Arama

Sahipsiz Mektup'lar - Sayfa 54

Güncelleme: 2 Haziran 2012 Gösterim: 279.332 Cevap: 628
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #531
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Şu an parmaklarım sadece seni yazmak istiyor… Kalbimin seni istediği gibi..
Seni yazmak ne kadar güzelse..bir o kadar da zor…Bir bilsen bu aralar ne kadar uzaksın bana..
Sponsorlu Bağlantılar
Sana daha yakın olmak için ..Durmadan seni hayal ediyorum.. Seni..!!

Hayaller kuruyorum seninle ilgili..Hani olsaya diyorum;..
Her sabah senin kokunla açsam gözlerimi güne.. ve her sabah sana dokunsam gözlerim kapalıyken henüz… Tüm gece sıcaklığında dalsam uykuya, ve bütün gün seni görmenin heyecanıyla beklesem akşamı...
Gecelerden korkuyorum şimdi sensiz geçtikleri için..
O gün gelse…her geceyi öyle basarim ki bağrıma sen gibi!..…Ama.. ama sen yoksun …

Şu an çok güzel bir aşk şarkısı çalıyor.. Aynı şarkıyı defalarda baştan baştan dinliyorum, öyle bir an geliyorki huzuru hissediyorum ve duruyorum onu sadece hissediyorum… bir an içindeyim sanıyorum ama aslında baktığım bir resim bu… Şarkı hala çalmaya devam ediyor kim bilir belki onuncu kere dinliyorum ve hala hissetmeye devam ediyorum. …İçine girmek istiyorum bu güzel şarkının bir notası olmak istiyorum... Gücümün yetmediği şeyleri istiyorum bir notanın içinde erimek, duyulmak, sevilmek, dinlenmek sonrada tekrar çalınıncaya dek susmak kaybolmak istiyorum...

Şarkı hala çalıyor ve ben orda olamıyorum içine giremiyorum ruhum notalarında eriyip yok olmuyor. Sadece dünyadan kopuyorum bir kaç saniyeliğine..Sonra gerçeğe dönüyorum..

Senin için varolduğunu bildiğin, senin için nefes aldığının farkında olduğun bir yürekten zorunlu olarak ayrı kalmak ne zor…
Çok uzakta bir sen görürüm hayalimde, koşarım kavuşmak, koklamak, sarılmak için sana; Sonra uyanırım..her tarafım uçurum..Sanki bir adım atsam sensizlikte yok olup gidecekmişim gibi.. İşte o an ölürüm..Gözlerimden bir damla sen düşer, ağlamaklı olurum. Gecenin karanlığı korkutur, göz yaşlarım boğar beni.

İnan ki bir fısıltı gibisin karanlıkta kulaklarımda çınlayan, ruhumu, duygularımı okşayan ve kanımda damla damla akan.
Seni bekliyorum her güneş ışığında ve her gün doğuşunda.
Her kızıllığında akşamın, içime bir ok giriyor tüm bedenimi tarıyor sanki... İçim kanlanıyor, akışı yavaşlıyor…
Her akşam ümidimi kendime gömüp tutuyorum evin yolunu... O yalnız yatak, sensiz sesler ve boş içim. Sen olmadığından mı bu yabanilik diyorum bazen... Öyle evet... Senin olduğunu anımsıyorum..
Gülümserdim ben... Gülerdi yüzüm, gözlerim. Sana bakmak, bakmasam da seni hissetmek yeterdi bana… Yine hissediyorum ben seni ama ellerim havada... Boşluğu tutuyorum… Boslukta geziyor gozlerim…Ey adına ömrümü adadığım nerdesin?. Gelsen…Çok şey de istemiyorum aslında sadece son bir kez gelsen..Yumaşacık teninle sarsan beni..derin derin çeksem kokunu son bir kez içime..Çekeyim ki; bir daha gitsen de kokun kalsın üzerimde…
Bilirsin ben en çok geceleri paylaşırım sevgimi seninle... Gözyüzündeki bir yıldıza bakacağım bu gece ve bu bizim yıldızımız deyip gülümseyeceğim gecenin karanlığında.. Yüreğimi yüreğine katmış koşuyorum yine sana...Savunmasız, sakınmasız, sınırsız sevgimi haykırıyorum sana... Evet..Seni hala..ama hala Çok Seviyorum..

Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #532
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
KIZDAN SEVGİLİSİNE MEKTUP

Sponsorlu Bağlantılar

Elime son kez aldim kagit kalemi, Bu sana son mektubum. Postaci son bir kez haber getirecek...Benden sana. Canim bilirim aldirmazsin hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere. Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kizacaksin, "Içme demistim" diyeceksin,
Ama ben yine ayni cevabi verecegim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda Seni ne kadar sevdigimi Özledigimi yazmayacagim. Artik degistim ben. Seninm umursamaz tavirlarindan biktim SERSERIM. Takmiyorum artik ben de seni. Hani bende bir resmin varya, Arkadasima verdim SERSERIM. Çok begenmis seni, "Al senin olsun" dedim Ama dikkat etmesini de söyledim, Olur ya çikarsaniz "Boynuzlamasin seni" dedim. Yüzünün seklini görmeni isterdim SERSERIM. Bu mektup digerine benzemiyr degil mi? Dün gece yiktin, öldürdün beni SERSERIM. Dilindeki hece bir kursun gibi saplandi yüregime. Tüm gece kanadi durmadan, Gözlerim doldu aglayamadim. Yataklara düstüm ne zamandir. Ama iyi oldu aslinda Seni umursamiyorum artik, Sen ne demistin SERSERIM. "Üzülme!" Üzülmüyorum zaten gülüyorum, Bu acilarin getirdigi mutsuzlugu seviyorum. Lanet olsun sana SERSERIM.
Bu kadar degersiz miydi sevgim? Biliyorsun ben seni çok sevdim. Bu sana son mektubum SERSERIM. Yak istersen,istersen baskalarina okut. Ya da evet Içip içip agla, Ama sunu bil ki bu sana son mektubum. Bundan sonra hain yazar mezar tasinda Bir ölüsün artik sen hatiralarimda...

SERSERIDEN CEVAP

Bugün hiç beklemedigim bir anda, Mektubunu aldim GÜZELIM. Son mektubum demissin, inanmam Sen dayanamazsin bensizlige, Erirsin,bitersin günden güne. Bak ne diyorum GÜZELIM Gönlün olsun,birkaç gün daha çikalim Sevinirsin belki. Hediye olur ya da bir elma sekeri. Sen bensiz yapamazsin GÜZELIM. Seni öptügüm o ilk ani hatirla, Nasil da çocuklar gibiydin, Bayilacaksin diye korkmustum GÜZELIM. Ben senin gibi neler geçirdim elimden,
Bilirim haberim yok sevmeden, sevilmeden. Sen beni gerçekten sevdin mi GÜZELIM? Sana bu mektubu meyhaneden yaziyorum, Biraz önce birkaç çocuk dövdük GÜZELIM, Onlarin serefine içiyoruz. Bak GÜZELIM!Ben sana ne demistim hatirlamiyorum "Üzülme" yazmissin Sahiden dedim mi? Içkiliyken herhalde, bilirsin. "Yiktin" yazmissin Sahiden yikildin mi? Umursamazsin sanmistim Takmazsin diye ummustum, Ama madem beni umuttun, Bu sana son sözüm olsun
Ben de seni sevdim haberin olsun GÜZELIM.

KIZIN ARKADASIN'DAN SERSERIYE

Seni tanimiyorum serseri, Ama arkadasim seni çok sevdi. "Son mektup" demisti dogru, Hem o seni çoktan unuttu. Seni çok begendim be serseri, Belki seversin, belki de... "Güzelim" demissin bizimkine, Ben de seni zevkli bilirdim. Ben ondan daha güzelim. Bak serseri! Ben seni ondan daha çok severim. Telefon numarami yaziyorum,arkada, Onu aradigin gibi beni de ara. Ayrica senin güzel gariplesti bu ara "Kalbim agriyor" diyor, doktor bir teshis koyamiyor.Aman canim o da bir baska, Aglasa da gülüyorum der etrafa Sakin unutma beni ara.

SERSERIDEN ARKADASA

Bak kizim ben seni sevmedim daha en basta, Ben güzelimi sevdim herseyden çok. O bana "serserim" derdi canindan koparcasina, Sen ise "serseri" diyorsun sokakta kalmisçasina.
Senin gibi arkadas olmaz olsun. Güzellige gelince,kimse yarisamaz benim GÜZELIMLE. Simdi birak bunlari "son mektup" derken yalan sanmistim Daha beter içer oldum, Her gece sarhosum. Bir daha ki mektupta güzelimden bahset bana. Simdi gerçekten mutlu mu? Yoksa baskasini mi seviyor? Hasta demistin,kalbinden hasta Yoksa bu ask hastaligimi? Benden baskasi ile... Çabuk yaz arkadas Herseyi arkadas, herseyi anlat bana.
Anladim ki yasayamam ben onsuz bu dünyada.

