Arama

Sihirbazlık -İllüzyon - Sayfa 2

Güncelleme: 14 Temmuz 2016 Gösterim: 559.773 Cevap: 28
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gösteriye başlamadan önce 4 haneli 5 sayıyı toplayın bulduğunuz sonucu büyük bir kağıda yazın sonra 5 tane seyirci seçin onlara kağıt verin ve seçtiğiniz seyircilerin hepsine 4 haneli sayı yazmalarını söyleyin ondan sonra kağıtları toplayın seyircilere çaktırmadan kendi topladığınız sayıları toplarmış gibi yapın sonra seçtiğiniz seyircilere sizin yazdığınız sayıları elinizle kapatıp sonucu gösterin ve sonra sayıların toplamını yazdığınız kağıdı seyircilere gösterin gösteri bitmiştir. ASLINDA BU GÖSTERİ KOLAYDIR AMA ÇOK ÇALIŞMAK GEREKİR
YUSUF ÇAKMAK
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 10:48
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

DÖNEN YILDIZ


MALZEMELER:bir adet 5 cm uzunluğunda kağıt bir toplu iğne silgi pipet yün atkı
Sponsorlu Bağlantılar
SİHİRBAZLIK: kağıdı çaprazlama katlayın sonra açıp diğer çaprazından katlayı tekrar açın ve kağıdı bir kenara koyun iğneyi silgiye batırın ve toplu iğnenin ucuna katlayıp açtığınız kağıdın katlama merkezi toplu iğnenin topuzunagelecek şekilde koyun şimdi işin sihir kısmı pipeti değnek gibi tanıtın ve gizlice yün atkıya sürtün ve yıldızın bir kanadına deydimeden döndürdüğünüzdde yıldızda dönecektir ve mutlu son
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 10:51
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

ASANSÖR YÜZÜK


Paketleme lastiği ve seyirciden ödünç alınan bir nikâh yüzüğü ile müthiş eğlence...
ETKİ
Lastik halka alınır, bir noktasından koparılıp "lastik ip" haline getirilir. İzleyicilerden bir adet nikah yüzüğü alınır ve lastiğe asılır. Yüzük lastik üzerinde yukarı yükselmeye başlar...
GEREÇLER
Fazla kalın olmayan paketleme lastiği ve ödünç alınan nikâh yüzüğü.
YÖNTEM
Hile neredeyse kendi kendine çalışır. Aslında sihir lastiğin kendisindedir ama övgüyü siz alırsınız. Lastik halkayı koparın. Şimdi uzun bir lastik ipiniz oldu. Nikâh yüzüğünü ödünç alın. Yüzüğü lastik ipe geçirin ve lastiği iyice gerin. Lastiğin önemli bir kısmı sol avucunuzda izleyicilerin görmeyeceği biçimde saklı olmalıdır. Yüzüğü sağ elinize yakın tutun ve ellerinizi lastik ip yatay konuma gelecek şekilde aynı seviyeye getirin. Şimdi sağ elinizi yükselterek yüzüğün sol elinize doğru düşmesini sağlayın. Sol elinize iyice yaklaştığı anda, sol avucunuzda gizlediğiniz lastik bölümünü başparmak ve işaret parmağınız arasından serbest bırakmaya başlayın. Yüzük yukarı doğru çıkmaya başlayacaktır... Yüzüğü ve bir anı olarak da lastik ipi verin ve alkışlar eşliğinde izleyiciyi selamlayın...

