Ziyaretçi
Olursem Cicek İstemem
Sponsorlu Bağlantılar
Dun aksam seni yine uzaktan izledim.Bir tesaduf sonucu aynı havayı soluduk.O ılık esinti senin kokunu getirdi bana.Sırtım sana donukken yuzunu gordum kulaklarım her seye kapalıyken sesini duydum. Ellerimi tırnaklarım canımı acıtana kadar yumruk yaptım.
Seni yalnızca hayellerde yasamıyorum.Sen her an,her zaman her yerdesin,sen benim kanıma yerlesmissin.Dun aksam siyah giymistin yastamıydın ey sevgili?yoksa icinde ofkemi vardı,gel beraber haykıralım desem gelirmiydin?Gel gozlerimizden diken akıtalım desem aglarmıydın?
Dun akşam ordan kendince bensiz ayrıldın.Pesindeki golgenin ben olduğunu bile bile yolda yurudun belkide.Ensende ki nefesim icini titretirken,birkez daha anladın ki obur dunyaya gitsem bile seni ordan izlerim.Evine vardıgında sana kapıyı acan,soyunurken seni izleyen yatagına uzandığında uzerinde soluyan ve o karanlık odayı sana dar edende bendim.Yeter bırak beni diye icindeki cıglıgı duymadım zannetme.
Bırakmam Obur dunyaya gitsem bile bırakmam.Sen benim olmalısın kanım yetmez canım olmalısın.
Olursem mezar başımda cicek istemem o sen olmalısın.....OZLEDİGİM...
Z.S.U

Özlem -1- [Arşiv]![ozlem027nq9 - Özlem -1- [Arşiv] ozlem027nq9](http://img144.imageshack.us/img144/8497/ozlem027nq9.jpg)