Arama

Medya Haber - Sayfa 67

Güncelleme: 13 Ekim 2017 Gösterim: 660.547 Cevap: 1.864
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #661
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Marmaray projesinde ilk dev adım

Sponsorlu Bağlantılar
Asya ile Avrupa'yı denizin altından birleştirecek Marmaray Projesi çerçevesinde, İstanbul Boğazı'na yerleştirilecek 11 tüp tünelin ilkinin deniz dibine batırılması işlemi başlatıldı.

Üsküdar İskelesi'nde düzenlenen törene Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Demiryollar, Limanları ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürü (DLH) Ahmet Arslan'ın yanı sıra Japon TAİSEİ Coorperation, Gala Nurol ve Avrasya Müşavirlik Firması yetkilileri katıldı.
Tüp tünelin İstanbul Boğazı'na indirilmesi işlemini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Boğaz'da kurulan ''Ecem Sultan'' isimli katamarana çıkarak gerçekleştirdi.
Bakan Yıldırım, burada, projeyi gerçekleştiren diğer firma yetkilileri ile butona basarak, Tuzla'da inşa edilen 135 metre uzunluğunda, 15,5 metre genişliğinde ve 8 metre yüksekliğinde, 18 bin ton ağırlığındaki 11 numaralı tüp tünelin denize batırılma işlemini başlattı. İşlemin yaklaşık 8 saat süreceği bildirildi.


AA
BLacK_HawK - avatarı
BLacK_HawK
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #662
BLacK_HawK - avatarı
Ziyaretçi
Suudi Arabistan'da gaz araştırması yapan bir grup tarafından tesadüfen bulunan dev iskeletler
Mühendisler durumu yetkililere bildirince bölgeye giriş çıkışları
Sponsorlu Bağlantılar
yasaklanıp araştırmalara başlandı.

Diyanet işleri eski Başkanı Süleyman Ateş, iddiayı doğruluyor.. Vatan
Gazetesi'nin bu konudaki sorusunu cevaplandıran Ateş şunları
söylüyor:

Evet, Kuran'da Ad kavminden olan kimselerin çok iri ve kuvvetli olduğu
belirtiliyor. Ad kavmi zulmeden bir kavme dönüşünce de Allah onları
yok etmiştir"

adkavmiresmi9bt
adkavmiresmi29ut

Ad kavmi Arabu'l-âribe denilen Arabistan yarımadasına ilk yerleşen kavimlerdendir. Hadramevt'e ve Yemen'e kadar uzanan yurtlarda oturan bu kavmin yurtları otu, suyu, ve çeşitli nimetleri bol olan bir yerdi. Yerin üzerinden akan ırmakları, bağları, bahçeleri, sürü sürü davarları (eş-Şuara, 26/133, 134) yer altında da, su depoları ve köşkleri vardı (eş-Şuarâ, 26/129). Başkalarına nazaran onlara boy pos, güç ve kuvvet verilmişti.

BUNU BAŞKA Bİ SİTEDE BULDUM NE KADAR GÜNCEL BİLMİYORUM

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #663
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
İflas Korkusu

Servetini bitirmek üzere Britney Spears, 2 yılda 32 milyon dolarlık servetinin 21 milyonunu (ayda 1,333 milyon dolar, yani 1.9 milyon YTL, yani 1.9 trilyon TL) harcayarak kariyerinin en önemli başarısına imza attı.

31.03.2007 14:20 iflaskucuk Şimdi ise arkadaşlarının deyimiyle iflas etmekten “ölümüne korkuyor”. Geriye kalan 11 milyon doları düşünüp “Keşke ben de iflasa bu kadar yakın olabilseydim” diyor olabilirsiniz. Bu durumda çocuklarının babası, eski kocası Kevin Federline’a Malibu’da satılan evinden gelen paranın ve evli oldukları sürede kazandığının yarısını, bunların üzerine bir de 2 milyon dolar ödemeyi kabul ettiğinden haberiniz yok demektir. Eski kocası K-fed’e ödeyeceği para, toplam 19 milyon dolar. Britney’e bu hızla bebek yapmaya devam etmesini ve Angelina ile Brad’e satmasını önerebiliriz.
VATAN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #664
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ADSL’ye yüzde 30 indirim geliyor

Türk Telekom CEO’su Paul Doany ADSL kullanıcılarına müjdeli haberi verdi. Doany, önümüzdeki birkaç ay içinde ADSL fiyatlarını düşürmek istediklerini söyledi.

