Arama

Aşk mı? Para mı? - Sayfa 20

Güncelleme: 29 Eylül 2016 Gösterim: 100.395 Cevap: 251
Berksan_Ayça - avatarı
Berksan_Ayça
Ziyaretçi
23 Mayıs 2009       Mesaj #191
Berksan_Ayça - avatarı
Ziyaretçi
Bnce aşk.Çünkü "İSTEDİĞİN KADAR PARAN OLSUN AMA ONU BERABER HARCAYACAĞIN BİR SEVGİLİN OLMADIKÇA NEYE YARAR..."
Sponsorlu Bağlantılar
r0cc0 - avatarı
r0cc0
Ziyaretçi
20 Haziran 2009       Mesaj #192
r0cc0 - avatarı
Ziyaretçi
Para =D
Sponsorlu Bağlantılar
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
10 Temmuz 2009       Mesaj #193
reyan - avatarı
Ziyaretçi
HİÇBİRİ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2009       Mesaj #194
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tabiikide para Msn Grin Paran varsa aşk'ta olur. paran yoksa aşk maşk yalan olur.. Her kız/erkek senin kalbine kişiliğine aşık olmaz. Kimisini sen gerçekten seversin ama o senin cüzdanını daha çok sever. Seninde kendini kandırıp mutlu edebilmek için paraya ihtiyacın vardır..
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #195
reyan - avatarı
Ziyaretçi
UZAKK BENDEN AŞK UZAK ARTIK..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence Para.Para olmazsa o aşkı besliyemezsinDrool
byza_xx - avatarı
byza_xx
Ziyaretçi
25 Ağustos 2009       Mesaj #197
byza_xx - avatarı
Ziyaretçi
Her zaman aşk aşk aşk..! ParayLa mutLu oLursun. Doqru ama;aşık oLduuun kısının yanında oLması paranın verdıqı mutLuLuqun 1000 katını verırMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2009       Mesaj #198
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ya bana bı akıl verın bırıyle cıkıyorum uzun suredır o cok zengın bı de bır aydır bırını tanıdım onada asıgım delı gıbı ne yapıcam ben ya ne yapmalıyımmmmm.........
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009       Mesaj #199
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar ya bana bı akıl verın bırıyle cıkıyorum uzun suredır o cok zengın bı de bır aydır bırını tanıdım onada asıgım delı gıbı ne yapıcam ben ya ne yapmalıyımmmmm.........

Ne yapıcağını biliyosunda işine gelmiyo para tatlı tabii... Msn Dunno
SüPeRsiN - avatarı
SüPeRsiN
Ziyaretçi
31 Aralık 2009       Mesaj #200
SüPeRsiN - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Anlamadım ben Msn Thinking Biriyle çıkarken aynı zamanda bi başkasına aşık oluyosunMsn Confused Aşık olduğun kişiyi 1 aydır tanırken çıktığınla uzun süredir birliktesin Msn Dunno Yani bi nevi pratikte olmasa da teoride aldatıyosun zengin(!) sevgilini. Bu kötü bişey. Birincisi Aşk öyle ucuz değil kafan karışmaz aşıksan. Sen ne yardan geçerim ne serden diyosun. Ama yakın zamanda ikisinden de olursun bu kafaylaMsn Wink Lütfen Aşk'ı bu kadar basitleştirme.