ARKADASTAN SERSERIYE

Afedersin serseri yanlis yapmisim ben, O seni gerçekten çok sevmis. Son nefesinde bile adini söyledi, Yüregim parçalandi,anlayamazsin. éSERSERIM" deyisini duysaydin gözleri kapanirken.Askin öyle sarmis ki bedenini Kaybedince, yasayamadi öldü iste. Son mektunda ne yaptin? Içip içip agliyor musun? O simdi mezarinda huzurlu yatarken, Yilanlara bile seni anlatir süphen olmasin. Zaten mezar tasinda
"SENI SEVMISTIM SERSERI"
Yazisini görünce anlarsin. Belki bir umut vardi yasamasinda, Ama senin de ciddi olmandi. "Birkaç gün çikalim" demissin ona. "Elma sakari olur" demissin. Iste o vurdu senin güzelini, Indi zavallicigin yüregine. Simdi mezarinda derin bir uykuda, Sevgisi de sonsuzlasti onunla. Aslinda o hiç istemedi öldügünü bilmeni Ama dayanamadim yazdim iste. Simdi ne yaparsin,nasil yasarsin? Içer misin, adam mi döversin? Sen de onu sevmissin öyle yazmissin,
Öyleyse birak askiniz yasasin.

SERSERININ ODASINDAKI NOT ;

Sana GeLiyorum GüzeLim..
SeNi SeviyoRum GüzeLim...

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Ocak 2008       Mesaj #533
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Zamanın gözbebeklerinden yuvarlanıp seni " sana " yazdım dün gece, oysa yarın erken kalkacaktım
Göğsünde dikenleri taşıyan rüzgarların saçlarını yıkayacaktım gözyaşlarımla
Sütten yeni kesilmiş dağ ceylanlarını sabah ezanında uyandıracaktım
Uyumalıydım aslında, kirpiklerim uykuya hazırdı oysa
Ama ben seni düşündüm yıldızların siyahı giyindiği gecenin dar vakitlerde
Uykusuzluğumu taş dibeklerde dövüp, ben seni "sana" yazdım dün gece
Yüreğimi kalem bilip, sevdamı bıraktım mürekkebin sıcak koynuna
Yürek lugatindeki tüm kelimelerimle bir bir seni anlatmaya çalıştım
Seni "sana" yazdıkça gözlerin parmak uçlarımı okşuyordu sanki, dur durak bilmiyordum
Kalemin ucundan mürekkep değil, bembeyaz yüreğinin mavi denizlerine "ben" akıyordum sanki...

Hatırlar mısın gülüm, seni sevdiğim zamanları...
Gözlerini ilk gördüğümde, güneş nadasa bırakılmış toprağa ekiliyordu
Yıldızlar gecelere bir gelin edasıyla birer birer seriliyordu, "seni" yüreğime ördüğümde
Güneş toprağa, gece karanlığa, kelebekler bahara ve ben sana sevdalıydım
Utangaç yanaklarına uzanıp gözlerimi pamuksu düşlere kapatmıştım
Sesin hoyrat meltemlerin sarıldığı deniz kadar ılıktı
Dokunmaya bile kıyamadığım bir yürektin sen
Her gece uyurken gözlerine cicekleri taşırken, gözbebeklerini inciteyeceğim diye korkardım
Gözlerinin içine bakmaktan çekinirdim
Her baktığımda buz dağının güneşin karşısındaki erimesi gibi
Gözlerindeki umut tanelerinin de erimesinden korkardım
Bilirsin ellerim küçüktür benim, küçük ellerime düşleri giydirip yüreğinin resmini çizdim gökyüzüne
Alnındaki ince cizgileri işledim bulutların narin gözlerine
Oysa irin toplamış acıları soğuk kaldırımlarda dövmekte usta olan ellerim
Yüreğinin resimini gökyüzü tuvaline yapamayacak kadar acemiydi
Oysa alnındaki ince çizgileri bulutların gözlerine işlemekten aciz ve bir o kadar kabaydı
Gözlerini suya, yüreğini semaya yazdım
Küçük ellerimle nasıl çizdim bilmiyorum ama dün gece seni "sana" yazdım...
Seni "sana" yazdığımda sen uyuyordun,ay ışığı saçlarına beyazları giydirmişti
Kangren gece, kirpiklerine yaslanıp delicesine umudu soluyordu
Avuç içlerinde rüzgarla olan kavgalarını bir türlü bitiremeyen hayırsız fırtınalar
Sabahın geceden ayrılışını bekliyordu
Oysa senin olan bitenden haberin yoktu
Sen, gül kokulu Melek'lerin omuzlarına göğsünü dayayıp sanki Cenneti soluyordun yatağında
Mavi denizler karakışlara gelin gitmiş, baharların tozlu dudaklarını yıkıyorlardı o masum gözlerinde
Önünde eğilip yüreğinin soluk alışını izledim
Öyle duruydu ki gözlerin, öyle ılıktı ki nefesin
Senden habersiz her nefes alışında, nice yetim kırlangıçlar sıcak iklimlere kanatlanıyordu
Yağmurun toprağa düşerken nabzı atmıyordu, çünkü sen uyuyordun
Sen hulyalarda Cenneti soluyor ve huzur şehirlerini bulutların üzerinde izliyordun
Hiçbir sey bu güzelliği bozmamalıydı
Ve karanlık sırf sen uyanmayasın diye, cığlıklarını yüreğine gömüp dudaklarını kanatarak
Yeni günün doğumuna sessizce tanıklık ediyordu...