Pantolon Cebim Delinmiş


Arkadaş meclislerinde yapılacak bu numaranın hilesindeki basitliği küçümsemeyin, çalışacaktır...
ETKİ
Bozuk para ödünç alınır ve üzerinin işaretlenmesi sağlanır. Delik pantolon cebiniz yüzünden sürekli para kaybettiğinizi söyleyerek işaretli parayı pantolon cebinize atarsınız. "Tüh... Delik bu cebimde değilmiş" diyerek diğer ayağınızı kaldırırsınız ve izleyicinize işaretli parayı uzatırsınız.
YÖNTEM
Fazladan bir bozuk paraya ihtiyacınız var. Birçok kişi üzerinde bozuk para olabilir. Bozuk para isterken gizli paranıza eşdeğer olanı istemeyi unutmayın. Boş bir anda, bozukluğu gizlice sol ayağınız altına saklayın. Çorabınızı düzeltin örneğin.
Sonra, izleyicilerden birinden üzeri işaretlenmiş bozukluğu alın ve sağ pantolon cebinize atıyormuş gibi yapın, bozuk para sağ avucunuzda gizli kalsın. Sağ ayağınızı sanki bozuk paranın deliği bulup aşağıya düşmesini sağlamak istiyormuşsunuz gibi sallayın. Sonra "Tüh... Delik bu cebimde değilmiş" diyerek sol ayağınızı kaldırın. eğilerek parayı alın ve avucunuzda işaretli para ile yer değiştirin. Bu kadar basit...

Seyahat Eden Küller


Arkadaşlarınızın çığlık atmasını istiyorsanız bu numarayı mutlaka öğrenin. Bu numaranın en zevkli yanı, oyun başlamadan önce gerçekleştirilen "kirli işler"dir. Tüm yapmanız gereken, oyunun sunuluşuna konsantre olmanızdır. Dahası sihir, izleyicinin avuçlarında gerçekleşir. İnsanı kendi ellerinde oluşan gizemli bir olay kadar şaşırtan bir başka şey yoktur. Yüzlerce kez uygulasanız da karşılaşacağınız reaksiyonun size sunacağı keyif azalmayacaktır.
ETKİ
İzleyicinin sol avuç içine bir tutam kül konur. Her iki avucunu kapaması ve el iç
kısımlarının yere bakması sağlanır. Bir kaç sihirli el hareketlerinden sonra izleyicinin avuçlarını açması istenir. Küllerin bir avuçtan diğerine de bulaştığı görülür.
Kül dolu kül tablası..Sigara külleri "taze" olmalıdır. En fazla 1 saatlik. Taze küller deriye daha iyi yapışır.
YÖNTEM
En iyi hazırlık anı, oyuna başlamadan hemen önceki andır. En iyi mekân, kül tablasının bulunduğu bir masada ya da bir barda oturarak oyunu gerçekleştirmektir.
İlgisiz bir tavırla kül tablasını bir noktadan diğerine doğru hareket ettirin. Bunu yaparken orta parmağınızla küllere dokunarak bir parça külün orta parmak ucuna yapışmasını sağlayın.
Bunu başardıktan hemen sonra oyuna başlamayın, bir beş dakika kadar bekleyin. Parmağınızla hiç bir yere dokunmayın. Ayrıca elinizi sakın masa üzerine tükürmeyin, kül parçacıkları masa üzerine dökülebilir ve oyunu berbat edebilir. Örneğin, bileğiniz masa kenarında eliniz boşluğa bakar durumda olsun. Ellerinizin ve parmaklarınızın gayet doğal görünmesine dikkat edin.
Hazır olduğunuzda oyunu yapacağınız kişiye "Ellerini böyle tut" derken, kollarınızı bel seviyesinde getirin. Avuçlarınız yere bakarken, rahat ve gevşek olsun. Parmaklarınız izleyiciniz doğrultusunda olacaktır. Bu noktada ellerin gevşek olması gerekir, aksi halde parmak uçlarınızdaki küllerin görülme tehlikesi vardır.