Bir televizyon programına konuk olan Türk Telekom CEO’su Paul Doany ADSL kullanıcılarına müjdeli haber...
Kısa bir süre önce internet servis sağlayıcılarına uygulanan toptan ADSL tarifesinde indirime gittiklerini ve bu sayede ortaya çıkan fiyat avantajının son kullanıcılara da yansıdığını hatırlatan Doany, 2007’nin ikinci yarısı için planladıkları indirim oranının ise yüzde 30 olduğunu belirtti. Doany sözlerine yeni tarife için gerekli çalışmaların hemen başlayacağı, yasal izinler için ise birkaç ay beklemek gerekeceği şeklinde devam etti.



Isparta beşik gibi

Tarkan ÇETİN- Hasan ÖZBEK/ISPARTA, (DHA)

MERKEZ üssü Isparta'nın Eğirdir İlçesi'ne bağlı Barla Beldesi olan 4.7 büyüklüğündeki iki deprem, korku ve endişe yarattı. Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremlerin ardından, dün geceden itibaren farklı büyüklüklerde 40 artçı meydana geldi. Bazı vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi.
Göller bölgesi dün gece meydana gelen orta büyüklükteki iki depremle sallandı. Saat 19.56'da merkez üssü Eğirdir- Barla olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 22.23'te de aynı büyüklükte ikinci bir deprem kaydedildi. Bu iki deprem arasında da büyüklükleri 2.8 ile 3.1 arasında değişen 9 artçı deprem oldu. Dün akşam meydana gelen depremlerin ardından sabaha kadar bölgede, büyüklükleri 2.8 ile 4.1 arasında değişen 31 sarsıntı kaydedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nden alınan bilgiye göre, saat 00.01 ile 06.51 arasında meydana gelen depremler şöyle:
“Gelendost’ta saat 00.01’de 3.1, Eğirdir’de saat 00.22’de 3.1, Barla-Eğirdir’de saat 00.30’da 3.2, saat 00.42’de 3.3, saat 00.45’te 3.1, Eğirdir’de saat 00.49’da 3.2, Barla-Eğirdir’de saat 01.00’de 3.2, saat 01.05’te 3.5, saat 01.07’de 3.2, saat 01.13’te 3.1, saat 01.19’da 3.3, saat 01.43’te 3.1, Gelendost’ta saat 01.57’de 3.3, saat 02.34’te 3.1, Barla-Eğirdir’de saat 02.43’te 3.8, saat 02.51’de 3.0, saat 02.52’de 2.9, Gelendost’ta saat 03.15’te 3.4, Eğirdir’de saat 03.23’te 3.0, saat 03.35’te 2.8, saat 03.’te 3.0, saat 04.02’de 3.1, Gelendost’ta saat 04.20’de 4.1, Eğirdir’de saat 04.27’de 2.9, Barla-Eğirdir’de saat 04.48’de 3.4, saat 04.59’da 3.3, Eğirdir’de saat 05.35 ve 05.38’de 2.9, Gelendost’ta saat 05.56’da 3.0, Eğirdir’de saat 06.24’te 3.0, Gelendost’ta saat 06.51’de 3.3'' Depremlerde can kaybı yaşanmazken, Eğirdir İlçesi'nin Barla Beldesi'nde ahşap 3 evin duvarları yıkıldı. Haberleşme altyapısının zarar gördüğü depremlerden sonra Isparta ve Eğirdirliler, geceyi sokakta geçirdi.
Eğirdir Kaymakamı Ömer Ulu, depremin vatandaşlarda tedirginliğe yol açtığını ancak can kaybınının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Gece boyunca polis şehir merkezinde, jandarma ise şehir dışında kontrollerini sürdürdü.
Eğirdir Belediye Başkanı DYP'li Ömer Şengöl de elektrik ve telefon hatlarında herhangi bir sorun yaşanmadığını ancak bazı vatandaşların tedbir amacıyla geceyi araçlarının içinde geçirdiğini kaydetti.
Isparta Belediye Başkanı AKP'li Hasan Balaman ise, depremi Antalya’dan Isparta’ya dönerken yolda haber aldığını belirterek, “Eşimle irtibat kurabildim. Ağlıyordu. Bazı evlerin duvarlarında çatlak oluşmuş. Deprem şiddetli hissedilmiş ama önemli bir hasar yaratmamış'' dedi.