Birazdan zaman, yeni doğacak sabahın arsız karanlığın esaretinden kurtulup
Özgürlüğüne kavuşma çığlıklarına gebe kalacak
Güneş perdelerine eğilip baharın umutlarını fısıldayacak, saçların, bir karanfil kadar güzel kokacak.
Ve ben bir nefes kadar yakında seni izliyor olacağım.
Zannetme ki yanındayım, ben senin tarafından sevilmenin verdiği güçle
Yeni filizlenmiş ciceklerin dallarını kıran fırtınalara kafa tutacağım
Uykusunu almış ceylanları uyandırıp, senin gül desenli yanaklarına salacağım
Ve avuç içlerinin terine kıyamadığım için, rüzgarın peşine düşüp yüreğine ılık meltemleri yollayacağım
Ve akşam olup sen uyuduğunda ben senin yüreğine geleceğim
Dün gece kaldığım yerden seni " sana " yazmaya devam edeceğim...!
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #534
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Sana Seni Yazıyorum :.
Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm benliğimle sana yazmak istiyorum...
Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum.
Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm göz yaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı...
İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Sen yoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. Göz yaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.
Bu gece yağmurla beraber göz yaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gözlerin,gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda...
Bu gece göz yaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #535
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Saydım Tam Bir Ömür Olmuş Sen Buralardan Gideli. Ve Ben Seni Bir Ömür Beklemişim.
Dudağımda Hasret Türküleri Biriktirmişim, Şiirler Yazmışım Sana Sayfalarca.
Rüzgara, Yağmura Katmışım, Senin Memleketine Salmışım.
Getirdiler mi?

Belki Sen Bana Bulaşmaktan Korktun, Yani Sevdama Takılmaktan.
Belki de Sensizliğe Bulaşmaktan, Ateşimle Yanmaktan Belki?
Oysa;
Ben Cesaretimi Yanıma Alıp Hep Sana Kaçtım
Sen De Korkaklığının Karanlığına Sığınıp
Hep Benden Kaçtın.
Sensizlik Derin Gedikler Açtı Bedenime
Ve Ben Bu Gün
Ve Her Gün Senin İçin
Sana Uyanmaya Başladım.

Ama Sen Dudağımda Birikmiş Sevda Türkülerini Hiç Dinlemedin.
Kalbindeki Bana Olan Anılar Örümcekleşti Sanırım...
Sensizlik, Benzerlerini Bulmak Sandığım Bir Süreçti.
Umutsuzluğun Dibinde Uykusuz Dolaşmak Gibi İşte. Bir Şeyleri Bilmek,
Ama Anlatamamak. Kelimelerin Boşlaştığı, Soluklaştığı O An.
İşte O Zaman Sana Hiç Yakın Olmadığım Kadar Yakın Hissediyorum Kendimi. Ama Boş. Sen Yoksun.
Her Zaman Olmadığın Gibi. Belki de Hiç Olmayacaksın. Belki de Ben Bu Mektupları Salladım,
Belki de Yastık Altlarında, Sandıklarda Saklamalıydım. Ama Yazdım İşte.
Adı Üstünde Sahipsiz Mektuplar. İhtiyacı Olana Yani.

Saydım.. Tam Bir Ömür Olmuş Sen Buralardan Gideli.
Ve Ben Seni Bir Ömür Beklemişim.

Şimdi Ben Zamanın Zamansız Efendisiyim Ve Ben Gülsüz Bir Bülbül. İnsan Kalbini Ne Kadar Saklar?
Ne Kadar Gizler Gün Işığından; Dolunaydan? "Bilemiyorum. Peki Sen Ne Kadar Gizleneceksin,
Ne Kadar Kaçacaksın Sevgiden. Benden Ne Kadar Kaçacaksın. Neredesin,
Hangi Yaban Eldesin Biliyorum, Ama Bilmemem Gerekiyor. Ben de Burada Yüreğimdeki Yangınlarda Yüzüne,
Kokuna, Tenine Hasret Bir Ömür Tüketiyorum. Denize Yakın Bir Kayanın Üstündeyim.
Her Zaman Gittiğim Yerde Yani. Hani Sana Şiirler Yazdığım Yerde. Ve Bakıyorum Ötelere De,
O Ötelerde Seni Görüyorum . Öylece Uzak, Öylece Korkak Duruyor Orada. Sesleniyorum Sana,
Ama Nafile....

Hani Derler Ya ; Her Yer Bayram Yerine Dönermiş Yürek Sevdalanınca.
Dilerim Senin Bayramın Bitmez, Dilerim Benim Bayramım Hiç Bitmez.
Ve Her Bayram Çocuğu Gibi, Her Elimi Açtığımda Şeker Diye Seni Bıraksalar Elime
Ve Ben O şekeri Sonsuza Dek Saklasam.