İzleyici hareketlerinizi takip edip uygularken ellerini tutun ve hemen izleyicinin sağ ve sol ellerini düzeltiyormuş gibi yapıp bir kaç santim yukarı kaldırın. Başparmaklarınız izleyicinin elinin üstündeyken, diğer parmaklarınız yumuşak bir şekilde avuç içlerini bastırsın. Böylelikle sağ orta parmak uçlarındaki küller izleyicinin sol avucu içine geçecektir.
Sağ parmaklarınız ve sol parmaklarınız aynı anda avuç içlerine aynı anda dokunduğu için izleyici tarafından masum bir "ellerini düzelt" hareketi olarak algılanacaktır. Bu arada "öyle değil, böyle.." demeyi de unutmayın.
Oyunun bu kısmını yakın bir arkadaşınızla sürekli olarak deneyin. "Ellerini böyle tut" ile başlayıp, "öyle değil, böyle.." hareketi beş saniye içinde gerçekleştirilmelidir.
Hayret verici bir şekilde hile tamamlanmıştır. Geri kalanı rol kesme ve sunuş kalitesine kalmıştır. İzleyici hilenin başladığından habersizdir. (Haksızlık değil mi?).
İzleyiciye "Şimdi ellerini sıkmadan yumruk haline getir" derken, her iki elinizi yavaşça kapayın. Yumruğun sıkı olmaması gerekir aksi halde izleyicinin avucundaki külleri parmaklarına sıvanacaktır. Parmakların avuç içine değmemesine dikkat edin. İzleyici sizin hareketlerinizi taklit ettiğinden dikkatinizi ellerinize yoğunlaştırın o da ellerinize konsantre olsun.
İzleyici sizi taklit ettikten sonra sağ orta parmağınızla kül tablasından bir parça kül alın ve sorun "seç bakalım sağ mı sol mu?".
Yanıt "sağ" olursa "Tamam, o halde sağ elini çevir ve avucunu aç" deyin. Yanıt "sol" olursa "Tamam, o halde sol elini kapalı tutarak sağ elini çevir ve avucunu aç" deyin.Gördüğünüz gibi masum izleyicinin hiç bir şansı yok. Mutlaka sağ avucunu açması sağlanacak.
Sağ avuca biraz önce aldığınız külleri sürün. Bir mendil alın ve ellerinizi silin. Böylelikle izleyici ellerinizin temiz olduğuna ikna olsun. Bu noktadan sonra oyunun sonuna kadar hiç bir şekilde izleyiciye dokunmayın.
"Avucunu kapa ve ters çevir" dedikten ve bir kaç sihirli hareket ve sihirli sözden sonra "sağ avucunu aç" deyin. Evet, "sağ" avucunu. Burada "sihirbazın başı dertte" esprisini uygulayacağız. Avuç açıldığında küller görünecektir. Bu noktada biraz bozulmuş numarası yapabilirsiniz. Sihirli sözlerin eksik kaldığı bahanesiyle sağ avucu tekrar kapattırın, yeni sözleri söyledikten sonra önce sağ sonra sol avucun açılmasını söyleyin. İzleyici sol avucunda külleri gördüğünde çığlığı basacaktır.

Kes-Birleştir


Bir diğer basit ama etkili oyun. Bol bol pratik yapmadan gösteriyi denemeyin...
Yaklaşık 20cm uzunluğunda bir ipe ihtiyacınız var. İpi sol elinizde tutun. İpin alt ucunu sağ elinizle alın ve sol baş ve işaret parmaklarınızın arasında tutarak bir halka oluşmasını sağlayın. Sağ elinizle ipi izleyici tarafındaki orta noktasından tutup sol elinizin arkasına doğru tükürün. Halkanın ortasını avucunuza doğru tükürürken, sol avucunuzu siper edip, başparmağınızla ipin avucunuza yakın bölümüne takın ve çekin. Yapmak istediğimiz, ipin avucunuza yakın kısmından ikinci bir halka oluşturmak
İzleyici biraz önce sol elinize doğru tükürdüğünüz halkanın orta kısmını sol elinizde tutuyormuşsunuz zannedecektir. Oysa gerçek orta kısım avuçta saklı, elin üstünden görünen kısım sahte orta noktadır. Sahte orta kısım kesilecek "kısa" ip parçasıdır. Halkayı kesin ya da izleyicilerden birine kestirin. Şimdi yeni kesilmiş uçları tutarken diğer "sağlam" uçları sallandırın.
Burada hilenin fark edilmemesi için özen göstermeniz gerekir. Kesik uçları düğümleyin ve "ipi eski haline getirdiğinizi" söyleyin. İzleyiciler başaramadığınızı söyleyip gülerken, ipi iki elinizle yumak haline getirin. Düğümlü kısa parçayı bir elinizde gizlerken diğer elinizle uzun parçanın bir ucundan tutun ve ipi sallandırın. Şimdi başardınız...

