Arama

Gitmek mi Kolay? Yoksa Kalmak mı? - Sayfa 5

Güncelleme: 29 Mayıs 2012 Gösterim: 257.905 Cevap: 1.073
buseee - avatarı
buseee
Ziyaretçi
21 Nisan 2006       Mesaj #41
buseee - avatarı
Ziyaretçi
gitmek değil kalmak zorrrrr herkes bir yerlere gider ama sevdiğini bırakıp gitmek öylemi bırakmazsın onu kalmak zorr
Sponsorlu Bağlantılar
venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
28 Nisan 2006       Mesaj #42
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
Gitmekmi daha zor yoksa kalmakmı?

Sponsorlu Bağlantılar
Ne dersiniz hangisi daha zor acaba arkanızda birilerini bırakıp yeni ufuklara açılmak mı hiç ardına bile bakmadan, yoksa el sallamak mı gidenlerin ardından?

Hadi diyebilmek hadi, kolay mı acaba sevdiğe, cana hadi diyebilmek git bu yol senin yolun bu yol ışığın bu yol aydınlığın yolu hadi git ardına bakmadan git diyebilmek, kolay mı acaba seven bir kalp için?

Ve gitmek... Kolaymı acaba bir parçanı bırakıp gitmek... usul usul ve sessizce süzülen göz yaşına emanet etmek tüm sevdiklerini ve ardına bile dönemeden gitmek... Burda bir orda binler var demek ve gitmek...

Yada ana olmak yavrusundan koparılmak, ciğer paresinden , herşeyinden koparılmak... dünyası elinden alınmak kolay mı ya yavru olmak sahipsiz kalmak, kimsesiz bu aç dünyanın içine atılmak, sevgisiz, anasız, herşeysiz kalmak kolaymı...

Baba olmak ailesinden koparılan yada...
Yada her sese koşmak baba baba diye ama garip kalmak, horlanmak, boynu bükülmek, yıllar yılı beklemek kolay mı acaba...

Adem olmak Havva'sız kalmak... Züleyha gibi Yusuf'a yanmak... Gidilen yerde Yunus tarafından yutulmak... İbrahim olup İsmail'ini kurban etmek... Amine gibi canını c*****nı Muhammed'ini verebilmek... Mus'ab olup O'nun uğruna canını verebilmek...

Kolaymı geçmek kendinden, sevdiğinden, yarinden yareninden kolay mı herşeyden geçebilmek...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2006       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

EUX24086
Son düzenleyen Blue Blood; 1 Mayıs 2006 14:43
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2006       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gitmek kolay olanı
zor olanı
giderken arkanda bıraktıkların için
için için ağlamak
AngeL - avatarı
AngeL
Ziyaretçi
11 Mayıs 2006       Mesaj #45
AngeL - avatarı
Ziyaretçi
Yavas Yavas ölmekmiki iki taraf içinde Msn Cry
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2006       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
haketmişse karşıdaki en iyisi bırakıp gitmek arkaya hiç bakmadan o zaman gitmek kolay olur vicdanın sızlamaz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2006       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gitmek daha kolay.Gercekten sevdiysen, unuttum derken karsina cikarsa, herseyi bastan hissetmek aci verir insana.Kalirsan, yasadigin o anilari hatirlamak aci verir insana.Yuzunu tekrar gormek, kokusunu tekrar duymak acilarin en buyugu.Gitmek her zaman kolay ama kalmak yurek ister.O yurek nereye kadar dayanir, kimbilir...

Revo.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2006       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gitmek...kacmaktir.. kalmak....savasmaktir....kacmak her zaman daha kolaydir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2006       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hiç birisi kolay değildir...
her zaman acı çekmek vardır...eğer gerçek bir sevgi varsa ortada ...bunun dönüşü olmaz...dönüş olursa sevgi olmamıştır zaten...en güzeli acı çekmemektir.....her daim mutlu kalabilmek alttan alabilmek sevdiğin için...sevdiğin için kalbini bölebilmek ikiye....
kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
20 Mayıs 2006       Mesaj #50
kambis - avatarı
Ziyaretçi
Birtanem
Derin düşüncelere dalmış yine o güzel ela gözlerin...Düşündüğün nedir bu kadar?Neden benden saklıyorsun ki...Biz iyi günde ve kötü günde birlikte olmayacak mıydık..Her engeli birlikte aşmayacak mıydık..Sorun ne birtanem anlat bana...Bana bak uzaklara değil...Güzel yüzlüm günden güne soluyorsun ellerimin arasında...Dayanamıyorum inan.Bu kadar mıydı sevgimiz,aşkımız...Bu kadar mıydı sözlerin...Sevdiğim bana bak beni dinle...Sen konuşmuyorsan ben konuşurum..."Seni ilk gördüğüm an sevdim,saydım ve benim geleceğim dedim...Her sözün,her hareketin beni sana daha çok bağladı birtanem... Gözlerin eskiden daha güzel parlıyorlardı...Şimdi ise sadece boş bakan iki göz görüyorum...Bir tanem SENİ SEVİYORUM...Ölesiye birtanem..Eğer senin sorunun ben isem çeker giderim seni rahatsız etmem...Sonsuza dek sana bir daha görünmem..Asla karşına çıkmam..Eğer ben isem söyle birtanem...Bu boş gözler ben gidince tekrar gülecek ise söyle birtanem hemen giderim..."