Arama

Magazin Haber - Sayfa 4

Güncelleme: 20 Ekim 2015 Gösterim: 24.262 Cevap: 38
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
17 Eylül 2014       Mesaj #31
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Burcu Esmersoy, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve hakkında merak edilen soruları içtenlikle cevapladı.

Sponsorlu Bağlantılar
Magazin Haber

"Evlilik söylentileri hakkında konuşmama kararı aldım. Geçen sefer çok konuştum, olmayınca da insanlar hayal kırıklığa uğradı. Bundan böyle insanlarda beklenti yaratmak istemiyorum.İlişkilerimin hepsi ciddi ilişkiler oluyor. Her şey çok güzel gidiyor; ama aşkın bittiği noktada, evlilik için saygı ve sevginin devam etmesi gerekir ya; onları göremeyince evlenmemek gerektiğini düşünüyorum…"

Magazin Haber

"Hak etmediğim şeylere maruz kaldığım konuşuluyor; böyle bir şey söz konusu değil...Hakkımda çıkan ‘Aldatıldı!’ haberleri de doğru değil. Birlikte olduğum kimseden öyle bir şey görmedim. Olursa ayrıldıktan sonra bir birliktelik oluyor; insanlar da aldatıldık diye düşünüyorlar. Benim gizli saklım yok. Utanılacak hiçbir şeyim yok. Gizli saklı, yasak bir aşk da yaşamadığıma göre her şeyim ortada…"

burcu20esmersoybasar20savur202

Burcu Esmersoy, sevgilisi Başar Savur’un geçmişte birliktelik yaşadığı Özgü Namal için “ Özgü dünya tatlısı bir insan. Özgü Namal ile aynı ajanstayız. Görüşüyoruz…Onun Başar ile ilişkisi biteli 1.5 yıl olmuş; Neden böyle şeyleri düşüneyim ki? Özgü dünya tatlısı bir insan; ikimizin arasında hiçbir sıkıntı yok; olamaz da! dedi.

Y5vr9D

Ali Atıf Bir’in kendisi için söylediği “Türkiye Burcu Esmersoy'u abarttı ki abarttı...Yok böyle bir marka taşıma gücü bu kızcağızda!” sözlerini de cevaplayan ünlü sunucu “ Ali Bey programına gitmediğim için bana kızmış olabilir. Bazen kızdığımız insanların canını yakmak istediğimiz olmuştur. Ali Bey haklıdır da. Sözlerini karalama olarak düşünmüyorum; bu tür şeyler olabilir… dedi.

”Kadınlığın tadını çıkartıyorum.” sözlerim yanlış anlaşıldı. Bu sözü söyleme sebebim; spor sipikerliği yaptığım dönemde erkeksi bir ortamda çalışıyordum ve erkeksi bir tavrım vardı. Eski programlarımı izlediğimde kıyafetlerimden davranışlarıma kadar erkeksi olduğumu görüyorum. Ntv Spor’dan ayrıldıktan sonra ise kadın olduğumu fark ettim. Söylediğim sözde ilişkilerimle alakalı bir yorum söz konusu değildi.

Ticarete atılıyorum. Yakın bir arkadaşımla tekstil şirketi kurdum. Spor yapan bayanlar beni anlayacaktır; spor kıyafeti bulmakta çok zorlanıyoruz. Biz bütün isteklere cevap verebilecek güzel taytlar ve spor sütyenleri yaptık, onları satacağız. Hülya Avşar’a da yollayacağım. Onun çok beğeneceği bir ürünümüz var.

kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
19 Eylül 2014       Mesaj #32
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
19.09.2014

Sponsorlu Bağlantılar
Kaya Çilingiroğlu, katıldığı televizyon programında ilginç itiraflarda bulundu.

kayacilingiroglusahenkvealtayliyaatespuskurdu13635900970h1003073

Söylemezsem Olmaz adlı televizyon programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, hayatına dair merak edilenleri anlatarak şöyle konuştu;

"Hayatımda bir daha nikah olmayacak.Nikaha tövbe etmedim ama bir daha evlenmemek üzere yemin ettim. Ben çok az yemin ederim. Hayatımda bir daha evlilik olsun istemiyorum. Bir insan bir şeyi birkaç defa beceremiyorsa, orada hata dışarıda değil kendisindedir. Ben de suçu kendisinde arayanlardanım. Hata bende. Ben evlilik müessesesini yürütemeyen bir adamım…

Son evliliğimde ayrılığı Feraye istedi. “Peki” dedim. Şartları konuşup anlaştık. Anlaşınca da ayrıldık. Boşanmalar artık eskisi kadar uzun sürmüyor… Feraye ile birkaç gün içinde tamamen boşandık… Aramızda maddi problem olamaz..