Kısa kısa


Şimdi pişti kâğıtlarını elinize alıyorsunuz karıyorsunuz ve karşınızdakine kâğıdı tutup gösteriyorsunuz aklında bulunmasını söylüyorsunuz sonra desteyi arkanıza tükürüp karıştırır gibi yapıp öndeki yani ona gösterdiğiniz kâğıdı ters çevirip destenin arkadaşına koyuyorsunuz yüzü size dönük olacak kâğıdın sonra tekrar desteyi arkadaşınıza gösterip bu kâğıdımı diye soruyorsunuz bu arada sizde onun gördüğü kâğıdı görmüş oluyorsunuz sonra söyleyebilirsiniz veya arkadan üçüncüye beşinciye de koyabilirsiniz fark etmez yani.

-Bir kibrit kutusunun içini açarak tam ortasına bir kibrit yapıştırın. Daha sonran elinize 70cm uzunluğunda gir ip alın. İpi kibritin altından geçir kapağını kapat. İpi yayvan bırakırsan kutu iner aşağıya. Eğer sıkarsan inmez.

-8 no.lu iskambil kâğıdını tam olarak ortadan 2’ye bölün daha sonra olacakları izleyin bakalım 8 i ikiye böldüğünüzde sonuç kaç çıkacak.

-20 cm uzunluğu 3-cm genişliğinde 3 adet kâğıt kesilir. Kâğıtlardan 1.yi halka olacak şekilde yuvarlayıp bantlayın. 2.yi yine daire olacak şekilde fakat bir kere döndürerek (kağıdı iki elinizle tutun gerdirin ve sağ elinizle 360 derece döndürün) bantlayın 3.yü iki kere döndürerek bantlayın ve bunları tam ortadan makas ile daire şeklinde kesin ve her birinde değişik bir şekil çıktığını göreceksiniz.

Çatal gitti, bıçak geldi!


Önce bir uzunca (büyükçe) bir havluya ihtiyacımız var. Bir bıçak ve bir de çatala tabiii... İlk olarak herhangi düz bir yüzeyin üstüne bıçağı koyun, hemen ardından bıçağın üstüne (tam üstüne, yani alttan bıçak olduğu belli olmayacak şekilde) koyun.Şimdi sıra numaraya geldi. Bu hazırlıklar siz numaraya başlamadan evvel hazır bulunmalıdır!
Şimdi çatalı altta bıçak olduğunu belli etmeden bıçakla beraber havluya yavaşça saralım. Sardığımız havluyu bozmadan aynen ters çevirelim (açmadan ve gene belli etmeden; herhangi bir yerde kesinlikle pot kırmayın; bütün numarayı mahvedebilirsiniz!) Sonra havluyu yavaşça açalım. (Bu numarayı önce birkaç defa deneyip, öyle yapın.) Havluyu öyle bir açmanız gerekir ki önceden altta bulunan bıçak hiç bir hata olmadan ters şekilde üste çıkmalıdır. Bu durumda çatal da alta geçecektir. Aman siz siz olun,dikkat edin alttan çatalın izi belli olmasın. Dikkatli olun; üste gelen bıçak, alttaki çatalın tam üstüne otursun ve alttaki çatalın var olduğunu belli bile etmesin!Basit bir numara ama,bilmeyenleri belki düşündürebilir.

-Eline 3 leblebi al ve onları ağzına at 1 tanesi dilinin altına sakla ve diğer ikisini çiğne ve göster onları yuttuktan sonra midenden çıkarırmış gibi ağzında sakladığın leblebiyi göster sonra eline alıyormuş gibi yap üçünü de bole yaptıktan sonra elindekileri (sözde)yok edeceğim de ve üfleyerek yok et (İyi şanslar, bu arada çaktırmadan yapın.)