Hırsız, polisin evine girince yaralı ele geçti
İzmir’in Bornova ilçesinde bir polis memuru, evine giren hırsızı tabancayla yaraladı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis S.K. (30), Atatürk Mahallesi’ndeki evinde duyduğu gürültüyle uyandı. S.K, yatak odasında elinde bıçak ve tornavidalı hırsızla karşılaştı.
Yatak odasında hırsızla boğuşan polis S.K, tabancasıyla ateş ederek, evindeki kişiyi omzundan yaraladı.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan ve üzerinden kimlik çıkmayan zanlı, adının V.B. (28) olduğunu söyledi. Zanlının hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.
Zanlının sabıkalı hırsız olduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.


vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #665
vain - avatarı
Ziyaretçi
Uzayda maraton koşacak !
NASA astronotu Boston maratonunu uzayda koşacak..

Medya Haber
30 Mart 2007 09:53


NASA astronotu Sunita Williams, gelecek ay düzenlenecek Boston maratonunu Dünya'dan 338 km yükseklikteki Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) koşacak.

NASA'dan yapılan açıklamada, ilk kez uzaydaki bir astronotun bir maratonun resmi katılımcısı olacağı belirtilerek, Williams'ın maratonu UUİ'deki bir koşu bandı üzerinde koşacağı kaydedildi.

Aralık 2006'dan bu yana UUİ'de görev yapan ve daha önce 42 km'lik bir maraton koşusunu tamamlamayı başaran Williams, uzayda yapacağı koşunun diğer insanlar için de bir esin kaynağı olmasını umduğunu belirtti.

Sporcu astronot Williams, koşu bandında yaklaşık saatte 13 km hızla koşar ve saniyede 8 km hızla uçarken, tüm maraton süresi boyunca da Dünya'nın etrafını en az iki kez dolaşmış olacak.

Bu macerasında yalnız olmayacak Williams'ın kızkardeşi Dina Pandya ve meslektaşı astronot Karen Nyberg de Boston maratonunu koşacaklar.

Fiziksel egzersiz, astronotların uzun süreli ağırlıksız ortamda sağlıklarını korumaları için NASA'nın temel uygulamaları arasında yer alıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #666
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
''Konuş-kazan' hattıyla dolandırıldım...'

Kocaeli'nde bir kişi, cep telefonundaki ''konuş kazan'' hattıyla tanımadığı biri tarafından dolandırıldığını öne sürdü.
İstanbul'da ikamet eden Murat Kar, cep telefonuyla dolandırıldığını bu yüzden savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi. Şoför olarak çalıştığını söyleyen Kar, başına gelen olayı şöyle anlattı:
''Bir gece yarısı cep telefonuma çağrı bırakıldı. Merak edip aradım. Karşıma kendisinin Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünden Başkomiser Hüseyin Yıldırım olduğunu söyleyen biri çıktı. Benim telefonumdan bir albayın karısına küfür içerikli mesaj atıldığını ve albayın da benim hakkımda 150 bin YTL'lik tazminat davası açtığını, savcılık tarafından da çağrılacağımı bildirdi. Çok şaşırdım ve bana bir evrak gelmediğini söyledim.
Karşımdaki kişi bu kez, benim hattıma birinin girmiş olabileceğini söyledi. Bunu tespit etmek için de verdiği 3 ayrı numarayı aramamı söyledi.
Ben de yaklaşık 22 kez 3 numarayı aradım. Bu kez de aynı kişi Beykoz polis merkezine gelmeme gerek olmadığını söyledi.'' Durumdan kardeşinin şüphelendiğini ve Beykoz Polis Merkezine giderek bu konuda soruşturma olup olmadığını sorduğunu anlatan Kar, sözlerini şöyle tamamladı:
''Beykoz Polis Merkezinde, söz konusu 3 telefon numaraları ile çok sayıda kişinin dolandırıldığını söylemişler. Bu numaralarda ''konuş kazan'' hattı varmış. Karşı taraf ne kadar çok konuşursa o kadar konuşma hakkı kazanılıyormuş. GSM bayisine gittim 588 YTL borcumun olduğunu öğrendim. Bu parayı da ödeyemiyorum. Dolandırıcının bulunması için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.''
Avatarı yok
BlueNighT
Yasaklı
1 Nisan 2007       Mesaj #667
Avatarı yok
Yasaklı
Türkiye 2012’de dijital yayına geçiyor