Zonguldakda Bir Kasırga Gibi Esiyor Sonbahar Rüzgarları. Bende Onunla Birlikte Esiyorum.
Her Rüzgarda Tek Tek Düşüyorum. Üzerime Yalnızlık Bulaşıyor. Yani Sensizlik, Yani Hasret, Özlem Yani?

Şimdi Zamanın Vefasız Hain Girdabında Yapayalnız, Sevgiye,
Güzel Bir Bakışa Hasret, Kuruyup Gidiyor Ömrüm. Ne Zaman Seni
Düşünsem,
Kanadı Kırık Martı Misali Bükülür Boynum? Kalabalıklardan Korkarım
Yalnız Gezerim.
Sana Uçamam İstesemde. Zira Sen Çok Ötelerdesin. Zira Sen Buna İzin
Vermezsin.
Belki Gel Desen O zaman Başka. Yarınlarımıda Koyarım Bir Sapı Kopmuş
Sırt Çantama Sana Kaçarım.
İnsan Kalbini Ne Kadar Saklar? Ne Kadar Gizler Gün Işığından.
Sen Ne Kadar Kaçacaksın Sevdiceğim, Daha Ne Kadar Saklanacaksın?

Gittin Ya, Sen Yoksun Ya, Ömrümün Bütün Mevsimlerinde Seni Aradım,
Limana Her Yanaşan Gemilerden Sen İnecekmişsin Gibi Bekledim Gecelerce.
Her Giden Yolcuya, Her Gelen Yolcuya, Esen Rüzgarlara, Yağan Yağmurlara Seni Sordum...

Hadi Gül Kocaman Bir Ömür Gibi, Gül Halime.

Hayat Bir Türküdür Sanırdım Oysa, Hani Anonim Dediklerinden,
Aranılıpta Bulunanadan Yani. Yanılmışım.
Sevda Türküleri benim İçimdeymiş Meğer. O türküleri Ben Söylüyor muşum
Ve O Türkülerde Hep Sen Varmışsın. Ve Bundan Sonra Söylediğim Her Türkümde Sen Olacaksın?

Hadi Bul Beni Beraber Gülelim Kocaman Bir Ömür Gibi Halimize?

Saydım Tam Bir Ömür Olmuş Sen Buralardan Gideli.

Sen Değiştin mi Gülperisi, Sen Hala O benim Sevdiğim misin.
Ben Hiç Değişmedim. Belki Sana Olan Hasretliğim Çoğalmıştır En Fazla.
Belki Okşayacak Saçlarımı Senelere Çaldırmışımdır. Başka Hiçbir Şey Değişmedi İnan ,
Ben Hala O Yaramaz, O Şiirbaz Ve O Yüreği Kocaman Utangaç Çocuk?
Yani Kısaca Kanadı Kırık Martı. Yaralarını Sarmanı Bekleyen O kanadı Kırık Martı İşte?.
Oysa O Şifalı Sözü Söylesen Bana Sevdamı,
Sana Olan Aşkımı Bir Sapı Kopmuş Sırt Çantama Koyar Belki Uçarım Yanına.

Saydım Tam Bir Ömür Olmuş Sen Buralardan Gideli. Ve Ben Seni Bir Ömür Beklemişim.
Sen Gittin Ya, Aslında Beni de Götürdün Bir Öksüz Çocuk Misali. Tek Başıma Kaldım Kaldırımlarda?

Kanadı Kırık Bir Martıyım Şimdi.
Yorgunum, Sensizim, Özlem Doluyum
İçim Dışım Senin Özlemin...
Anlamını Yitiren Bir Hayat Varken Önümde,
Yeniden Yeşeriyordu Dallarım.
Dilimi Kanatan Şiirler Üşüşüyor Parmak Uçlarıma Her Gece,
Güz Kanadında Çıplak Ayaklı Bir Çocuğum Şimdi.
Yine Sensiz Çalınmış Uykularımın Arka Sokaklarındayım.
Yalnızlığın En Orta Yerinde Öksüz Ve Yaralı.
Arıyorum Seni
Ve Ben Her Akşam Seni Arıyorum
Bul Beni..

Hadi Bul Beni, Beraber Gülelim Kocaman Bir Ömür Gibi Halimize

Seni Ağlamayı Dost Edinmiş Gözlerinden, Acıyla Kan Kardeş Olmuş Yüreğinden Öpüyorum?
Unutma Gülperisi Ben Seni Hala Seviyorum?.

HER OYUNDA EBE BEN OLSAMDA

EMRE VEHBİ ALKAN

miss_didem - avatarı
miss_didem
Ziyaretçi
31 Ocak 2008       Mesaj #536
miss_didem - avatarı
Ziyaretçi
sahipsiz bir mektup!