-İskambil kâğıdı 21 tane alın. Hepsini 7’şer 7’şer yan yana dizin. Sonra arkadaşına bir tane kâğıt seçtir. Ama o sana seçtiğini söylemesin. Sonra arkadaşına hangi bölümden seçtiğini sor. Hangi bölümden seçti ise hepsini topla o bölümü ortaya koy aynısını 3 kere yap. En sonunda hangi bölüm olduğunu sor hangi bölüm ise o bölümün yukarıdan aşağıya 4.sıradadır.

-İskambil kâğıdının yarısını alıyorsunuz. Sonra karşınızdaki kişiye bir kart seçtiriyorsunuz. Bu kartı diğer kartların arasına koyup arkana tükürüyorsun. Karşınızdakinin seçtiği kartı kedinize doğru olan bölümü açıyorsunuz. Yalnız arkadaşınıza göstermiyorsunuz. Kendinize doğru açtığınız kata bakıp tekrar arkanıza tükürüyorsunuz. Arkanızda yarım desteyi karıştırıp arka arka iskambil kâğıtlarını açıyorsunuz. Böylece arkadaşınızın seçtiği kartı bulmuş olursunuz.

-İki tane tası alıyor, sonra içine para atıyorsunuz. Tasın altını is yapın. Sonra arkadaşınızı bu para öbür tasa geçecek diye kandırıyorsunuz. Gözümün içine bak diyorsun. Sonra yaptıklarımı yap diyorsun sen taşları tutuyor, o su dolu tasın altına eliyle "bebeyle bala bulalı cumduruleyli lapdup”dediron. Yüzü kapkara çıkıyor

-İskambil kâğıtlarından arkadaşınıza seçtiriniz. Ama siz seçtiği kartı görmeyeceksiniz. Aldığı kâğıdın sağ ya da sol üst köşesine belli olacak miktarda bastırarak iz çıkartın. Desteyi arkadaşınıza verin, istediği kadar karıştırsın. Ve sonra kâğıdı bulun.

1-Ataç


Bir yerden kâğıt parçası bulun yalnız bu dikdörtgen şeklinde olacak. Sonra bu kâğıdı yarısından fazla olacak şekilde katlayın, fazla kalan kısmı yine katlayın. Kâğıt s harfi nasıl baktığınız şekilde görünüyorsa kâğıtta öyle olmalı. Elinize 2 adet ataç alın ve bunları kâğıdın uçlarını ortadaki katlanmış bölüme takın. İşte o heyecanlı an geliyor! Kâğıdı uçlarından çekin işte ataçlar birbirine girdi. Bu sihir herkesi Şaşı yapacak.

2- Avuçtan düşürülemeyen para:


Avucunuzun ortasına koymuş olduğunuz parayı fırçalamak suretiyle düşürebilen arkadaşınıza bir mükâfat vaat edebilirsiniz. Fırçanın tüylü tarafından fırçalamak şartıyla kimse bu parayı avucunuzdan düşüremez..

3- Burnunuz bilir:


Sihirbaz salondaki herhangi bir kişiye bir deste verir ve ondan istediği kadar kartı yüzü açık bir şekilde masaya koymasını ister. Sihirbaz odanın dışına çıkarılır ve odadakiler bir kâğıt tutarlar ve sihirbazı içeriye çağırırlar. Sihirbaz içeri gelir ve seçilen kartı koklayarak bulur. Burada isin hilesi sihirbaz daha önceden odadaki biriyle anlaşır ve kartları koklarken bu kişi sihirbazı, seçilen kâğıda gelindiğinde, ayağına gizlice dokunarak onu uyarır...

4- Kaybolan kalem:


Sihirbaz mendilin altına bir kalem yerleştirir. İzleyiciler mendilin altından kalemin seklini görebilirler. Birdenbire sihirbaz mendili kenara doğru açar ve kalem yok olmuştur. İşin sırrına gelince, sihirbaz kalemi mendilin altına gerçekte koymaz. Başparmağını koyar ve izleyiciler bunu kalem zannederler. Kalemi de gizlice kol yakasının içine atar.