Dijital yayına geçiş sürecinde, görüntü kirliliğine neden olan televizyon vericileri, 2008 sonuna kadar kaldırılacak. Sürecin, 2012’ye kadar tamamlanacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Yıldırım, dijital yayınların tek merkezden kontrol edileceğini söyledi.

Türkiye genelinde yaklaşık 9 bin televizyon vericisi bulunduğunu belirten Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, dijital yayına geçiş sürecinde bu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılacağını açıkladı.

Yıldırım, “Bu yıl sonunda en geç 2008’in ilk yarısında İstanbul ‘da bu görüntü kirliliğini göremeyeceksiniz” dedi.

Dijital yayına geçiş sürecinin 2012 yılında tamamlanması planlanıyor. Dijital yayınla birlikte, televizyon kanalı sayısı da neredeyse 4 katı artacak.

Dijital yayıncılığın tek merkezden kontrol edilmesi amacıyla, 10 gün içinde Anten A.Ş. adlı bir firma kurulacak.

“Ulusal yayın yapan bütün TV yayıncıları bu şirketin ortağı olacak. Böylece sayısal yayıncılığa geçişte yayınlar tek merkezden yönetilecek” diyen Yıldırım, anten verici kirliliğinin, birçok olumsuzluğun, kaynak israfının, standart farklılığının da önüne geçmiş olacaklarını belirtti.

Dijital yayına geçilmesinin ardından, halen birçok evde kullanılan analog televizyonlar ise, kutu şeklindeki elektronik bir cihaz yardımıyla dijitale çevirebilecek.



HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
2 Nisan 2007       Mesaj #668
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
Manyas Kuş Cenneti 'susuz' kaldı


BALIKESİR'in Manyas İlçesi'ndeki Kuş Cenneti’nde, kuşların göç etmeye başladığı Mart ayında ilk kez sular çekildi. Pelikanlar için yapılan yapay yuvalar, yerleşim alanlarında su olmaması nedeniyle, göçten gelen binlerce pelikan toprak alana kuluçkaya yatmak zorunda kaldı. Karabataklar, gri balıkçıl ve kaşıkçı kuşların yuva yapacakları ağaçlar da karada kaldı.


Toplam 64 hektarlık alana sahip olan, kuş topluluklarının barınağı olma özelliğe sahip Manyas Kuş Cenneti, 1959 yılında Bakanlar Kurulu tarafından ‘Milli Park' ilan edilirken 1976 yılında da Avrupa Konseyi tarafından ‘A' sınıfı diplomaya layık görüldü. Manyas Kuş Cenneti, Ramsar Sözleşmesi ile koruma altına alındı. Son yıllara kadar 250 türden, 3 milyon kadar göçmen kuşa ev sahipliği yapan Manyas Kuş Cenneti'nde bu yıla kadar sular, göçmen kuşların geleceği şubat ve mart aylarında yükselerek, yuvaların ve söğüt ağaçlarının bulunduğu alanı kapladı. Kendilerini güvende hisseden kuşlar rahatlıkla su içindeki ağaç ve sular içindeki sazlara kuluçkaya yatıyordu. Ancak, son dönemde yetersiz yağışlar nedeniyle göldeki su seviyesi bir türlü yükselmeyince göçten gelen kuşlar, yapay yuvalarda kuluçkaya yatmak zorunda kaldı. Normalde su üstündeki sazlara yuva yapıp kuluçkaya yatması gereken göç pelikanların toprak alanlara kuluçkaya yatmaya çalıştığı görüldü. Yırtıcı hayvan saldırısından endişe eden pelikanlarla birlikte diğer kuşlar da tedirgin oldu.
En az 2 metre su yüksekliğinin bulunması gereken tepeli pelikanların yuvalarının bulunduğu bölgede hiç su bulunmazken, karabatak kuşları da, geçen yıl su içinde olan ve yuvalarının bulunduğu söğüt ağaçlarının karada olması nedeniyle henüz kuluçkaya yatmadı. Kuş Cenneti Muhtarı Mehmet Ekin, göldeki seviyenin geçen yılın temmuz ve ağustos ayındaki düzeyde bile olmadığını söyledi. Muhtar Ekin, “Maalesef küresel ısınma bu yıl Türkiye'yi de etkiledi, su yok. Ağaçların altında su olursa kuşlar yavrularını rahatça büyütecek” dedi.
Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #669
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Öğretmenlerin şüphesi, küçük kıza yapılan korkunç tacizi ortaya çıkardı!