Geçmişte Hülya Avşar'ı beğenen bir adam değildim. Sokakta görsem dönüp bakmazdım. Bir akşam gazinoya gidip dinleyeyim istedim. Çıkışta bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Gazinoya gittim, Hülya sahneye bir çıktı "Ulan bu ne biçim bir şey!" dedim… O akşam tanıştık ama görüşemedik. Daha sonra tenis kulübünde oynarken bir gün "Hülya Avşar seni arıyor" dediler. Telefonu açtım, Hülya "Çırağan'da kalıyorum, programdan sonra gel de bir çay içelim" dedi.

Feraye ile evlenmek için tam 2 yıl uğraştım. Bence Hülya da Feraye'yi biliyordu. Pişman olmaya kalksam pişmanlıklarıma ömrüm yetmez. O yüzden yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. O kadar çok hata yaptım ki şu hayatta. Dolayısıyla pişman olmak mutsuz olmak demek.

Hayatımda hiç diyet yapmadım. Diyetisyene de gitmedim. İnsan zayıflamak için diyetisene gider mi? Hele ki Afrika'da bu kadar aç insan varken… Zehra da zayıflamak için diyet yapmadı. Spor yaptı. Pilates yaptı. Kickbox'a başladı…İyi de yaptı bence…Yeteneği de var. Yapsın da zarar verdirmesin kendisine. İsterim ki oğlum Kaya da sporcu olsun."


fo5fhrvb

Karnaval.com

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
22 Eylül 2014       Mesaj #33
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Karnaval.com

21.09.2014

Halit Ergenç, yeni bir dizide rol alıp almayacağıyla ilgili soruya cevap verdi.

hergenc640 zpsc2f66c9aoriginal

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sultan Süleyman karakteri ile kariyerinin zirvesine çıkan Halit Ergenç, yeni bir dizide rol alıp almayacağıyla ilgili soruları yanıtladı.

Hürriyet Kelebek'te yer alan habere göre Ergenç: “Şu an ben de tekliflere baktığım için hangisi olur bir şey diyemem. Belirgin bir proje yok, ben de inanın bilmiyorum. Teklif gelir değerlendirirsiniz, şu an ben de tekliflere baktığım için hangisi olur bir şey diyemem. Süleyman karakterini kabul edene kadar da zorlu bir süreç geçmişti” diye konuştu.


🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
23 Eylül 2014       Mesaj #34
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
cumhuriyet.com.tr
23 Eylül 2014 Salı
Antalya Expo Center’da düzenlenecek 19. Dosso Dossi Fashion Show, bu yıl Brezilyalı top model Alessandra Ambrossio’yu ağırlayacak.
o geliyor

Ünlü top model, 50 mankenle birlikte 9 Ocak’ta çıkacağı defilede 2015 ilkbahar-yaz kreasyonlarının yer aldığı 4 ayrı markanın ürünlerini sergileyecek.

Ambrosio geliyor

Bir defilede giydiği şekerden yapılmış iç çamaşırından sonra “Şeker Kız Alessandra” olarak da anılmaya başlayan ünlü top model için Antalya’da çok özel bir podyum hazırlanıyor.

eker kz m

Podyum için hazırlıkların başladığını belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “19.sunu gerçekleştireceğimiz defilemiz için bir moda şehri kuruyoruz. İtalyan stilinden esinlenen şehrimizde moda tutkunlarını bir araya getireceğiz. Akdeniz esintilerini ve bir sahil şehri havasını yansıtacak podyumda farklı kültürlerin ortak sembolü olan bir dikilitaş bulunacak” dedi.

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
25 Eylül 2014       Mesaj #35
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Karnaval.com

24.09.2014

Şahan Gökbakar'dan teşekkür paylaşımı...

Magazin Haber

Şahan Gökbakar, Türkiye'nin en çok izlenen filmleri arasında Recep İvedik serisinin yer almasından duyduğu sevinci paylaştı.

İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı:

Türkiye'nin en çok izlenen ilk beş filminin üçü benim mi? Yok canım... Bana bu onuru yaşattığınız için, kıskanan, haset edenlerin ağzını kapadığınız için ve en önemlisi bana gösterdiğiniz bu BÜYÜK SEVGİ için hepinize minnettarım.Teşekkürleeeeerrr!!"


tum tablo
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
12 Kasım 2014       Mesaj #36
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Hack skandalından sonra zor günler geçiren Jennifer Lawrence, bu yüzden asla sosyal medyayı kullanmayacağını belirtti.