6- Dönen yumurta:


Sihirbaz bir tabak içinde 5-6 tane yumurta gösterir. Bir tabak ve yumurta alır. Yumurtayı şekildeki gibi bir topaç gibi çevirir. İzleyicilere de birer tabak ve yumurta verir ama hiç kimse yumurtayı böyle döndüremez. İşin sırrı sihirbaz gösteriden önce yaklaşık 6 dakika kaynamış bir yumurta kullanır. Pişmiş yumurta böyle dönebilir ama diğer pişmemiş yumurtalar dönemez.

7- Dengelenen bardak:


Eski bir iskambil destesinin içinden iki kart alınız. Kartlardan birini ortasından katlayıp orta yerine diğer kartı yapıştırın (destek). Su dolu bir bardak alın ve diğer kartla desteklediğiniz kartın üstüne koyun.dikkat etmeniz gereken nokta seyircilerin bu kartın sadece ön yüzünü görmesidir..kart üzerinde duran bardak seyircileri hayrete düşürecektir.


9- Dünyanın en güçlü parası:


Seyircilerden birini çağırın ve ondan yan tarafını dönerek omuzlarından ayağına kadar duvara yaslanmasını isteyin. Şimdi diğer ayağına bir madeni para koyun ve ayağını kaldırmasını söyleyin. Para o kadar ağırdır ki parayı kaldıramaz.

10- Ağır haberler:


Bir gazete ve cetvel alın. Cetveli 7-8 cm'lik kısmı masadan dışarı sarkacak şekilde koyun. Bunun üzerine bir gazete koyun. Şimdi cetvelin ucuna ne kadar sert basarsanız basın gazeteyi masadan kaldıramayacaksınız.
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:00
yusuf_nba - avatarı
yusuf_nba
Ziyaretçi
1 Aralık 2011       Mesaj #14
yusuf_nba - avatarı
Ziyaretçi

Tahmin


Karşınızdaki kişinin aklından geçen tüm kelimeleri biliyorum ve aklınızdakileri 6 kağıt parçasının birine koyuyorum.

YÖNTEM
Karşınızdaki kişiye ''size üç gösteri yapıcam ancak 1 tanesi yanlış çıkabilir'' diyeceksiniz ve ondan bir erkek ismi tutmasını söyleyeceksiniz. Siz de o anda 1 kağıda ya siyah ya da beyaz yazacaksınız sonra kağıdı yazdıktan sonra katlayacaksınız ve onun aklında tuttuğu ismi söylemesini rica ederek yazacaksınız ve sonra da bir kız ismi tutmasını isteyeceksiniz ve siz de o anda o erkek ismini yazacaksınız. Yazdıktan sonra o kağıdı katlayın, onun tuttuğu ismi söylemesini isteyin, onu da yazdıktan sonra karşınızdaki kişinin ya siyah ya da beyaz bir renk tutmasını isteyin. Siz de bu anda kız ismini yazın ve katlayın ve sonra da karşınızdaki kişinin rengi söylemesini rica ettikten sonra o kağıdı da yazın. Ondan sonra son olarak tüm kağıtları karıştırın ve kağıtları açtıktan sonra hepsinin aynı olduğunu görünce herkes sizi ayakta alkışlayacak.

