmesini bilen ve mutlu olan insanlar en ufak şeylerle şimdi ise herşey var mutluluk yok sebebi ise parayı düşünmek bence aşk önemli gerisi iyi kötü gelir yapmacık değilde gerçek aşkların geri gelmesi dileği ile AŞK DERİM Msn Happy
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
gel_pc_pc - avatarı
gel_pc_pc
Ziyaretçi
23 Haziran 2011       Mesaj #206
gel_pc_pc - avatarı
Ziyaretçi
kesinlikle para..aşka inanmıyorum
Bendis - avatarı
Bendis
Ziyaretçi
11 Temmuz 2011       Mesaj #207
Bendis - avatarı
Ziyaretçi
Aşk bnce.. Para bir şekilde kazanılır.. (wm)
tokiohotel - avatarı
tokiohotel
VIP ''Ölü Gelin''
15 Ağustos 2011       Mesaj #208
tokiohotel - avatarı
VIP ''Ölü Gelin''
Bende AŞK diyorum.. Mutluluk aşkta parada değil.

''Boşver''
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2012       Mesaj #209
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
para daha iyiy elbette ama sorun burda arkadaşlar kulun aşkını satın alırsın buna şüpe yok allahın sevgisini almak ne paranı gücü yeter nede kulun na yalvarakcaksın hergün belki bir ümittir diye af etti diyerek kafanı yastıga koyacaksın çünkü hicri takvimden önce islamiyet yeni kulmuş henüz ve bir mümin kardeşimiz çok zenginmiş phalı elbiseler pahalı yiyyecekler mekkenin sayılı zenginiymiş kızlar önünde pervane bir gün hz muhmmed in sohpetine denk gelmiş ve etkilenmiş sohpetten kısa süre sonra müslüman olmuş artık pahalı elbise giymez sokalarda tozmaz olmu ve tüm servetini babası elinden almış kızlar çevresinde kalmamıış artık eskisi gibi şımarıklı yapmıyormuş birtmiş artı herşey o rabbine dönmüş para geride kalamış ama kullar selam vermez olmuş işte arkadaşlar tüm herşeyini geride bırakıp dönmüş rabbine işte o mahşerde rabbinin şefaatine nail olur dünyada aşka ve para tartışılır o zamanki pranın gücüyle şimdi aynı bence allaha dönersen tek yemek tek giyim tek ayakkabı ve tek eş e nail olursun hemde en yiyisinden arkadaşlar belki dünyada sevenin kalmaz takmassın atrık
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012       Mesaj #210
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
tabikide para aşk olmadan da bişekilde yaşarız da parasızda hiç olmuyor yaa Msn Grin