"bu gece bir şeyler değişecek, sen gideceksin, ben biteceğim. ardından isyanlar, isyanlar...

bu gece bir şeyler bitecek, içimdeki sen, hayalindeki ben gidecek, ve bir daha asla geri gelmeyecek.

komik! bir an ne kadar da zayıf kalmışım sana karşı. nasıl inanmışım sana. gideceksin ne kadar "kal" desem de. ardında yalnızlığının hediyesini bırakarak gideceksin. sen; beni sevdiğini söyleyeceksin , ben de; "sevgin bensizliğin olsun" diyerek cevap vereceğim
sana. belki de güzel olabilirdi. belki de çok kötü...

bir yaşamı daha bitirerek gidiyorsun işte. söz söylemeye cesaretin yok. susuyorsun yine, her zaman olduğu gibi. İçin içini yiyor ve sen yine de konuşmak istemiyorsun biliyorsun ki sende haksızsın en az benim kadar. sen de suçlusun en az benim kadar. Şimdi git,bir daha seni bulamayacağım bir yere, sesini duymayacağım, yüzünü göremeyeceğim uzak bir diyara.hatırlanmayacak kadar uzaklara git, git, git!

bir yıl sonra...

dün seni gördüm. Çok değişmişsin deli kız çok değişmişsin. o gülen kıza ne oldu, söylesene? zayıflamışsın iyice, yüzünde eskisi kadar canlı değil ne oldu sana? kim yaptı sana bunu, söylesene kim?

konuşmadın yine, yine o keçi inadın tuttu. bilirim seni, dediği dediksindir. yapacağım dedikten sonra geri dönüş yoktur senin için. değer miydi sence?

o sevimli kız nerede?bir gün karşılaşırız diye bekledim.ama bu şekilde olmamalıydı. bende ardından üzüldüm. bende yalnız kaldım, bende küstüm kendime, bende öğrendim gecelerle dost olmayı, bende alıştım soğuk gecelere ve bende...

Şimdi sen karşımdasın, o kadar gururlusun ki yüzüme bile bakamıyorsun, biraz olsun konuşmaya bile cesaretin yok. suçluluğunu kabulleniyorsun, yine diyecek bir şeyin yok.
düşündüm hem de çok, defalarca hata kimde diye?
ne yaptım ki ben sana o kadar değişecek...
bir rüya gördüm sandım, ama karşımdaydın,en olmadık bir zamanda...

bir hafta sonra...
bir telefon çaldı az önce, sevdiğin bir şarkı vardı ya onu dinletti bana arayan....hemen eski rehberleri karıştırdım. telefonunu buldum. evet halen o şarkı çalıyordu o unutulmaz şarkı.

birkaç gün sonra...

gazete okuyordum, arkadaşlarımla şakalaşarak.bir an "neyin var" diye haykırdıklarını hatırlıyorum. sonrası... eve getirmişler, bayılmışım
"olamaz!" diye bağırmışım. sanki çok korkmuş gibi sapsarı kesilmişim oracıkta. sevdiklerim, dostlarım eve kadar yanımda gelmişler. adını sayıklamışım yol boyunca. telefona sarılıp aradım "doğru mu?"
diyerek. korkunçtu, inanılmazdı. sen yaşamdan vazgeçmiştin, o tatlı kız bir delilik yapmıştı yine.

neden ben neden? vazgeçmediğin neden ben? deli kız ne yaptın bize?"

Alıntı
WhiTtRicX - avatarı
WhiTtRicX
Ziyaretçi
31 Ocak 2008       Mesaj #537
WhiTtRicX - avatarı
Ziyaretçi
İSİMSİZ…

Kentler korkaklık için vardır sevgilim
Paslı bir maymuncukla açmaya geldim
Kilitledikçe çoğalan kapılarını
Utanç içeri kaçacak şimdi ceplerimden
Gizsel zamanların odandadır hep bilirim
Ve her akşam
Şehirlerarası bir yolculuk başlar evine
Sayamayacağım kadar çok
Otobüs durağı vardır yolunda

Ansızın bastırır karanlık korkaklık için
Çünkü korkaklık bir şehirdir ölmeden
Ağlanmayan

Herkes geç kaldığı kadar varır hayata
Ve kavgadan tehirli bir hayat
Iskalanmış bir sevdadan çarpık bir
Hüzünle aşka bulanmaktır oralarda
Her şey yeniden konumlanır
En kanadığın yerden başlarsın
Kendini onarmaya
Ki unutmaktır kendini onarmak
Yeni yaralar açarak içine
Bütün bulvarları bu şehrin
Korkaklığa durur öylece