Metin Bolat

Konya’da 13 yaşındaki kız çocuğunun dedesi ile ağabeyinin arkadaşları tarafından cinsel tacize uğradığı, olayı da eğitim gördüğü okuldaki öğretmenlerinin ortaya çıkardığı ileri sürüldü.
Anne A.K. (36), kızıyla ifade vermek üzere geldiği Konya Adliyesi’nde AA muhabirine, 13 yaşındaki kızı H.K’nin kendi halinde içine kapanık ilköğretim 5. sınıf öğrencisi olduğunu söyledi. A.K, kızının 75 yaşındaki kayınpederi ile 15 yaşındaki ağabeyinin arkadaşlarının cinsel tacizine uğradığını öne süren A.K, şöyle dedi:
"Kızımın anlattıklarına göre, öz dedesi olan kayınpederim, 13 yaşındaki torununa cinsel tacizin yanı sıra tecavüze kalkıştı. Eşime durumu ilettiğimde babasının böyle birşey yapmayacağını söyledi. Bu duruma kayıtsız kalmam mümkün olamazdı. Ayrıca 15 yaşındaki oğlumun da kızımı 5 YTL karşılığında arkadaşlarına elle taciz yaptırdığını öğrendim. Oğlum, arkadaşlarına ’3 kardeşim var. Paraya ihtiyacımız var’ diyerek 5 YTL karşılığında elle tacize göz yummuş." A.K, birkaç ay süren cinsel taciz olayının kızının durumundan şüphelenen ve ağabeyinin arkadaşlarıyla görüşen öğretmenleri tarafından ortaya çıkarıldığını belirterek, "Öğretmenleri beni çağırdı ve durumu anlattı. Kızım, bizden korktuğu için yaşadıklarını bir türlü bizlere anlatamamış" dedi.
Olayı öğrendikten sonra hemen karakola giderek kızına cinsel tacizde bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden A.K. şunları söyledi:
"Kızım, Konya Numune Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünde bakire çıktı, ancak kontrolde tecavüz girişimde bulunulduğu belirlendi. Kızımın hayatını kurtarmak istiyorum. Dedesi ve oğlum da dahil suçluların cezasını çekmesini istiyorum." Anne A.K, kızının kendisine, ağabeyinin arkadaşları ile bir evde filmi izlerken kendisini soyduklarını ve elle tacizde bulunduklarını anlattığını söyledi.
Bu arada, olayla ilgili 13 yaşındaki kızın dedesinin gözaltına alındığı, ağabeyi ile bazı arkadaşlarının Çocuk Şubesine götürülerek ifadelerine başvurulduğu bildirildi.


Tecavüze uğrayan küçük kız korumaya alındı!
Zafer Akpınar

Konya’da 13 yaşındaki bir kız, sürekli gittiği internet kafede tanıştığı bir kişinin cinsel istismarına maruz kalırken, bu kişinin arkadaşının da tecavüzüne uğradı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi bir kız, sürekli gittiği internet kafenin çalışanı M.A (17) ile arkadaşlık kurdu.
M.A, bir süre sonra kızı, kafeye gelen diğer bir arkadaşı G.T. (19) ile tanıştırdı.
Bir süre sonra M.A, küçük kız arkadaşıyla hiç yalnız kalamadığını belirterek, arkadaşı G.T’den kendilerine ev bulmasını istedi. Bir lokantada çalışan G.T, bu talebe karşılık patronunun evini ayarlayıp anahtarı M.A’ya verdi.