AMATÖRLERE ZOR GELEBİLİR!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:03
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bak eger elinde şu an bi tane kağıt var ise hemen arkasını çevir ve içteki diktörgenin sag üst köşesinden aşagıya dogru giden çizginin digerlerine göre büyük oldugunu göreceksin.Yani simetri degildir.Bu özelligi çok güzel bi şekilde kullanabilirsin.
Mesela karşındakine bi kağıt seçtirirsin ve ondan kagıdı alırken diklemesine çevirerrek destenin içine koyarsın.Böylece diger kağıtlardan farklı olmuş olacak tersden bakınca kağıda.sonra tek tek kagıtlara bakmadan ters bi şekilde o önceden söylemiş oldugum o sag üst köşedeki uzun çizgi hangisinde sag üst köşede degilde sol alt köşeye gelmişse işte o kurbanın seçmiş oldugu kağıt
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:04
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi size çok basit bir numara göstericem ama hayretler içinde kalan seyircileriniz olacak.
Seyircilerinizden birini seçin ve onun bir kız ismi tahmin etmesini rica edin.Sonra kağıda o ismi tahmin etmiş gibi siyah veya beyaz renklerden birini seçerek yazın.
Genelde bu kişinin cinsiyetine bağlıdır.Kız ise beyaz erkek ise siyah yazın.Sonra kağıdı ona göstermeden katlayıp eline verin ve açmamasını isteyin.Sonra hangi kız ismini tuttuğunu sorun.Verilen Cevabı Yazın ve masaya koyun.Sonradan bir erkek ismi tahmin etmesini isteyin.Sizde bu sefer bir erkek ismi yazıyormuş gibi yapıp,az önceki kız ismini kağıda yazın.
Aman sakın çaktırmayın!Sonra bunuda katlayp eline verin.Şimdide bu erkek ismini sorun ve cevabı bir kağıda yazın.Bunuda masaya koyun.Sonra siyah veya beyaz renklerden bir seçim yapmasını isteyin.Sizde erkek ismini kağıda kopyalayın.
Renk tahminizi önceden yaptığınız için renkelri yazmaya ihtiyaç duymayacaksınız.Sonra kağıtları seyircinin eline verin.Hepsini açmasını isteyin(katlı olanları).Seyirci açınca hepsinin aynı olduğunu görücek ve hayrete düşücek.İsterse bir amerikan ismi yazsın ama genede siz bulabileceksiniz .
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:07
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2012       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Leblebi ile ilgili bir numara vardı hatırlayamıyorum. Ağzına 3 tane leblebi atıyorsun onları ciyneyip yutuyorsun. Numarayı yaptığın kişiye ağzını gösteriyorsun. Ağzında hiç bir şey yok! sonra sırayla midenden leblebileri çıkartır gibi yapıyorsun...
Bu numaryı bilen var mı
Not: leblebi, fındık tarzı herşeyle yapılabiliyor..
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:11
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2012       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 seffaf bardak aliyoruz gizlice onun altina kendi boyunda 1 kağit selo bantla yapistiriyoruz.Sonra beyaz bir kağit alip bardai onun uzerine koyuyoruz.ama izleyiciler bardain altina bakmasinlar.Sonra 1 para alip bardain altina iteliyoruz ve izleyiciler paranin yok olduğunu sanacaklar
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:12
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi siz ve asistanınız var bir kişi alın siz bakmayın arkanızı dönün asistanınız sessizce kişiye sorsun 1 -10 arası bir sayı tut bana söyle örneğin kişi 6 dedi asistanınız haber verecek tamam diye sonra kişinin yanına gidin önünde durun asistanınız kişinin arkasına geçsin siz kişinin aklını okuyormuşsunuz gibi yapın asistanınız 6 kez gözünü kırpsın yada vb şeyler yapsın siz sayın 6 kez göz kırptı demekki sayı 6 sonra seyirciye dönun (düşünürmüş gibi yapın) tuttuğun sayı 6 deyin işte buldun
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:40
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2012       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

Patlamayan balon


Bir o kadar bilinsede illizyoncuların kolay numarası olan patlamayan balon için gerekli malzemeler 1 iğne, bant ve balon öncelikle balonu şişirin ve iğneyi sokacağınız yere bant yapıştır.İğneyi sokunca balon patlamaz bu numaradan sonra hemen balonu patlatın ki numaramızı öğrenmesinler.Bunu yapınca herkes peşinizden koşar
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:40

Benzer Konular

5 Mart 2015 / Misafir Soru-Cevap
2 Temmuz 2012 / _Yağmur_ Genel Mesajlar
1 Kasım 2015 / Safi X-Sözlük