İrem işi bir bozgun getirebildim ancak sana
Şimdi bir ağlasam
Kahkahası olurum bütün şehrin
Bana sakın bağırma
Do minör bir çığlık yutkunurum
Sahipli bir bakış ekleyerek kimliğime çıkarım
Bu kentten
Bir çarşı kalabalığına dağılır yüzüm
Ben İstanbul ağlarım
Asırlardır içimdeki karanlığa düşüyorum
Perçemine tutunabilir miyim bu sefer?
Hüzünlü çocukluğuna uzattığın
Saçlarını kesmişler bu şehirde
Şimdilerde kısaymış saçların, acıların

Ama düşlerini çalıyorlar çekmecenden
Sen uyanmıyorsun
Gerçeğe uyutup, yalana uyandırıyorlar bizi
İnançların coplandığı bir ülkede yaşıyoruz
Kaypak ve mürteci şehirlerden geçiyoruz
Korkaklık bir anıt buralarda
Her veda bir infilak

Yüzünün tek yarısını alıyor
Kalanını marmarada yüzdürüyorum
Oysa senle hiç vapura binmedik

O son sözü itirafım olan şiirim
Severek kaçışımdır senden
Şaşırma ve acı çekme ne olur

En sustuğun yerde sen oldum, sen kaldım ben
Sana dokunmak
Sana dokunmak yasak benim dinimde
Korkaklık hep büyütecektir bu şehri
Korkma ve sen sana gözlerimden bak
Gör nasıl seveceksin kendini…

KAHRAMAN TAZEOĞLU'nun "ölü bir kentin morg alfabesi adlı kitabından...
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #538
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
AŞK DİYORUM,AŞKIM DİYORUM

sevgili,
seninle aynı hayatı paylaşmaya başladığımız gün yaprakların artık tükenmiş ve gözyaşı dökmeye başladığı gündü...
artık hayattan bezmiş olduğum zaman karşımda buldum seni.seviyordum seni,sense başkasınındın.bütün cesaretimi toplayıp 1haftalık çıktığından ayırmayı başarmıştım.çünkü artık sen benimdin.9EKİM2006dan beri birlikteyiz seninle.bugünse 5MART2007.seni okadar çok
seviyorum ki...
sana AŞK DİYORUM,AŞKIM DİYORUM...Senden önce okadar acı çektim ki...belki bu yüzden aşk sın sen,aşkımsın.beni çok sevdiğin için...
RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
27 Mart 2008       Mesaj #539
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi Ben Zamanın Zamansız Efendisiyim Ve Ben Gülsüz Bir Bülbül. İnsan Kalbini Ne Kadar Saklar?
Ne Kadar Gizler Gün Işığından; Dolunaydan? "Bilemiyorum. Peki Sen Ne Kadar Gizleneceksin,
Ne Kadar Kaçacaksın Sevgiden. Benden Ne Kadar Kaçacaksın. Neredesin,
Hangi Yaban Eldesin Biliyorum, Ama Bilmemem Gerekiyor. Ben de Burada Yüreğimdeki Yangınlarda Yüzüne,
Kokuna, Tenine Hasret Bir Ömür Tüketiyorum. Denize Yakın Bir Kayanın Üstündeyim.
Her Zaman Gittiğim Yerde Yani. Hani Sana Şiirler Yazdığım Yerde. Ve Bakıyorum Ötelere De,
O Ötelerde Seni Görüyorum . Öylece Uzak, Öylece Korkak Duruyor Orada. Sesleniyorum Sana,
Ama Nafile....

Hani Derler Ya ; Her Yer Bayram Yerine Dönermiş Yürek Sevdalanınca.
Dilerim Senin Bayramın Bitmez, Dilerim Benim Bayramım Hiç Bitmez.
Ve Her Bayram Çocuğu Gibi, Her Elimi Açtığımda Şeker Diye Seni Bıraksalar Elime
Ve Ben O şekeri Sonsuza Dek Saklasam.

Zonguldakda Bir Kasırga Gibi Esiyor Sonbahar Rüzgarları. Bende Onunla Birlikte Esiyorum.
Her Rüzgarda Tek Tek Düşüyorum. Üzerime Yalnızlık Bulaşıyor. Yani Sensizlik, Yani Hasret, Özlem Yani?

Şimdi Zamanın Vefasız Hain Girdabında Yapayalnız, Sevgiye,
Güzel Bir Bakışa Hasret, Kuruyup Gidiyor Ömrüm. Ne Zaman Seni
Düşünsem,
Kanadı Kırık Martı Misali Bükülür Boynum? Kalabalıklardan Korkarım
Yalnız Gezerim.
Sana Uçamam İstesemde. Zira Sen Çok Ötelerdesin. Zira Sen Buna İzin
Vermezsin.
Belki Gel Desen O zaman Başka. Yarınlarımıda Koyarım Bir Sapı Kopmuş
Sırt Çantama Sana Kaçarım.
İnsan Kalbini Ne Kadar Saklar? Ne Kadar Gizler Gün Işığından.
Sen Ne Kadar Kaçacaksın Sevdiceğim, Daha Ne Kadar Saklanacaksın?