BİRİNİN TUTTUĞU, DİĞERİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİASI
Eve giden 13 yaşındaki kızın, bir süredir arkadaşlık yaptığı M.A ile kendi isteğiyle birlikte olduğu belirtildi. İlişki sırasında aniden eve gelen ve kız ile M.A’yı uygunsuz yakalayan G.T’nin, 13 yaşındaki kızla kendisinin de birlikte olmak istediğini ilettiği iddia edildi.
Kızın buna tepki göstermesine karşın M.A tarafından elleri tutulan küçük kıza aynı evde, G.T’nin zorla tecavüz ettiği öne sürüldü.
Küçük kızın, olayla ilgili "M.A ile kendi isteğiyle birlikte olduğunu, eve gelen G.T’nin zorla tecavüz ettiğini M.A’nın da bu sırada kendisini tuttuğunu" söylediği öğrenildi.
M.A, "cinsel istismar", G.T. ise "tecavüz" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, 13 yaşındaki kız, ailesinin olayla ilgili büyük panik yaşaması nedeniyle savcılık emriyle Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Yurduna gönderilerek, koruma altına alındı.


Eşinden ayrılıp pavyonda çalışan kadına kardeşinden bıçaklı saldırı!

Adana'da, eşinden bir süre önce ayrılan 2 çocuk annesi genç kadın, pavyonda çalıştığı gerekçesiyle ağabeyi tarafından bıçaklandı.
Alınan bilgiye göre, Yeşilyurt mahallesinde 128. sokakta, eşinden ayrıldıktan sonra 2 çocuğuyla yaşayan Güler A. (22) ile kendisini memleketi Bolu'ya götürmek isteyen ağabeyi Burhan G. arasında tartışma çıktı.
Kızkardeşinin, eşinden ayrıldıktan sonra pavyonda çalışarak namuslarını lekelediğini savunan ağabey Burhan G., bıçakla Güler A.'yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.
Güler A. ile bir süredir tanışan ve evlenmek için ailesinden izin isteyen Kenan U.'nun (24) ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Burhan G.'yi suç aletiyle birlikte yakaladı.
Hastaneye kaldırılan Güler A.'ya refakat eden Kenan U., gazetecilere yaptığı açıklamada, genç kadının, eşinden ayrıldıktan sonra Hatay'a giderek pavyonlarda çalıştığını, ancak buradan bir süre sonra ayrılarak Adana'ya yerleştiğini anlattı.
Ağabeylerinin genç kadını sürekli tehdit ettiğini ileri süren Kenan U., ''Son olarak Adana'ya gelen ağabeyi Güler'i Bolu'ya götürmek istediğini söyledi. Ben ise hem çocukların geleceği hem de Güler'i koruyabilmek için onunla evlenmek istediğimi söyledim. Ancak kabul etmediler. Güler, sürekli (beni Bolu'da öldürecekler) diyerek ağlıyordu'' dedi.
Ameliyata alınan Güler A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.


evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
14 Nisan 2007       Mesaj #670
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
ŞEMDİNLİ'DE 4 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

mehmetcikler

VAN - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK üyeleri arasında çıkan çatışmada, 4 terörist ölü ele geçirildi.
İran ve Irak sınırındaki Şemdinli ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarını sürdüren jandarma ekipleri, Aktütün köyü kırsalında, Irak'tan Türkiye'ye giriş yapan bir grup terör örgütü üyesiyle sıcak temas sağladı.
Çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 4 teröristin ölü ele geçirildiği, hava ve kara destekli kuvvetlerin sevkedildiği bölgede, çatışmanın halen sürdüğü bildirildi.

a.a.

Benzer Konular

28 Ekim 2016 / ThinkerBeLL İletişim Bilimleri
20 Ekim 2015 / Jumong Genel Mesajlar
24 Ekim 2008 / CrasHofCinneT Bilgisayar
18 Kasım 2010 / ThinkerBeLL X-Sözlük
21 Şubat 2010 / ThinkerBeLL Bilim ww