Ziyaretçi
ßeLki senin için öLemiyorum ama...
bir çocuk heycanıyla döneceğin günü bekLedim.. biliyordum sen beni bu kadar üzmezdin en masum gülümsemenle gelirdin. istanbul sessiz , istanbul soğuk , istanbul sensiz..
güneş bir kez daha battı ve birgün daha bitti gelmeyişinin ardından . . .
her sabah yeni birgüne yeni bir hayata başlarken hep seni diliyorum ve her battığında güneş seni getirmediği için kızıyorum ...
sonra unutuyorum herşeyi ya yarın gelirse diyorum kendime yeni umutlar bağlıyorum yeni geLen güne...
hiç anlamadın beni oysa kimse kadar küçük sevmedim seni. ya da küçük kalbe sığdırmaya çalışmadım sevgini bütün bedenimle ruhumla sevdim seni..
oysa sen seni en ufak en minik sevenleri gerçek sandın
Gittin...
yokluğun alışırım sanmıştım olmadı başaramadım ...
hiçbirşey yapmasamda en azından bekliyorum ..
ve biliyormusun bebeğim...
ßeLki senin için öLemiyorum ama senin için yaşıyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
bir çocuk heycanıyla döneceğin günü bekLedim.. biliyordum sen beni bu kadar üzmezdin en masum gülümsemenle gelirdin. istanbul sessiz , istanbul soğuk , istanbul sensiz..
güneş bir kez daha battı ve birgün daha bitti gelmeyişinin ardından . . .
her sabah yeni birgüne yeni bir hayata başlarken hep seni diliyorum ve her battığında güneş seni getirmediği için kızıyorum ...
sonra unutuyorum herşeyi ya yarın gelirse diyorum kendime yeni umutlar bağlıyorum yeni geLen güne...
hiç anlamadın beni oysa kimse kadar küçük sevmedim seni. ya da küçük kalbe sığdırmaya çalışmadım sevgini bütün bedenimle ruhumla sevdim seni..
oysa sen seni en ufak en minik sevenleri gerçek sandın
Gittin...
yokluğun alışırım sanmıştım olmadı başaramadım ...
hiçbirşey yapmasamda en azından bekliyorum ..
ve biliyormusun bebeğim...
ßeLki senin için öLemiyorum ama senin için yaşıyorum...

Gitmek mi Kolay? Yoksa Kalmak mı?