Gittin Ya, Sen Yoksun Ya, Ömrümün Bütün Mevsimlerinde Seni Aradım,
Limana Her Yanaşan Gemilerden Sen İnecekmişsin Gibi Bekledim Gecelerce.
Her Giden Yolcuya, Her Gelen Yolcuya, Esen Rüzgarlara, Yağan Yağmurlara Seni Sordum...

Hadi Gül Kocaman Bir Ömür Gibi, Gül Halime.

Hayat Bir Türküdür Sanırdım Oysa, Hani Anonim Dediklerinden,
Aranılıpta Bulunanadan Yani. Yanılmışım.
Sevda Türküleri benim İçimdeymiş Meğer. O türküleri Ben Söylüyor muşum
Ve O Türkülerde Hep Sen Varmışsın. Ve Bundan Sonra Söylediğim Her Türkümde Sen Olacaksın?

Hadi Bul Beni Beraber Gülelim Kocaman Bir Ömür Gibi Halimize?

Sen Değiştin mi Gülperisi, Sen Hala O benim Sevdiğim misin.
Ben Hiç Değişmedim. Belki Sana Olan Hasretliğim Çoğalmıştır En Fazla.
Belki Okşayacak Saçlarımı Senelere Çaldırmışımdır. Başka Hiçbir Şey Değişmedi İnan ,
Ben Hala O Yaramaz, O Şiirbaz Ve O Yüreği Kocaman Utangaç Çocuk?
Yani Kısaca Kanadı Kırık Martı. Yaralarını Sarmanı Bekleyen O kanadı Kırık Martı İşte?.
Oysa O Şifalı Sözü Söylesen Bana Sevdamı,
Sana Olan Aşkımı Bir Sapı Kopmuş Sırt Çantama Koyar Belki Uçarım Yanına.

Sen Gittin Ya, Aslında Beni de Götürdün Bir Öksüz Çocuk Misali. Tek Başıma Kaldım Kaldırımlarda?

Kanadı Kırık Bir Martıyım Şimdi.
Yorgunum, Sensizim, Özlem Doluyum
İçim Dışım Senin Özlemin...
Anlamını Yitiren Bir Hayat Varken Önümde,
Yeniden Yeşeriyordu Dallarım.
Dilimi Kanatan Şiirler Üşüşüyor Parmak Uçlarıma Her Gece,
Güz Kanadında Çıplak Ayaklı Bir Çocuğum Şimdi.
Yine Sensiz Çalınmış Uykularımın Arka Sokaklarındayım.
Yalnızlığın En Orta Yerinde Öksüz Ve Yaralı.
Arıyorum Seni
Ve Ben Her Akşam Seni Arıyorum
Bul Beni..

Hadi Bul Beni, Beraber Gülelim Kocaman Bir Ömür Gibi Halimize

Seni Ağlamayı Dost Edinmiş Gözlerinden, Acıyla Kan Kardeş Olmuş Yüreğinden Öpüyorum?
Unutma Gülperisi Ben Seni Hala Seviyorum?.

HER OYUNDA EBE BEN OLSAMDA

yaremce - avatarı
yaremce
Ziyaretçi
2 Nisan 2008       Mesaj #540
yaremce - avatarı
Ziyaretçi
sana bir mektup yazdım dun gece tum hisselerimle dolu bir mektup ve akarken yaşlar gözümden zarfa soktum . sonra onu yatağımın altına ve öylece uyumusum ..

mektubumda ne kadar özlediğimi yazmıstım seni bir nasılsın a hasret dil neler diyebilirdi ki en cok .. icimden herseyi yazmak gecti bir an ama sonunu dusundukce vazgectim bu yalandan unutmussundur diye o cogu yasanılan seyleri ..sahi unuttun mu acaba ne kadar mutlu oldugun o gunleri ne kadar severdin sen anları hep böyle sürsün hayat derdin ama yine sendin sıkılan ve oyun bozanlık yapan ..

neyse acmıcam artık eski konuları cunku sen kapatıcak kadar gucluysen anıları ben senden kalan hatıraları değil kapatıcak unutacak kadar gucluyum zor olsada yapabilecegimi sen benden iyi biliyosun ..

mektubu aldım kalkınca büyük endise icinde cunku postacının gelmesi yakın o gelmeden koymalıyım onu kutusuna birden kostum bir kalem almaya ve ,

aman Allahım dedim adres yok !!!!!!!!!! nereye gidebilir ki bu halde bir mektup bana geri dönmek dısında ..

sen benim yasadıklarımı bilmiyordun ben de senin adresini bilsem diyorum yollayabilir miydim sanırım bunu da bilmiyorum yada sen bilsen yasadıklarımı mektup göndermeden davetsiz gelir miydin geriye ..

mektup elimde yaslar yüzümde kalem masada huzunlerim bende kala kaldı ..

alıntı