141112jennifer hlarge

ntvmsnbc
Güncelleme: 09:26 TSİ 12 Kasım. 2014 Çarşamba

Geçtiğimiz aylarda kişisel fotoğrafları hack’lenen ve internete sızdırılan ABD’li genç oyuncu Jennifer Lawrence, sosyal medyayı asla kullanmayacağını duyurdu.
İnternette küçümsendiğini belirten genç oyuncu, bu yüzden Twitter, Facebook ve Instagram gibi platformlarda hiçbir zaman yer almayacağını açıkladı.
Katıldığı radyo programında konuyla ilgili açılamalarda bulunan Lawrence, oldukça karışık bulduğu Twitter'ı kullananlara saygı duyduğunu ama söz konusu sebeplerden dolayı bu platformda yer almayacğını belirtti.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
25 Aralık 2014       Mesaj #37
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Sultan'ın Albümü Bitti!
Türkan Şoray, en büyük hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Magazin Haber

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, 40 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürdü. 40 yıldır albüm yapması ve sahneye çıkması için teklifler alan Şoray'ın albümünün stüdyo kayıtları tamamlandı.

DMC etiketi ile piyasaya çıkacak olan albüm, Ocak ayında müzikseverlerle buluşacak. Şoray'ın çok sevdiği ve söylemekten keyif aldığı parçaların yer aldığı albümün müzik direktörlüğünü, Metin Özülkü üstlendi.


Karnaval.com

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
26 Mayıs 2015       Mesaj #38
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Bonkör Damat
saaa 1

Prag'da evlenen Şahan Gökbakar masraftan kaçmıyor.

Şahan Gökbakar, hayatının en mutlu günü uğruna hiçbir masraftan kaçınmadı. Ünlü komedyen, önceki gün Prag'da uzun yıllardır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile nikah masasına oturdu.

Vatan'da yer alan habere göre; özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Şahan, düğününde de kural bozmadı. 4 aylık hamile sevgilisiyle yurt dışında evlenerek bu özel gününü gizli tutan Şahan Gökbakar, düğüne kadar herkesten de sosyal medyada tek bir kare fotoğraf paylaşılmamasını istedi.

Şahan, aralarında Merve Terim Çetin ve Baran Çetin gibi isimlerin olduğu konukları için de hiçbir masraftan kaçınmadı. Ailesi ve dostlarını 3 gece Prag'ın en lüks otellerinden Four Seasons'ta konaklatan Şahan Gökbakar, bu uğurda yaklaşık 50 bin lira ödedi.

Ünlü komedyen, konuklarının ulaşım gibi tüm ekstra masraflarını da kendisi üstlendi. Balayını da Prag'da sürdürecek olan Şahan Gökbakar, düğünü için yaptığı masrafla da "Bonkör damat Şahan" dedirtti.

Karnaval.com

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
20 Ekim 2015       Mesaj #39
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Cameron Diaz, Hollywood'da sokaktaki çöpleri temizledi.

Dünyanın en ünlü yıldızlarından biri önceki gün sokakta çöp toplarken objektiflere takıldı.

Bir süre önce Benji Madden ile evlenen ve ikiz bebek beklediği ileri sürülen Cameron Diaz, Hollywood'da sokaktaki çöpleri temizledi. Yiyecek alışverişi yapan 43 yaşındaki Diaz, eğilerek yere atılmış olan bir plastik bardak ile bir parça kağıdı aldı ve çöp kutusuna attı. Yırtık kotu ve beyaz tişörtüyle sade bir görüntü sergileyen Cameron Diaz daha sonra fotoğrafçılara gülümseyerek yoluna devam etti. Hollywood'un müzmin bekarlarından biri olarak tanınan Cameron Diaz, bu yılın Ocak ayında bu uvanından vazgeçti. Diaz, müzisyen Benji Madden ile 17 gün süren bir nişanlılık devresinden sonra evlendi.

karnaval.com
🌘 🚀

Benzer Konular

3 Ocak 2016 / Misafir X-Sözlük
31 Mayıs 2014 / Erhan KOÇ Soru-Cevap
3 Ocak 2013 / Misafir Soru-Cevap
21 Şubat 2010 / ThinkerBeLL Bilim ww